Spoiler
50. Alay’ın kapatılacak olması çok üzücü. İnşallah kapatma kararınızdan vazgeçersiniz. Tekrar başarılar.
öyle bi şey yok ki yine mi ilacını almayı unuttun
Düzenli olarak kullandığım bir ilaç yok başım ağrıdığında kullanıyorum genelde. Kapatma düşüncenizden vazgeçmeniz sizin için iyi olmuş. Kapatmaktan vazgeçtiysen eğer oyuncularınıza söyle “burası hiç aktif değil arada sizlerle birlikte oynayabilir miyiz?” gibi sorular sormasınlar. Çok DAHA güçlü devam edersiniz umarım, başarılar.
galiba anlatamadım ama alayı kapatma gibi bir düşüncemiz hiç olmadı, seni hiç ilgilendirmemesine rağmen laf yemeden konudan uzaklaşmayacağını bildiğim için malesef sana açıklama yapacağım. alayımızın izin günü hariç hergün etkinliği var zaten aktif olmama gibi bir durum sözkonusu değil bu 1, asil kadromuzdan böyle bir düşüncesi olan olmadığından eminim size böyle bir şey diyen varsa kendi kadronuza katabilirsiniz çünkü başka bir klana bu istekle giden birisi benim oyuncum olamaz zaten bu 2, klanımızın kuralları çerçevesinde başka bir alayda bir etkinliğe katılmak isteyen bir oyuncu olursa da önce bana danışır sonra gider ancak benim oynanmasına izin vereceğim alaylar zaten belli ve malesef bu alaylar arasında senin alayın yok bu da 3