Author Topic: Bugs & Issues - Please report here  (Read 30366 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Killington

  • Major General
  • **
  • Posts: 4037
  • Everyone's favourite
    • View Profile
  • Side: Union
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #90 on: February 18, 2014, 01:08:08 am »
You can re-size them very easily through forum codes.

Cool, I'll try that.

Code
[img height=100 width=200]https://www.fsegames.eu/images/media/fse.png[/img]

Result:



:)
In theory we could do huge player numbers far over 500 players per server...  As such we will surely keep our promise to deliver you the 500 players per server.

We will probably go (far) over it, but that's for later.

Offline -~Carson~-

  • Corporal
  • *
  • Posts: 284
  • thatguy1234
    • View Profile
  • Side: Neutral
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #91 on: February 18, 2014, 06:45:53 pm »
When I get on the official US servers they seem to have random lag spikes; everyone just walks forward the way they where facing. Is this just me or what... Thanks!

Offline Betaknight

  • Major
  • *
  • Posts: 2614
  • To Protect and To Serve
    • View Profile
  • Nick: Betaknight
  • Side: Union
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #92 on: February 18, 2014, 06:49:27 pm »
When I get on the official US servers they seem to have random lag spikes; everyone just walks forward the way they where facing. Is this just me or what... Thanks!
Not just you, many have experienced this too, it 's called rubberbanding. Very annoying and the team is working on it.

~Beta
The first modder for NW.

Offline apricotes1

  • Sergeant Major
  • *
  • Posts: 340
    • View Profile
  • Nick: Munnerlyn
  • Side: Neutral
Re: Iron Europe Bugs & Issues - Please report here
« Reply #93 on: February 18, 2014, 09:03:15 pm »
Game crash on map change.
Might just be a warband error



I have the same almost every map change.
« Last Edit: February 18, 2014, 09:07:12 pm by apricotes1 »

Offline Duuring

  • Duuring
  • ***
  • Posts: 12354
  • Free at last
    • View Profile
  • Side: Neutral
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #94 on: February 18, 2014, 09:13:36 pm »
I have a runtime error every 2nd map change. Sometimes I get 'lost connection' and I crash on trying to rejoin a server.

It's freakishly annoying.

Offline GoblinOverlord

  • Sergeant Major
  • *
  • Posts: 244
    • View Profile
  • Nick: GoblinOverlord
  • Side: Confederacy
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #95 on: February 18, 2014, 10:20:58 pm »
Runtime errors.... Can anyone help us?  :-\

Offline Willhelm

  • Donator
  • *
  • Posts: 1850
    • View Profile
    • Blood&Iron
  • Nick: 32nd_Gdm_William
  • Side: Union
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #96 on: February 18, 2014, 11:11:49 pm »
Not a bug but many objects are very high poly when they shouldnt be which is probably contributing to the lag. The german MG is 20k, the ammo thing along for the french MG is 13k, and more things. A lot don't seem to have LODs either.


Offline 5arge

  • Second Lieutenant
  • *
  • Posts: 616
    • View Profile
  • Side: Neutral
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #97 on: February 19, 2014, 12:30:17 am »
A lot don't seem to have LODs either.
That would cause problems I think... especially on high pop servers. Blame Betaknight!  >:(
it seems that the person on the wrong end of 5arge always seems to get the punishment.

Offline Betaknight

  • Major
  • *
  • Posts: 2614
  • To Protect and To Serve
    • View Profile
  • Nick: Betaknight
  • Side: Union
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #98 on: February 19, 2014, 12:59:49 pm »
A lot don't seem to have LODs either.
That would cause problems I think... especially on high pop servers. Blame Betaknight!  >:(
Umh... That wasn't my mg, plus thebresource file for the mg is completely out of order (I am more confused as to which parts actually function etc). i'll give a look at the mg again and resource folder.
The first modder for NW.

Offline Gokiller

  • Almost Pride of Ni
  • Major General
  • **
  • Posts: 3908
  • Bydand in the chat lads!
    • View Profile
  • Side: Neutral
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #99 on: February 19, 2014, 03:48:45 pm »
Not a bug but many objects are very high poly when they shouldnt be which is probably contributing to the lag. The german MG is 20k, the ammo thing along for the french MG is 13k, and more things. A lot don't seem to have LODs either.
How's it standing with the scene props? I recall having said that during the testing. Never checked it though.

Offline Olafson

  • Most Influential Person EU
  • ********
  • Posts: 3757
  • #friendsforever
    • View Profile
  • Nick: FSE_Olafson
  • Side: Union
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #100 on: February 19, 2014, 08:13:04 pm »
They all have lods... And high poly counts never made anyone crash. (unless its over 64k, which it isnt)

Offline Willhelm

  • Donator
  • *
  • Posts: 1850
    • View Profile
    • Blood&Iron
  • Nick: 32nd_Gdm_William
  • Side: Union
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #101 on: February 19, 2014, 08:52:39 pm »
Gives FPS lag which doesn't help the situation.

Offline Sivart

  • Private
  • *
  • Posts: 20
  • Leader of the 13te.
    • View Profile
  • Side: Neutral
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #102 on: February 20, 2014, 06:26:04 am »
Pressing 'p' twice with weapons that aren't supposed to be able to be equipped with bayonets (i.e. Pistols and Truncheons) cause the weapon to be replaced with an "Invalid Object" that is an invisible dagger with blunt damage and uses the unarmed blocking animation.
« Last Edit: February 20, 2014, 08:44:51 pm by Sivart »

Offline MrTiki

  • Former Moderator
  • *
  • Posts: 3055
  • Senior Madmin EU
    • View Profile
  • Nick: MrTiki
  • Side: Neutral
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #103 on: February 20, 2014, 07:23:07 pm »
Press 'p' twice with a weapons that aren't supposed to be able to be equipped with bayonets (i.e. Pistols and Truncheons) cause the weapon to be replaced with an "Invalid Object" that is an invisible dagger with blunt damage and uses the unarmed blocking animation.
Yeah, it's a known bug, but the Devs need help figuring out what causes it. It is not always repeatable, so there is some external factor which seems to make it possible.

Offline Olafson

  • Most Influential Person EU
  • ********
  • Posts: 3757
  • #friendsforever
    • View Profile
  • Nick: FSE_Olafson
  • Side: Union
Re: Bugs & Issues - Please report here
« Reply #104 on: February 20, 2014, 09:43:46 pm »
Gives FPS lag which doesn't help the situation.

They don't give FPS laggs.. What gives FPS laggs are wrongly assigned shaders, wrong flags on shaders and textures, all that stupid IE scripts that are running the background... Especially the last.