Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 40thmax1m

Pages: 1
1
Oyuncu İsmi: max1m
Steam Linki: http://steamcommunity.com/id/kartanesy/

2
NWL-TR Temyiz Başvurularında yapmış olduğunuz sonuçlar şu şekildedir..

Tatilde olan bir kaç yabancı arkadaşımız olduğu için diğer hakemlere soramadık, sadece 10 hakemin gündemini bu tür konuyla meşgul ettim, bütün konuları anlattım ve sonuç bu şekilde oldu, lütfen buradan itiraz yapmayınız...


Cerci; 6 hakem banlı, 4 hakem ise cezasının kaldırılmasını belirtti.. Ve sonuç olarak Banı açılmayacaktır..
   Neden ban yemişti; NWL-TR 3.Sezon döneminin 2.Haftasında , etkinliğin gidişatını engelleyecek hareketleri yapması sonucu ban yemiştir.. + Forum üzerinden iznim olmadan onunla yazmış olduğum Steam mesajlarını da paylaşmıştır ve Forum kurallarını ihlal etmiştir..

Kendisi hiç bir şekilde, bir başka Lig ile alakalı değerlendirilmemiştir, RGL-TR vb. ligler de alınan kararlar ile burada alınan kararlar doğrudan farklıdır..

Delitürk; 9 hakem banlı, 1 hakem ise cezasının kaldırılmasını belirtti.. Ve sonuç olarak Banı açılmayacaktır..
   Neden ban yemişti; NWL-TR 3.Sezon döneminin 3.Haftasında , etkinliğin kuralları çerçevesince ona verilen Temyiz hakkını kullanmayıp, NWL-TR yönetimine karşı etkinlikten çekilmiştir ve bunu boykot ederek diğer takımlara da boykot çağrısı yapmıştır ve etkinliğin işleyişini, oyuncuların huzurunu bozmuştur..

Rukkiye; Burada ki durum biraz farklı, denge eşit gibi olduğu için son kararı ben vermek zorunda kaldım.. Ve sonuç olarak 7 Hafta sürecek etkinlikte sadece 2 Maç oynayabilecektir..
   Neden ban yemişti; NWL-TR 3.Sezon döneminde , etkinliğin kuralları gereği İnvite ihlalinde bulunmuştur, bu yapmış olduğu hareket sebebiyle ceza almıştır.

Max1m; 7 hakem banlı, 3 hakem ise cezasının kaldırılmasını belirtti.. Banı açılmayacaktır..
   Neden ban yemişti; NWL-TR 3.Sezon döneminde , etkinliğin kuralları gereği İnvite ihlalinde bulunmuştur, ve bu konuda rekor kırmıştır ayrıca bu yapmış olduğu hareket sebebi dışında oyun içinde yetkisi olmadan yazı yazdığından ötürü de zamanında ceza almıştır.






Oyuncu Adı; HamzAtsiz   
GUİD;1621541
Ban sebebi;NWL_TR ile alakası olmayan başka bir organizasyondaki hareketlerinden dolayı ban yemiştir.
Banı neden açılmalı?;Halihazırda 32. Alay üyesi olan arkadaşımızın NWL_TR etkinliğinde Alayı ile birlikte oynamaları gerektiğini düşünüyoruz.
Tekrar yapılmayacağınıza dair garanti veriyor musunuz?;Aynı olaylar tekrar gerçekleşemez.

Altta yer alan Temyiz Ban açtırma başvurusunda ki yazan yazıdan hiç bir şey anlamadım, NWL-TR ile alakası olmayan bir başka organizasyonda ki hareketlerinden ötürü neden ban yesin?

Quote from: ?????????
Ban sebebi;NWL_TR ile alakası olmayan başka bir organizasyondaki hareketlerinden dolayı ban yemiştir.

HamzAtsiz ban yeme sebebi tıpkı Cerci gibi;

Quote from: Süresiz Ceza

NWL-TR 3ncü Lig'de, etkinliğin olası sabote olmasına karşılık bir hareket ile, 55pp Cerci ve 38th HamzaAtsiz'ın NWL-TR içerisinde yapmış olduğu GUİD'lerin hepsi sunucuda "Süresiz" ceza olarak kalacaktır, bunun ile ilgili Temyiz başvurusunu kullanarak açtırabilirsiniz..

Temyiz başvurunuz Red edilmiştir, tekrar düzeltelim..


Öncelikle emeklerin uğraşların için teşekkürler ki banı açtırmak için mi uğraştın yoksa banı kaldırmamak için mi o senin kişisel karakter analizine kendini yorumlamana ve de yapına bağlı bunun hakkında başkasının karakterini kirletemem ön yargılı olup ama şunu söylemeliyim ki bu oyunda hani şu lig için turnuvalar için durduğumu çoğu kişi biliyor Size Sana kaç kez dedim ! herkes hata yapar 11 yaşındaki çocuklar gibi gelmişsin burada yok zamanında böyle yaptın yok yskyı toplayacğıam yok söz meclisten dışarı bu gibi tavırlara girmenize hani gerek yoktu bir hatada perm ban uyarısını geçip kim olursa olsun ligten uzaklaştırabilirdiniz ama siz burada kendini kendi onurunuzu hatta bazı kişilerin üstünde tutmak onlardan üstün olmak için burada zirve alçak oyunu oynuyorsunuz tamam bu oyun sadece oyundaki yetenekten ibaret değil terbiyeden de ibaret benim klanıma gelen yada gittiğim klanlarda başkalarına benden büyüklere yada küçüklere karakter olarak küfür edip etmediğimi araştırabilirsiniz Tabi ki kimseye etmemem gerekiyor ama sonuçta bir oyun bu hakemde hata yapıp sinirlenebilir oyuncuda ama siz sadece bunu oyuncudan bakarak bizleri suçlu buluyorsunuz neyse çok da bi önemi yok ama sizin karakteriniz hakkında burada yorum yapabilirdim ki artık o kadar düşmeyeceğim bu oyunu bırakıyorum ve sizlerde bunda birinci etkensiniz elinize ayağınıza sağlık

3
Temyiz ve Ceza kalkma süreci;

1. Temyiz üzerinde gerekli başvurular topluluk liderlerince yapılır,
2. Organizasyon sahibi tarafından başvuru onaylanır, ve hakemlere taşınır..
3. Hakemler arasında ortak muhakeme yapıldıktan sonra, üst yönetime taşınır.
4. Karar üst yönetim tarafından değerlendirilir.
5. Karar forum üzerinden anons edilir..



Açık ve net durum belli..
Rukkiye ile bu durumu beyler karıştırmayalım çünkü ortada farklı bir boyut var.. Ayrıca max1m kardeşim forum üzerinden bilmemne q ile yazınca da buradan çok farkındalık yaratacağını düşünme, çünkü burada ki kararları da inan ben vermiyorum.. Benim işim burada elçilik,
ve son hükmü ilan edip yayınlamaktır, ben kendi kafama göre burada bir şey belirtmiyorum.. Hakemler belli, hepsine yazıyoruz cevap vermedikleri zaman özelden kafalarını yiyoruz olayı açıklıyoruz bütün detaylarıyla...


Tamam ben itiraz etmiyorum ts gel konuşalım senle de diyorum bunun forumla alakası yok gel konuşalım diyorum ????

4
Her hangi bir Temyiz durumunu ben TS3 yada DC üzerinden yapmıyorum, kusura bakma..

Hakemleri topla çağır 1 2 bizim maçımızı yöneten hakemi geleyim açıklama yapayım kararı onlar versin ne bu celal ?

5
max1m bir klanın üyesi olabilir, fakat şu anda benim gözümde bir klanın üyesi değil. Çünkü temyiz doğrudan kişileri ilgilendiriyor, yani bu konuyla ilgili hiç bir şekilde yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum, her hangi bir kefil v.b. durumlara ihtiyacımız yoktur, adam savunmasını yapsın. Bizde onu NWL-TR Chat grubuna aktaralım, orada Türk/Yabancı hakemlerle istişare edelim, bu kadar bitti.

Türk Hakemler; 88th Light, CanHoo, 82nd DAHİTTT, Brunwick..

Ayrıca max1m, senin kara liste "unban" yapmış olduğun olay, senin geçmiş dönemde ki yapmış olduğun hataları gösteriyor, "Rukkiye" ile ilgili durumu da ben vermedim, ben sadece bana söylendiği üzere sizlerin burada atmış olduğu başvuruya istinaden Hakemlere attım, onlara bir şekilde durumu anlattık, kararları özelden verdiler ve sonucunu buraya yazdım.. İtiraz edebilirsiniz, fakat bu hiç bir şeyi değiştirmez..

Geçmişte olan hatan doğrudan, NWL-TR 3rd League olarak şu şekilde kayıtlı..

  • İnvite Teşebbüsü + Gitmek.
  • T Chat üzerinden, hakeme karşı üslup dışı yazılar yazmak
  • Subay olmadığın halde, subayın yazması gerektiği halde bunu yapmayıp hakemlere karşı itinayla hakaret etmen.

Onu bunu bırak; İnvite durumun olsa bile ben yinede şans verme ihtimalimiz olurdu, fakat hakaret her şeyi bitirir..

Quote
Max1m - 1560400 ve 57th_TR]Acemi_neKo - 1560400 =  22:04:09 - 96th_Gren_IV_Napoleon has joined the game with ID: 1560400



Bu kararları yabancı hakemler ile mi veriyorsunuz? Organizasyonda türk hakem göremedim sanırım hepsi yabancı.Eğer öyleyse bütün hakemlere soruluyor mu ve karar vermedeki kritlerleriniz neler, neye göre karar veriyorsunuz? Bunları açıklarsan sevineceğim.

Türk hakemleri, diğer konu olan NWL-TR konusundan görebilirsin.. Asistant Referee kısmına bak..
Genel olarak bir karar veriliyor, herkese gruptan yada özelden bir şekilde yazmaya çalışıyorum, İngilizce bozukluğu olduğu zaman Brunwick yardımcı da oluyor.. Karar bu şekilde verilmiş, yani yapabileceğimiz bir şey yok..

ben burdan tartışamyı sevmiyorum abi bana ts linkini verebilir misin yada sana ulaşabilceğim konuşabilceğimiz gibi ben klavye kullanmıyorum sesimden de anlarsın beni gayet iyi ts ya da dc link atarsan hakemleride topla gel ya da tek sen ol farketmiyor ben açıklamamı yapayım sonra fikrin ne olur sana kalmış yazarsan burdan iyi olur ts ıp yada dc :

6
Oyuncu Adı; max1m
GUİD;1560400
Ban sebebi;muhtemelen argo kelimeler kullanıp karşı tarafı ya da admini rahatsız etmiştim
Banı neden açılmalı?; her yıl olduğu gibi bu lige katılmak istiyorum ve kendime , takımıma güvendiğim için banımın açılmasını istiyorum
Tekrar yapılmayacağınıza dair garanti veriyor musunuz?; evet geçen yıl ya da ondan önceki yıllarda kendimize mukayet olamıyorduk artık büyük herkes yaptığı bazı şeylerden pişmandır illaha. O yüzden bir sıkıntı ya da sorun olmayacaktır.

NWL-TR organizasyonu içerisinde ki hakemlerle yapmış olduğum istişare sonucunda, bir çok kişinin karşı olduğu gerekçesiyle kara listeden ne yazık ki adını silemiyoruz..



İyi bir oyuncu olabilirsin, fakat bu senin bu tarz liglerde disiplinsiz ve kurallara aykırı olmanı hiç kimse istemez, yani bunun yegane sorumlusu kişilerdir, ne ekerse herkes onu biçer.. Üzgünüm.



Bundan önceki ligte bu hakareti eden tek ben değildim bir sürü oyuncu var ve ben zaten kendimi onlarla karşılaştırmıyorum bu 1 . İkincisi Kara listede adım İnvite gitmek olarak yazıyor fakat ben bundan rahatsızlık duymayıp hakemlere karşı olan tavrımdan rahatsızlık duyup gelmişim burda sizden özür diliyorum ya da garanti veriyorum siz yapılan saygısızlığın telafisini kabul etmek yerine kara listede invite gitmek olarak gözüken bir hatayı bu yapılan saygısızlıktan daha hafif mi görüyorsunuz ben bunu anlamadım ? Bana bu değil de benim kendimin yapmış olduğu terbiyesizlik maçı yöneten hakemlere olan tavrımdı , gelip özür diledim garantisini verdim . Ayrıca ben o maçı yöneten hakemlerle gerekirse tekrar konuşurum ve de geçen yıl ki olayı kapatmaya çalıştıkça sizler açıyorsunuz geçen lig geçen zamandadır bu yıl herkes her şey farklı değişti fikirler oyun kurallar biz insanlar .Son kez söylüyorum İnvite gitmeye çalışmam ayrı bir ahta ama bundan önemlisi sizin de not almadığınız bir şey ve ben bunu tekrardan dile getiriyorum Hangi hakem arkadaşa küfür edip onu aşağıladıysam o kişiden özür dilerim son kez söylüyorum bunu .  Diz üstü yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim.  Kararı son kez size bırakıyorum . Adil davranın , gerekirse de çağırın beni ts ye benden de açıklama dinleyin . İyi ramazanlar...

Max1m; 3.Sezon döneminde, İnvite teşebbüsünden ötürü..

7
Oyuncu Adı; max1m
GUİD;1560400
Ban sebebi;muhtemelen argo kelimeler kullanıp karşı tarafı ya da admini rahatsız etmiştim
Banı neden açılmalı?; her yıl olduğu gibi bu lige katılmak istiyorum ve kendime , takımıma güvendiğim için banımın açılmasını istiyorum
Tekrar yapılmayacağınıza dair garanti veriyor musunuz?; evet geçen yıl ya da ondan önceki yıllarda kendimize mukayet olamıyorduk artık büyük herkes yaptığı bazı şeylerden pişmandır illaha. O yüzden bir sıkıntı ya da sorun olmayacaktır.

NWL-TR organizasyonu içerisinde ki hakemlerle yapmış olduğum istişare sonucunda, bir çok kişinin karşı olduğu gerekçesiyle kara listeden ne yazık ki adını silemiyoruz..



İyi bir oyuncu olabilirsin, fakat bu senin bu tarz liglerde disiplinsiz ve kurallara aykırı olmanı hiç kimse istemez, yani bunun yegane sorumlusu kişilerdir, ne ekerse herkes onu biçer.. Üzgünüm.



Bundan önceki ligte bu hakareti eden tek ben değildim bir sürü oyuncu var ve ben zaten kendimi onlarla karşılaştırmıyorum bu 1 . İkincisi Kara listede adım İnvite gitmek olarak yazıyor fakat ben bundan rahatsızlık duymayıp hakemlere karşı olan tavrımdan rahatsızlık duyup gelmişim burda sizden özür diliyorum ya da garanti veriyorum siz yapılan saygısızlığın telafisini kabul etmek yerine kara listede invite gitmek olarak gözüken bir hatayı bu yapılan saygısızlıktan daha hafif mi görüyorsunuz ben bunu anlamadım ? Bana bu değil de benim kendimin yapmış olduğu terbiyesizlik maçı yöneten hakemlere olan tavrımdı , gelip özür diledim garantisini verdim . Ayrıca ben o maçı yöneten hakemlerle gerekirse tekrar konuşurum ve de geçen yıl ki olayı kapatmaya çalıştıkça sizler açıyorsunuz geçen lig geçen zamandadır bu yıl herkes her şey farklı değişti fikirler oyun kurallar biz insanlar .Son kez söylüyorum İnvite gitmeye çalışmam ayrı bir ahta ama bundan önemlisi sizin de not almadığınız bir şey ve ben bunu tekrardan dile getiriyorum Hangi hakem arkadaşa küfür edip onu aşağıladıysam o kişiden özür dilerim son kez söylüyorum bunu .  Diz üstü yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim.  Kararı son kez size bırakıyorum . Adil davranın , gerekirse de çağırın beni ts ye benden de açıklama dinleyin . İyi ramazanlar...

8
Oyuncu Adı; max1m
GUİD;1560400
Ban sebebi;muhtemelen argo kelimeler kullanıp karşı tarafı ya da admini rahatsız etmiştim
Banı neden açılmalı?; her yıl olduğu gibi bu lige katılmak istiyorum ve kendime , takımıma güvendiğim için banımın açılmasını istiyorum
Tekrar yapılmayacağınıza dair garanti veriyor musunuz?; evet geçen yıl ya da ondan önceki yıllarda kendimize mukayet olamıyorduk artık büyük herkes yaptığı bazı şeylerden pişmandır illaha. O yüzden bir sıkıntı ya da sorun olmayacaktır.

9
Servers / Re: The Groupfighting Server V3
« on: April 25, 2019, 01:18:49 pm »
In-game Name: 98th_Gren_max1m
Admin Who Banned You (If Known): Autoban 3 x 3 tk
Reason For Ban: Autoban 3 x 3 tk
Time/date (If Known): Yesterday Evening
Apology/Statement Against Ban: I didn't do intentionally.I had very lag I m still sorry
Player ID (If Known): 1560400

10
Etkinlikler (Events) / Re: Türkiye 2019 3v3 Turnuvası [10/12]
« on: April 19, 2019, 09:51:57 pm »
Takım İsmi: İlti.hub
Oyuncular[En az 3-En fazla 4]: max1m,siamons,axrinn
Kaptanın Steam Linki: http://steamcommunity.com/id/kartanesy/

11
Servers / Re: The Groupfighting Server V3
« on: July 24, 2017, 08:48:03 pm »
 In-game Name:Nesscaffee or Malafat-i kayyu (maybe :/ 23rd_Nesscaffee or 23rd_malafat-ikayyu
Admin Who Banned You (If Known):
Reason For Ban:tk
Time/date (If Known):
Apology/Statement Against Ban:I apologize that I will not do it again
Player ID (If Known):1560400

12
Servers / Re: The Groupfighting Server V3
« on: July 24, 2017, 12:36:15 pm »
In-game Name:Nesscaffee or Malafat-i kayyu (maybe :/ 23rd_Nesscaffee or 23rd_malafat-ikayyu
Admin Who Banned You (If Known):
Reason For Ban:tk
Time/date (If Known):
Apology/Statement Against Ban:I apologize that I will not do it again
Player ID (If Known):

Pages: 1