Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Darel

Pages: 1 2 3 ... 20
1
Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise 'başaracağım' diye başlayarak sonunda 'başardım' diyenindir.

2
Off-topic / Re: Fethi(Darel) abiye bir şey mi oldu?
« on: October 02, 2020, 01:34:11 pm »

3
Off-topic / Re: Fethi(Darel) abiye bir şey mi oldu?
« on: September 29, 2020, 03:46:52 pm »
fox tv help GIF by 9-1-1 on FOX

4
Off-topic / Re: Fethi(Darel) abiye bir şey mi oldu?
« on: September 29, 2020, 03:40:34 pm »
John Bercow Parliament GIF

5
Thanks, Norwy and Gojkov!  Yall old wolves!

6
Good luck yall!

7
salağın teki diyolar
???


Arkadaş şikayet edince uyardım. Ancak, kendisi bahse konu postu alıntı yapmış.  Kusura bakma. Dur, bi gidip uyarını kaldırayım.

9
Merhaba arkadaşlar,


Bildiğiniz üzere bu lig 4 kere yapılmaya çalışıldı ve 2 kere başarılı olma çabasına eriştik, 3.Sezon 57nci Alay'ın yönetiminin lige katılan alaylara provoke edip ligin boykotu neticesinde ve temyize gitmemeleri ve lig kurallarına uymamaları sebebiyle iptal edilmişti, ve 96ncı Alay sözde olarak kendini şampiyon etmişti, ve biz o zaman da belirtmiştik ki şamiyon kimse ilan edilmedi.

Geçtiğimiz yaz ayında ise 4.Sezonu yapmaya çalıştık ki başarılı bir şekilde ilerliyordu fakat lig'in başlangıç barajı olan 6 klan'ın altına düşmesi sonucu lig'in balansı mevcut takımların puanları ile dengesiz olacağı sebebiyle iptal etme gereği duyduk, ve bu konuda da bütün takımlara hiç kimsenin şampiyon olmadığını tekrardan belirttik, şayet ki olsaydı o an ki fikstür'de ilk takım olan 82nci Alay şampiyon olurdu, lakin biz böylesine bir haksızlığa izin vermedik..

Bu konuyu açma amacımız NWL-TR 4.Sezon'da sözde kendisini şampiyon ilan eden bir 98nci Alay'ın yapmış olduğu bu hareketin meşru olmadığının garantisidir ve nitekim de Lig olmasa bile yönetim ve organizasyon sahibi olduğumdan ötürü kimsenin şampiyon olmadığını tekrar belirttim ve 98nci Alay'ın yönetimine de belirttim, kendilerine de gerekli uyarıları yapmama rağmen anlayışlı bir şekilde davranmadılar. Buna istinaden NW Komünitesi içerisinde hiç bir Türk Alay'ının kalmamasının da sorumlularının ortaya çıktığını görmüş oluyoruz, ilaveten kendisini şampiyon ilan eden takımların da NW-Public kuralları çerçevesince hiç bir lig'te yer almamaları için de gerekli bir takım bilgiyi Organizasyon yöneticilerine bildireceğim..

NWL-TR

Shepherd

10


We need all the soul we kin git! Blues Bros ( Luz1ka & Marji)

11



Gençler! Ibrahim Pasha'nın konusunu kirletmeyin lütfen. 

14
Kisileri degil konulari tartisin  / Discuss Topics, not individuals.

15
Türkçe Forum / Yeni Board Moderatörü
« on: September 09, 2019, 11:51:17 pm »

Pages: 1 2 3 ... 20