Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - T3Q0

Pages: 1
1



Hakkımızda



29y Kavkazskii Grenaderskii Polk, 2 Haziran 2018 tarihinde T3Q0 ve birkaç eski arkadaşı ile beraber kurulmuştur. Amacımız sadece NW'de değil diğer oyunlarda dahil olmak üzere eğlenceli ve zevkli bir arkadaş ortamı kurmaktır.



Üyelik Bilgileri



29y Kavkazskii Grenaderskii Polk'a katılmak için orjinal Mount & Blade Warband ve Napoleonic Wars DLC'sine sahip olup konuşabileceğiniz ve bizi duyabileceğiniz bir mikrofon ve kulaklığa sahip olmanız yeterlidir. Ardından özel mesaj (ÖM) yoluyla iletişime geçip alabileceğiniz Discord linkinden geri kalan kayıt işlemleri için tarafımızla görüşebilirsiniz.

29y Kavkazskii Grenaderskii Polk, oyun içerisinde ülke olarak "Rusya İmparatorluğu" birlik olarak ise "Pavlovski Ağır Piyadesi Alayı" olarak belirlenmiştir. Bunun dışında sancak olarak 2. sayfada bulunan 3. sancağı kullanmaktayız. Üyelerimiz ise oyun içerisinde 29yKGP etiketini (tam 29yKGP_Rütbe_İsim) kullanmaktadır.


Pages: 1