Language boards > Det skandinaviske/-a forumet

L'Aigle

<< < (13/13)

Harybo:

--- Quote from: Dealen on November 12, 2013, 10:47:52 pm ---

--- End quote ---
Dom skulle Inte bry sig eftersom att dom har redan sålt alla kopior till de personer som har spelat NW och kommer flytta över till L'aigle. Dessutom så har FSE en lovande player base Inför deras nya spel, kolla upp all som har donerat till betan.
[/quote]

Menar du FSE? Nej dom kanse inte bryr sig särskilt myckt, men många av dom som spelar NW skulle säkert göra det
Ja hyfsat lovande, de behöver fortfarande många fler att donera för att nå målet
 

Samuel J. Ahonen:
Är det inte en enda som har lagt tanken till att Konungariket Sverige är med, och att Danmark-Norge kommer ju också? 1809! Docm30 är ett historie-freak. Han sa väldigt tidigt att han kommer att arbeta med detta tills han själv känner att moddet är klart. Själv tror jag att en del regementen kommer börja här, men rekrytera nya Warband-spelare på NW. Sedan kan vilken ny spelare som helst se server listan, samt Module-sorteringen, och ta reda på sådant själv - så om många spelar L'Aigle, kommer det komma fler. Därefter kommer det säkerligen finnas snack om L'Aigle: Napoleonic Warfares singleplayer sida på NW servrarna. Själv förbereder jag för återskapandet av ett kavalleriregemente som kanske jag äntligen får spela som.

Edit:
http://imageshack.us/a/img22/5116/zyws.jpg <--- En relativt ny bild.
http://img403.imageshack.us/img403/238/generalincity.jpg <--- En bild upplagd den 6 april, 2012.

Carolus.:
Om inte L'Aigle släpps eller nån gör en Napoleonic mod till Bannerlord så kommer jag flytta till en annan community. För mkt omogna kids här enligt mitt tycke. Sen är ju Amerikanska inbördeskriget ungefär lika tilltalande som att sitta och titta på när målarfärg torkar.

CharlesVasser:

--- Quote from: Carolusrex on November 29, 2013, 09:32:52 am ---Om inte L'Aigle släpps eller nån gör en Napoleonic mod till Bannerlord så kommer jag flytta till en annan community. För mkt omogna kids här enligt mitt tycke. Sen är ju Amerikanska inbördeskriget ungefär lika tilltalande som att sitta och titta på när målarfärg torkar.

--- End quote ---Bra sagt.

Steinmann:

--- Quote from: Sturk on October 08, 2013, 03:10:52 pm ---Så vad tycker ni om L'aigle är det bra eller dåligt tror ni alla kommer stanna med NW Eller flytta till L'Aigle
Kommentera men inga bråk eller något sånt tack ;)

--- End quote ---
Vet inte riktigt men kommer nog stanna i NW :-)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version