Flying Squirrel Entertainment

Language boards => Türkçe Forum => Topic started by: General Shepherd on September 07, 2018, 03:11:57 pm

Title: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 07, 2018, 03:11:57 pm
Merhaba arkadaşlar..

Bildiğiniz üzere, Taleworlds Forumda alınan kararlar neticesinde, Napolyon Savaşları bölümü kapatılmış olup bütün, konularda kısıtlanmalar konulmuştur, ve üyeleri 'FSE' yani buraya yönlendirmeye karar verdiler, bu kararı inanın sizin gibi bende doğru bulmuyorum fakat yapabileceğimiz bir şey yok, bu kararı almalarında daha çok; Troll, Kanser, Toxic olan kişilerin tetiklemesi 'Taleworlds Moderasyon' un bu kararları almasına sebep olmuştur.

O yüzden tek çaremiz burada ki oyunu çıkartan topluluğun resmi forumu üzerinde kaliteli bir ortam yaratmak, o yüzden herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyorum, beni ortamda tanıyanlar vardır. İyi/Kötü, sorunlu olduğumuz arkadaşlar vardır, bunlar benim gözümde artık eskinin günahları, sizlerin nezdinde de öyle olmasını bireysel bir kişi olarak diliyorum, bu 'FSE Forum' yeni bir başlangıç olarak görebilirsiniz..

Fakat Yeni bir başlangıç, yeni bir rota, yeni kararlar doğurur.. Bende bu başlangıç'ta geçmişte olduğu gibi Komünite'ye destek olmak kaydıyla yaptığımı belirtmek istiyorum..



Şu anda "FSE - Türkçe Forum Moderasyon" içerisinde yer alan "RebelliouS, Darel" isimli üyeleri bilen kişiler kadar/bilmeyen kişiler vardır..
Kendilerini bireysel olarak tanıyorum,bu hakkında bir yorum yapmak istemiyorum, onlara karşıt bir hareket olarak algılamalarını da istemiyorum.. Moderasyon olarak yeni kişilerin yapması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda gerekli Yöneticiler tarafından izin alınmış, ve kendilerinin tavsiyeleri üzerine böyle bir karar alınmıştır..



Sadece, bu ortamda daha güçlü bir işbirliği, ve bölümü daha iyi tesis etmek için kendimi "Moderasyon" olarak aday göstermek istediğimi belirtmek istiyorum, bu konuda sadece şahsımın dışında bir başka kişilerin de bu konuda adaylıklarını da bekliyorum, fakat bu konuda yapmak istediklerimi hep birlikte yapabileceğimizi ve daha güçlü bir işbirliği altında, bağımsız kararlar neticesinde yapabileceğimi de söylüyorum, bu konuda şayet ki ihtimal olur da sizlerin görüşleri ve oyları, Yöneticiler tarafından verilen kararlar neticesinde beni bu seviyeye getirecektir..

İhtimal olduğu taktirde bu konuları elimizden geldiği kadar hep birlikte yapacağız, ve bunun bazı adımlarını atacağımdan emin olabilirsiniz ve kısa öz belirtmek gerekirse düşüncelerimi aşağıda yer alan kısımlarda okumanızdır.


- Türkçe Bölüm Kuralı;

Aktif/Pasif daha önceden bu Napolyon Savaşları Türk Komünitesi içerisinde yer alan yetkili kişilerle bir araya gelerek "Forum Kuralı" konusunda birlikte çalışacağız ve bu olayı daha geniş çaplı hep birlikte yapacağız..

- Yetkiler;

 Moderasyon tarafından verilen yetkilerin, Hakaret, Küfür, Troll v.b. ihtimal olursa yapılacak "Yeni Türkçe Bölüm Kuralı" ve "FSE Kuralları" çerçevesince daha ağır bir yaptırım ile uygulanması.

-  Yararlı Konular;

Topluluğun üyeleri tarafından daha etkili "Rehber" seviyesinde oyunu öğreten içeriklerin paylaşımı olacaktır..

- Önyargıyı bırak, Desteğini ver!;

Bu konu sadece bir kişi için değil, bütün herkesin uyması gereken bir koşul olacak. Yeni açılmış yada daha önce klan açıp başaramayan kişilerin tekrar girişimlerine önyargı ile bakmak yerine onlara daha seçkin bir kişi olduğunuzu kanıtlamak için yardımcı olmak gerekiyor, o yüzden bizlerin herkese karşı yardımsever bir tutum içerisinde olmamız gerekiyor..

- Aylık Değerlendirme Toplantısı;

Her ay sabit ve belli zamanlarda Türk Toplulukları ile gündemde olanları tartışarak, oluşabilecek sorunları çözmeye çalışacağız, bu konuda topluluğun liderleri elinden gelen adımı canı gönülden atacaktır.



"FSE Forum" farklı avantajları?

1. Konu sahibi olduğunuz Troll, v.b. gereksiz yorum atan kişiler oluyor, Konu Sahibi siz olduğunuz sürece istediğiniz şekilde o yorumları silebiliyorsunuz.

2. "Global Community" olduğu için, yabancı ulusların düzenlemiş olduğu "Event, Lig ve Turnuvaları daha yakın takip edebilirsiniz, ve Türk Forumu daha yakın olduğu için pratik bir şekilde canlı tutabilirsiniz..



Eğer sizlerde bu konuda Moderasyon olarak aday olmak istiyorsanız, burada ki konudan adaylığınızı koyabilirsiniz..
Aday koyan kişileri bekliyor olacağım, şayet yeterli kişi olduğu taktirde oylama başlatacağız..

Herkesin aday olan kişi hakkında olumlu desteğini ve yorumlarını bekliyor olacağız.



English;
Spoiler

Hello friends..

As you know, as a result of the decisions taken at the Taleworlds Forum, the Napoleonic Wars section has been closed, all of which have been restricted, and the members have decided to direct it to the 'FSE', so I do not believe this decision as you are, but there is nothing we can do, ; Troll, Cancer, and Toxic triggered the 'Taleworlds Moderation' to take these decisions.

So, the only solution is to create a quality environment on the official forum of the community that makes the game here, so I think that everyone should make a fall on everyone, there are those who know me in the media. There are friends who are good / bad, problematic, I wish they are the sins of the slave, and so are yours as an individual person, this 'FSE Forum' can be seen as a new beginning.

But a new beginning, a new route, new decisions will be born .. I want to point out that I did this beginning with the support of the Commune as it was in the past.


Currently, there are people who do not know / who are members of "RebelliouS, Darel" in "FSE - Turkish Forum Moderation".
I know them personally, I do not want to comment on this, I do not want them to perceive it as a movement against them. I think that new people should do it as a moderation, they have been given permission by the necessary Managers in this regard, and their decision was taken on their advice.


I would like to point out that I would like to nominate myself as "Moderation" in order to establish a stronger cooperation in this environment, and to establish the division better, I expect not only my personality but also my candidates in this matter to be able to do this, and in a stronger co-operation, I can say that I can do on the basis of independent decisions, in that case it is probable that your views and the judge will bring me to this level as a result of decisions made by the Directors.

If it is possible, we will do all of these things together as much as we can, and you can be certain that we will take some steps, and in short we read my thoughts in the following sections.


- Turkish Section Rules;

Active / Passive will come together with the competent persons in the Turkish Communities of Napoleonic Wars previously, and we will work together on "Forum Rules" and we will do this event more widely together.

- Authorities;

 The authorities granted by the Moderation, Defamation, Profanity, Troll etc. if it is probable that the application will be made with a heavier sanction under the "New Turkish Section Rule" and "FSE Rules".

- Useful Topics;

The community will share content that teaches the game at a more effective "Guide" level by its members.

- Leave the prejudice, Give your support!

This will be a condition that not only one person but everyone should obey. It is necessary to help you to prove to them that you are a more distinguished person than to look back at the initiatives of those who have previously opened the clan and prevail in the newly opened place, so we must be in a benevolent attitude towards all of us.

- Monthly Evaluation Meeting;

We will try to solve the problems that may arise by discussing what is on the agenda with the Turkish Communities at fixed and certain times every month, and the leaders of the community will be able to take this step by step.


"FSE Forum" different advantages?

1. You are the subject of Troll, et al. unnecessary commenters, you can delete comments as you like as long as you are Subject Owner.

2. As it is a "Global Community", you can keep track of events, leagues and tournaments where foreign nations are organized, and keep the Turkish Forum alive for the sake of being closer.


If you want to be nominated as a Moderation in this regard, you can put your nomination here.
I will be waiting for the candidates, if there are enough people, we will start voting ..

We will be waiting for everyone's positive support and comments on the candidate.


[close]




Adaylar;
General Shepherd
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Deltabelt on September 07, 2018, 04:28:20 pm
Shepherd'ın bu işleri kararlılıkla ve ödün vermeden diğer moderatörler gibi boş koymadan disiplin ile bu işleri yapacağına sonuna kadar destek veriyorum.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Astero on September 07, 2018, 04:29:43 pm
Shepherd'ın bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum ve kırımlınında dediği gibi diğer moderatörler gibi boş koymadan bu işleri en iyi şekilde yapacak adamlardan birisi. Bu konuda olan desteğim senledir Sehpherd
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: yecgga on September 07, 2018, 04:30:11 pm
Keşke olayın üzerinden biraz zaman geçseydi, böyle bir konu açmak için bu kadar aceleci davranmasaydın.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: kaanpars on September 07, 2018, 04:37:35 pm
Bu konuda General Shepherd'ı destekliyorum. Kendi mesleğini bildiğim için kuralları aşmadan ve dinamik bir disiplinle forumun asayişini sağlayacağını düşünüyorum.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Tenford on September 07, 2018, 04:39:07 pm
Shepherd arkadaşım, seni bu konuda sonuna kadar destekliyorum, bu konuda iyi iş başaracağını düşünüyorum amigo, AbimYok
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 07, 2018, 04:43:47 pm
Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim, bu konuda bütün samimiyetimle elimden geleni yapacağımı belirtmek istiyorum, sadece tek başıma değil, bu konuda tıpkı benim gibi elinden geleni yapacak aday arkadaşların da yazmasını bekliyoruz.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Axrinn on September 07, 2018, 04:46:00 pm
Shepherdi destekliyorum. Gayet iyi sürdürebilecek biri
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: yecgga on September 07, 2018, 04:49:36 pm
Yukardaki mesajlar adamların kendi görüşlerinden çok sipariş edilmiş mesajlara benziyor.

Özellikle ispanyol adamın hiçbir şey anlamadığı bir konuya gelip Türkçe yazması komik :D

+Moderatör seçiminin oylamayla yapılacağını düşünmüyorum ancak forum yönetimi tarafından resmi bir başvuru konusu açılırsa moderatörlüğe başvurmayı düşünebilirim.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 07, 2018, 04:57:00 pm
Teşekkürler.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: EnverPasha on September 07, 2018, 04:59:00 pm
Şu NW ortamında her zaman bana destek oldun bu yüzden seni destekliyorum Shepherd. Moderatör olmayı hak eden tek kişide sensin.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Theoden on September 07, 2018, 05:07:18 pm
Papurdu destekliyorum papur şupur adamdır
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Deltabelt on September 07, 2018, 05:10:24 pm
Ayriyeten  Aylık Değerlendirme Toplantılarında Shepherd'a yardımlarım için hazırım.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Hazar17 on September 07, 2018, 06:10:04 pm
Şöyle böyle tartışacak çok şey var ama Shepherd'ın geçmişinde gömebileceğimiz/övebileceğimiz pek çok şey olmasına rağmen eğer bir Moderatör seçilecekse bizler Nr.71 Yönetimi olarak 82.Alay lideri General Shepherd'ı destekliyoruz.En azından forum moderatörlüğünde ve organizasyon düzenlemekte tecrübeli bir isim.Öte yandan aylık toplantılar falan fistan bu tarz organisayonlar hakkında derin şüphelerimin olduğunu da belirtmek isterim.
Sonuç olarak Nr.71'in oyu varsa bu oy 82.Alay lideri General Sheperd'a gidiyor.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: HakanPasha on September 07, 2018, 09:08:57 pm
Türk topluluğu olarak bu foruma geçtiğimiz için beklemeye gerek olmaksızın aktif olup ilgilenicek moderatör ihtiyacımız var,desteğimiz shepherda
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 07, 2018, 11:00:49 pm
Beyler görüşlerinizi burada desteğinizle ifade ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu konuda olabildiği kadar elimden geleni yapmak istiyorum ve bunu yapabilecek gücüm var. Yeter ki bu yetkili kişilerin sevme olayı var. Sizlerin görüşü buna bir etkidir.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Shadow on September 07, 2018, 11:40:45 pm
Thank you for the posts, everyone.  Just wanted to note that I'm discussing with the moderating team on how best to handle.

Thanks for your support - I'll respond back here when we've made a decision.  And a formal welcome to FSE for those that are new :)
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Strawhead on September 08, 2018, 12:00:49 am
Ben desteklemiyorum. Bu konuda düşüncem geçmişinde şüphe ve tartışmaların olmadığı, anadilinde iletişim kurarken sıkıntı yaşamayan, herkes tarafından saygı duyulan, belirli bir ağırlığı olan birinin moderatör olması üzerine. Bu kriterleri taşıyan ve görevi layıkıyla yerine getirebilecek oyuncuların olduğuna eminim. Çünkü FSE, Taleworlds ortamına göre daha farklı bir ortam. Yeni bir moderatör almaya gerek bile olmayabilir. Halihazırda forumda da bir moderasyon sıkıntısı gözükmüyor.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 08, 2018, 12:18:46 am
Ben desteklemiyorum. Bu konuda düşüncem geçmişinde şüphe ve tartışmaların olmadığı, anadilinde iletişim kurarken sıkıntı yaşamayan, herkes tarafından saygı duyulan, belirli bir ağırlığı olan birinin moderatör olması üzerine. Bu kriterleri taşıyan ve görevi layıkıyla yerine getirebilecek oyuncuların olduğuna eminim. Çünkü FSE, Taleworlds ortamına göre daha farklı bir ortam. Yeni bir moderatör almaya gerek bile olmayabilir. Halihazırda forumda da bir moderasyon sıkıntısı gözükmüyor.



Merhaba, öncelikle görüşünü burada ifade ettiğin için teşekkür ediyorum, geçmişimde olan şüpheler ve tartışmalar bu ortamda ki bazı kişilere destek vermeye çalışırken onların bana karşı olan hareketleri bu sonuçları doğurdu, fakat şöyle bir durum var ki benim bu zamana kadar yapmış olduğum her şey NW-TR ortamının düzeni ve nizamı için, şüpheleri olanlar sadece benim bu ortamda Türkler için bir şey yapmamı istemeyen kişilerdir, onları engelleyeceğimi düşünme çabalarına girdiler ve şahsıma yönelik kin beslediler, ben bunlara çoktan alıştım ve umursamıyorum, fakat bu konuda da belirtmiş olduğum üzere belli maddeleri yapabilecek gücüm var, belli maddeleri ise hep birlikte yapabiliriz diye belirttim, çünkü TW Forum'da böyle olması gerekiyordu, o yüzden burada ki insanların düşünceleri benim için çok önemlidir, onlara bu maddeleri okusunlar diye attım ve bana destek vermeleri gerektiğini rica ettim, 2013'ten beri bu ortamda NA-EU-TR her yerde cirit atmış birisiyim.. FSE sadece bir Forum, ve 2014'ten beri bu forumun üyesiyim bu işlerin nasıl yürüdüğünü de anlayabilecek seviyede olduğumu inancım tam, bu seviyede olduğuma inancı olanlar da tam.. Umarım aklında ki soru işaretleri ve şüpheleri atmana bir nebze katkı sağlamıştır, bunu bana destek vermen için değil sadece benim bu ortamda ki geçmişimi %1 bilip, böyle bir davranışı sergilemendir, ve ayrıca böyle bir mesaj yazdığın için teşekkür ediyorum..
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Eternal10 on September 08, 2018, 02:21:22 am
Yukardaki mesajlar adamların kendi görüşlerinden çok sipariş edilmiş mesajlara benziyor.

Özellikle ispanyol adamın hiçbir şey anlamadığı bir konuya gelip Türkçe yazması komik :D

+Moderatör seçiminin oylamayla yapılacağını düşünmüyorum ancak forum yönetimi tarafından resmi bir başvuru konusu açılırsa moderatörlüğe başvurmayı düşünebilirim.

Katılıyorum
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 08, 2018, 02:26:33 am
Yukardaki mesajlar adamların kendi görüşlerinden çok sipariş edilmiş mesajlara benziyor.

Özellikle ispanyol adamın hiçbir şey anlamadığı bir konuya gelip Türkçe yazması komik :D

+Moderatör seçiminin oylamayla yapılacağını düşünmüyorum ancak forum yönetimi tarafından resmi bir başvuru konusu açılırsa moderatörlüğe başvurmayı düşünebilirim.

Katılıyorum

Eternal alıntı yapıp katıldığını belli etmese gözümden kaçıyordu bu yazı, Beyler bazı kisilere linkini atıyorum onlar bakıyor, böyle bir düşünceye varmanız sizin burada düşüncelerini aktaran insanların düşüncelerine önem vermediğinizi ve onlara saygısızlık yaptığınızı gösteriyor. Yabancı dil olduğunu belirtmiştim, kendisine bu konuda özet bilgi de verdim, benden kendisinin verdiği yazıyı çevirmemi istedi sonra buraya atmış, yani kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilim sonuçta, fakat bunu bir kere daha farkli açıklayarak yazmak istemiyorum o yüzden iyi okuyalım lütfen.  ::)

İnsanların görüşlerine saygılı olmanız gerekiyor, bu saygı çerçevesi o kişinin diğer kişileri yönlendirme gibi bir tutumu değil, ben bu kadar insana link attım görüp baktılar. Bu yazıların altından başka niyetler olsun/olmasın umurumda değil sadece, bu zamana kadar desteğini bana belirten/belirtmeyen kişilerin yazılarına saygı duymak zorundayız.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: T3Q0 on September 08, 2018, 02:40:15 am
Başarılar Paşam
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: yecgga on September 08, 2018, 11:40:42 am
Yukardaki mesajlar adamların kendi görüşlerinden çok sipariş edilmiş mesajlara benziyor.

Özellikle ispanyol adamın hiçbir şey anlamadığı bir konuya gelip Türkçe yazması komik :D

+Moderatör seçiminin oylamayla yapılacağını düşünmüyorum ancak forum yönetimi tarafından resmi bir başvuru konusu açılırsa moderatörlüğe başvurmayı düşünebilirim.

Katılıyorum

Eternal alıntı yapıp katıldığını belli etmese gözümden kaçıyordu bu yazı, Beyler bazı kisilere linkini atıyorum onlar bakıyor, böyle bir düşünceye varmanız sizin burada düşüncelerini aktaran insanların düşüncelerine önem vermediğinizi ve onlara saygısızlık yaptığınızı gösteriyor. Yabancı dil olduğunu belirtmiştim, kendisine bu konuda özet bilgi de verdim, benden kendisinin verdiği yazıyı çevirmemi istedi sonra buraya atmış, yani kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilim sonuçta, fakat bunu bir kere daha farkli açıklayarak yazmak istemiyorum o yüzden iyi okuyalım lütfen.  ::)

İnsanların görüşlerine saygılı olmanız gerekiyor, bu saygı çerçevesi o kişinin diğer kişileri yönlendirme gibi bir tutumu değil, ben bu kadar insana link attım görüp baktılar. Bu yazıların altından başka niyetler olsun/olmasın umurumda değil sadece, bu zamana kadar desteğini bana belirten/belirtmeyen kişilerin yazılarına saygı duymak zorundayız.

Samimi olarak soruyorum, yazdığımdan bunu mu çıkardın? Ben sana diyorum ki, adama türkçe mesajı gönderip konuya yazmasını istemişsin( %110 da öyle kesin), sen bana insanların görüşüne saygı duy diyorsun alakasız bir şekilde.

Yani daha adayken böyle yazılanı anlamıyorsan veya çarpıtıyorsan eskaza moderatör olursan çekeceğimiz var demektir. Zaten Holdfast forumda moderatör olduğun 2 günlük sürede forumu karıştırmıştın. Gidip rastgele insanların konularını silip, kilitlemiştin.

Bu arada Shadow ile konuşup başvuruda bulunacağım. Yakın zamanda resmi bir konu açılacaktır diye tahmin ediyorum.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 08, 2018, 02:52:46 pm
Yukardaki mesajlar adamların kendi görüşlerinden çok sipariş edilmiş mesajlara benziyor.

Özellikle ispanyol adamın hiçbir şey anlamadığı bir konuya gelip Türkçe yazması komik :D

+Moderatör seçiminin oylamayla yapılacağını düşünmüyorum ancak forum yönetimi tarafından resmi bir başvuru konusu açılırsa moderatörlüğe başvurmayı düşünebilirim.

Katılıyorum

Eternal alıntı yapıp katıldığını belli etmese gözümden kaçıyordu bu yazı, Beyler bazı kisilere linkini atıyorum onlar bakıyor, böyle bir düşünceye varmanız sizin burada düşüncelerini aktaran insanların düşüncelerine önem vermediğinizi ve onlara saygısızlık yaptığınızı gösteriyor. Yabancı dil olduğunu belirtmiştim, kendisine bu konuda özet bilgi de verdim, benden kendisinin verdiği yazıyı çevirmemi istedi sonra buraya atmış, yani kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilim sonuçta, fakat bunu bir kere daha farkli açıklayarak yazmak istemiyorum o yüzden iyi okuyalım lütfen.  ::)

İnsanların görüşlerine saygılı olmanız gerekiyor, bu saygı çerçevesi o kişinin diğer kişileri yönlendirme gibi bir tutumu değil, ben bu kadar insana link attım görüp baktılar. Bu yazıların altından başka niyetler olsun/olmasın umurumda değil sadece, bu zamana kadar desteğini bana belirten/belirtmeyen kişilerin yazılarına saygı duymak zorundayız.

Samimi olarak soruyorum, yazdığımdan bunu mu çıkardın? Ben sana diyorum ki, adama türkçe mesajı gönderip konuya yazmasını istemişsin( %110 da öyle kesin), sen bana insanların görüşüne saygı duy diyorsun alakasız bir şekilde.

Yani daha adayken böyle yazılanı anlamıyorsan veya çarpıtıyorsan eskaza moderatör olursan çekeceğimiz var demektir. Zaten Holdfast forumda moderatör olduğun 2 günlük sürede forumu karıştırmıştın. Gidip rastgele insanların konularını silip, kilitlemiştin.

Bu arada Shadow ile konuşup başvuruda bulunacağım. Yakın zamanda resmi bir konu açılacaktır diye tahmin ediyorum.

Tamam Gatts senin söylediğin olsun, evet %110 değil 1 Milyon haklısın, öyle dedim, öyle yaptılar oldu mu? Rahatladın mı? Insanlar sadece inanmak istediklerine inanır, bana karşı bir inancı olmayan kişiye bir şeyi kanıtlama gibi bir amacım yok, ben hiç bir şeyi çarpıtmaya çalışmıyorum çünkü doğru düzgün bir şey yazıyorum burada sen ise burada gelip aklı sıra Holdfast ile kara düşünceleri burada yaymaya çalışıyorsun, Holdfast forumda ki düzeni sağlamak, ve oluşabilecek Troll, Toxic davranışları engellemek senin için forumu karıştırmaksa öyle bil kardeşim, elin insanları senin fotoğraflarını sağda solda dağıtıp aklı sıra dalga geçsin, bunun forum kurallarında bir yeri yok ve bunu yapan her kim bile olursa olsun konusu kilitlenir, sadece bana bir has özellik değil, anladığım kadarıyla bu Moderasyon konusunda ki atılımım ile şayet olursam kıyamet kopacak diye bir düşünceniz var aksine, şayet ben TW'de bile bir zamanlar olsaydım şimdiye kadar böyle şeyler olmazdı ve halen TW forumun kullanıcıları okurduk, resmi bir başvuru açılırsa veya açılmazsa diye bir şey yok, ben sadece burada bu konuyu belirttim ve adaylığımı şimdiden ortaya koydum, beni destekleyen türk klanları da neler yapabileceğimi biliyor,  benim kişisel kimseyle bir sorunum yok, bu zamana kadar da hiç bir şekilde kişisel sorunlarımı elimde belli bir amaçsız koz bile olup, çirkeflik niyeti altında yazsam bile elime geçmez. Isterse adamlar yeniden bir seçim yaparak kararı verirler, isterse şu an ki haliyle durum devam eder. Benim için şu an ki durumun bir sakıncası yok, aksine Darel bizim büyüğümüz belli hatalarım olmuştur ona karşı geçmişte, fakat hepimizden olgun abimizin moderatör olmasına tam gönlümle destek veriyorum, şayet seçilirsem veya seçilen kişi olursa da onunla birlikte bu düzeni sağlamalıdır.

TW ortamında Kıyamet koptu, şimdi yeniden dirilme şansını elimizden almaya çalışmasına kimsenin izin vermem. Fakat üst yönetim ne karar verirse ona tamamen bütünüyle uyarım.
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: Shadow on September 08, 2018, 02:57:46 pm
Hello everyone -
We've decided to promote Darel to Language moderator of this area of the forum.  This means that he's the point of contact who will be answering the post reports, and for first-level matters on forum administration (ask him first before you ask anyone else.  Next person would be Norwegian, and then myself).  We will address the moderation as needed, but for right now we are not looking for new member(s).

Keep in mind here that conduct and community is important here, and should the team decide to add another board moderator later on, we're looking at how you impact the community w/ your posts and in/out of game as well.

We're working on a couple other items to complete the transition.  Big thanks to Gatts for his help with some of it.

Again, welcome and thank you for being a part.  We're happy you're here! :)
Title: Re: Moderasyon Tercihiniz..
Post by: General Shepherd on September 08, 2018, 03:01:12 pm
Hello everyone -
We've decided to promote Darel to Language moderator of this area of the forum.  This means that he's the point of contact who will be answering the post reports, and for first-level matters on forum administration (ask him first before you ask anyone else.  Next person would be Norwegian, and then myself).  We will address the moderation as needed, but for right now we are not looking for new member(s).

Keep in mind here that conduct and community is important here, and should the team decide to add another board moderator later on, we're looking at how you impact the community w/ your posts and in/out of game as well.

We're working on a couple other items to complete the transition.  Big thanks to Gatts for his help with some of it.

Again, welcome and thank you for being a part.  We're happy you're here! :)

Thanks for the responding.

Kilit!
Lock!