Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Lord_karizma

Pages: 1
1
Yani ben bunu RGL_TR zamanıda söyledim herhangi  bir "TÜRK" alayında bulunan bir oyuncu kendi alayı katılmasa bile turnuvada oynamak için lige katılan bir alayda oynaması yani double reg yapması hiç mantıklı değil.. Yabancı bü alayda oynar tamam ona bir şey demem fakat 2 Farklı Türk alayında oynaması mantıklı değil.

Lakin Yusufkhanların olayıda auriusların olayıda aynı yerden kaynaklı Aurius ligin başında sadece bizim klanımızdaydı lakin ardından 88tekrar açıldığında oraya gitti ve bu yüzden double reg oldu yusufkhanların olayıda pek farklı değil 18 dağıldığında bizim klanımıza geldiler ve ardından 67th açılınca oraya gittiler aynı olay yani o klanlar ligde oynamıyor ve bu olaylar sürekli büyütülüyor 8-2 aldığımız maçın tekrarı t chat ise onlarda t chati kullandılar sadece biz kullanmadıkki acizlikleri forumdaki tartışmalara sessiz kaldıklarından belli olmuyormu?

2
This is good idea
+++++++++++++++++ ;) ;) ;)
          -Nr77 Oficer

3
Takım adı: Kaneki
Takım kaptanı (steam linki ile): Lord_karizma https://steamcommunity.com/id/Lord_Karizma/
Takım logosu (eğer varsa): Türk bayrağı olsun
Spoiler
Oyuncular (IDler ile):
Lord_karizma(ahmet):1411198
Yusuf:1817629
Zeus():1733571
BatuKhan(Batuhan):1431458
KoPEr*NİK*(Furkan):840056


Pages: 1