Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Axrinn

Pages: 1 2 3 4 5 6
31
Hooba bu iyi oldu bak, başarılar dilerim canım

32
Başarılar dilerim.

33
Oyuncu Adınız: FatihMasa
Steam Adresiniz: https://steamcommunity.com/id/Fatih-Karadeniz-32/
Yaşınız: 16
Mensubu Olduğunuz Alay: 97th
Neden Yönetici Olmalısınız?: Oyunculara daha iyi bir oyun zevki verebileceğimi düşündüğüm için yönetici olmalıyım.
Yönetici Tecrübeleriniz: yok
Referans:(En az 2 kişi) Yusufkhan, Kierkegaard

baş admin snowun baktığı yani başvurusunu düzenlemeden önce attığı ve bakıldığı başvurusunda referans kısmında adım yazılmış arkadaşı tanımıyorum ve benden izin alınmadı.

36
bu forum tasarımını biri bedavaya mı dağıtıyor acaba  güzel olmuş fakat her alayın forum sayfası neredeyse böyle

tm yalnz kirletmessen forumu

37
Oyuncu İsmi: Axrinn
Steam Linki: steamcommunity.com/id/Axrinn
GUID: 1513394
Kuralları kabul ediyor musun?: evet

39
Etkinlikler (Events) / Re: Türkiye 2019 1v1 Süngü Turnuvası
« on: March 01, 2019, 03:03:47 pm »
Oyuncu İsmi: Mekkeli_Muhacir
Steam Link: https://steamcommunity.com/id/Axrinn

40
Forum nizam kokuyor, başarılarınızın devamını dilerim.  ::)

42
Değerli Tr GroupFighting Oyuncuları. Adminlik başvurusu yaparken yönetici tecrübelerinize Official sunucuları yazmayınız. Pek bir etkisi olmuyor. Daha çok Public sunucu deneyimlerinizi yazınız ki biz de tecrübelerinizi gözlemleyebilelim.
TR_Groupfighting Forumunda '' Adminlik başvurusu yaparken yönetici tecrübelerinize Official sunucuları yazmayınız'' Demiştiniz. Ama Bunu Şimdi Söylemeniz Beni Rahatsız Etti. Bu Sözünüzü Daha Önce Benim Öğrenebileceğim Bir Yere Yazsaydınız Bu Önerinizi Dikkate Alabilirdim. Ama Siz Benim Açtığım Form'dan Sonra Gelip ''Pek bir etkisi olmuyor'' Sözünü Belirttiniz.Biraz daha detaylıca belirtseydiniz çok iyi olabilirdi.
Bunu sadece sana demedim ama sen bilirsin. Bunu illa tek tek dememize gerek yoktur diye düşündüğümüzden yazmadık. Evet adminlerimizi 10 yaşındaki çocuklardan seçmek isteseydik bu kadar basit bir konuyu detaylıca anlatırdık tabiki ancak bize aklı selim insanlar gerektiği için detaylıca anlatmadık. Daha kendi üyelerini yönetemeyen birisinin farklı klanlardan veya bağımsız oyunculardan oluşan bir sunucuyu yönetebileceğini düşünmüyorum. Bu nedenle adminliğin reddedilmiştir.




Buna Cevap Yazma Gereği Duyuyorum. Sayın Delitürk(Veysel) İlk Olarak Şunu Bilmelisin ki YusufKhan 10 Değil 16 Yaşındadır. İkinci Olarak Şunu Bilmelisiniz Sayın Delitürk. Bundan Birkaç Ay Önce 57'de Sizden İzinsiz Bazı ''Şeyler'' Yapan Oyuncularınızı Söylemek Yerine Burda Yeni Açılmış Klanın Yavaşça Düzelmesini Dikkate Almayarak Bazı Söylemlerde Bulunuyorsunuz. Biz Daha Yeni Açılan Bir Klanı Düzene Oturturken Siz Eski Bir Klanda Oyuncularınıza Sahip Çıkamadıysanız Bizim Oyuncularımız Sizi Hiç İlgilendirmez. Aynı Şekilde Siz Genel Bir Sunucuda Adminseniz Bu Sunucudaki Oyunculara Çeşitli Bilgiler Vermek Sizin Göreviniz. Ve Bunu Tüm Detaylarına Kadar Vermek Zorundasınız. Basitce Anlattığınız Bir Kuralı Birisinin Anlaması Onun ''Aklı Selim'' Olduğunu Göstermez. Umarım Karar Değişir. Sayın Delitürk Okuma Zahmetini Gösterirse Tabi.

(YusufKhan'ın Formunu Tekrar Gözden Geçirmenizi Diliyorum)

Kimsenin avukatlığını yapmaya gerek yok Başadmin reddetti bitti hadi iyi akşamlar canlarım  :-*

44
O zaman adminlerinizi yetkilerini doğruya kullanması hakkında uyarın gereksiz yere ban atmasınlar

tamam

Pages: 1 2 3 4 5 6