Author Topic: Turkish NW Community Hall of Fame - Türk NW Topluluğu Onur Köşesi  (Read 1980 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ZenQuiel

  • Board Moderator
  • *
  • Posts: 166
  • La Campanella
    • View Profile
  • Nick: Rumil
  • Side: Union




Sayın arkadaşlar,sizlerle birlikte bir Türk NW Topluluğu Onur Köşesi oluşturmak istedik... Sizin oy ve düşünceleriniz sonucunda Onur Köşemizi oluşturduk,fakat bundan önce uzun süren NW topluluğunun sonuna gelmekteyiz. Bu süreçte Napolyon Savaşları topluluğuna çok fazla insan girdi çıktı,elbette herkesin bu topluluk üzerinde emeği vardır,fakat bazı kişiler bu topluluğa gerçekten önem verip bir şey katmak istediler... O kişilere kendi adıma ve geçmişte oynamış tüm oyuncular adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu listede olmayıp da çok fazla şey katan oyuncular da oldu,onlara da saygılarımızı sunuyoruz... Gerek güle kalka,gerek de ciddi bir rekabet geçirdiğimiz bu topluluğa renk katan tüm oyunculara teşekkür ederiz. Kimi topluluklar biz Türkleri global olarak ciddi bir şekilde temsil ettiler. O topluluklara dahil olmayıp da eden birçok oyuncumuz oldu onlara da teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.









Hiçbir karşılık vermeden alay liderlerine, etkinliklere ve organizasyonlara yıllarca kendi cebinden parasını vererek sunucu sağlaması, gerek oyununu alarak başlattığı oyuncular olsun, gerek yardımları olsun kendisi toplulukta yer edinmiş iyi biridir.







Birçok kişiye (NW'deki) tasarım/logo/animasyon olarak katkı sağlamış, yabancı klanlardaki deneyimlerini ve uyguladığı sistemleri Türkiye NW ortamına katarak büyük katkı sağlamış (çizelgeler, docslar, uyguladığı antrenman sistemleri vs.) bir kişidir.







Gerek terbiyesi, gerek oyunculuğuyla Türk NW topluluğunun göz bebeği olan Caucasian; Uzun yıllar boyunca milli takım kaptanlığı yaptı ve Türkiye'yi çok iyi temsil etti. Türkiye'de Süvari denince akla gelen ilk isimdir.







Bataklığın içerisinde parlayan bir elmas adeta. Topluluğun en kaliteli oyuncusu. Kendisi yabancı topluluklarda uzun süre geçirdikten sonra Türk ortamlarına gelip ortama çok fazla şey katan bir oyuncudur.







Değerli Rumil arkadaşımız, ''Artillery'' classına ilgisiyle bilinmekte ve ''Artillery'' öğrenmek isteyenlere çok kaliteli eğitim vermektedir. Samimi ve temiz kalbinden dolayı Onur Listesinde yer alması gerekmektedir. Bu camiada karşılıksız her şeyi yapabilecek biridir.








 Gerek TR_RGL gerek TR-GF'de ve buna benzer sunucu, organizasyon işlerinde pür dikkat emekle işini yapan biridir kendisi. Yabancı ortamlarda da bizi gayet güzel bir şekilde temsil etmiştir.







Kendisi uzun süre milli takım kaptanlığı yaparak Türk topluluğunda yer edinmiştir,sadece Türklerde değil yabancılarda da çok iyi bir yere gelmiş bir oyuncudur.







Köklü yabancı topluluklarda oynamanın yanı sıra milli takım kaptanlığı yapan çok sağlam bir oyuncudur.Kendisi sadece Türk topluluğnda değil yabancı topluluklarda da büyük ve önemli yer edinmiştir.










Arkadaşlarıyla olmayanlarla bile kurduğu samimi ilişkiler, ortamı geliştirmek için düzenlediği ancak bir şekilde sabote edilen turnuva(lar), bir çok klanın forum konusuna, teamspeaklerine yaptığı ücretsiz tasarımlar, ve bir çok yeni klanın liderine yaptığı yardımlarla ortamda yer edinmiş ve katkıda bulunmuş bir oyuncudur.







Uluslararası turnuvada bir şampiyonluk kazanan ilk Türk alayının, zamanının en sağlam ve sistematik Türk alayının da lideriydi ve emekleri gözardı edilememeli. Şampiyonluğumuz ulus olarak popüleritemizi de arttırdı ki bu açıdan çok önemli. Türk topluluğuna pekçok şey katan bir oyuncudur.







Kendisi NW Türkiye topluluğunda uzun süre oynamış birisidir.







Kendisi adını duyuran iyi bir oyuncudur,NW Türkiye'de köklü bir geçmişi vardır,gerek muhabbeti gerek oynayışı ile iyi bir oyuncudur. Türkiyeyi temsil eden alaylarda yöneticilik yapmıştır.







Kendisi NW ortamında çok saygılı ve terbiyeli birisidir, insanlara yön göstermesi ve onlara iyi davranmasından dolayı kendisi toplulukta yer edinmiştir,davranışlarının yanında oyunculuğu da iyi bir oyuncudur.







Kendisi uzun bir süre boyunca oyuncu yetiştirip bu ortama katkıda bulunmuştur bir yandan da başarılı bir subaydır.NW'deki çoğu oyuncu ile olumlu bir etkileşimi olmuştur.







Kendisi özellikle son dönemde adını duyurmuş bir oyuncudur,Türkiyeyi yabancı topluluklarda temsil eden klanlarda yöneticilik yapmıştır. Yeteneklerinin yanında muhabbeti ve samimiyeti iyi olan biridir.







Kendisi uzun süre milli takımda ülkemizi temsil etmiş,gerçekten yetenekli bir oyuncudur. Yeteneğinin yanında çok samimi bir oyuncudur.







Kendisi uzun süre milli takımda ülkemizi temsil etmiş,gerçekten yetenekli bir oyuncudur. Yeteneklerinin yanında toplulukta iyi bir yer edinmiş bir oyuncudur.







Kendisi köklü klanlarda oynamış yetenekli bir oyuncudur. Yeteneklerinin yanında samimi sohbeti olan gerçekten iyi bir oyuncudur.







Kendisi köklü bir oyuncudur,gerçekten iyi oyunculuğunun yanında toplulukta uzun süredir olan bir oyuncudur,kendisi milli takımda ülkemizi çokca temisl etmiştir.







Kendisi toplulukta uzun süredir oynayan ve liderliğiyle tanınan bir oyuncudur,yetiştirdiği oyuncuların yanı sıra dostluğu ile gerçekten iyi bir oyuncudur. Tüm bu sayılanların yanında oyunculuğu da iyidir.







Kendisi topluluğa farklı şeyler katan liderliği ile tanınan bir oyuncudur.







Kendisi ve oynadığı alaylar Türkiyeyi her zaman çok güzel bir şekilde temsil etti ve etmeye devam ediyor kendisi oyunculuğunun yanı sıra efendiliği ve karakteri ile her anlamda örnek bir kişiliktir.






Kendisi bu toplulukta geniş kitlelere hitap edip yönetmiştir, liderlik kabiliyetinin yanı sıra dostluğu ile de bilinen bir oyuncudur.







Kendisi toplulukta geniş kitlelere hitap edip onca zorlukların üstünden gelmiştir,oyunculuğunun yanı sıra liderlik yetenekleri de olan bir oyuncudur.







Türk NW ortamı tarafından sevilen ve saygı duyulan bir oyuncudur. Aynı zamanda yabancı alaylarda da aktifliğini ve oyunculuğunu göstermiş bir kişidir.







Gerek iyi oyunculuğu, gerek kişilerle iyi anlaşması sayesinde bu toplulukta kendine iyi bir yer edinmiştir.







İyi oyunculuğu yanında çoğu kez turnuvalarda organizatörlüğü üstlenmiş bir kişidir. Milli takımda oynayarak da ülkemizi temsil etmiştir.





« Last Edit: November 02, 2019, 09:59:23 pm by ZenQuiel »