Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Hadrianus

Pages: 1
1
Off-topic / NW'DE KEŞKE OLSAYDI DEDİĞİM BİR FİKİR
« on: October 16, 2020, 12:07:35 am »
Keşke olsaydı dediğim şey EU'da bazı Tugaylar vardı içinde birden fazla alay olan Alayların kendi içinde bir sistemi vardı ama hepsi büyük bir tugayın içindelerdi. Türk ortamında tugay meselesi daha çok ittifak gibi oldu iyi anlaşan liderler tugay kurdu karşılarına onların anlaşamadıkları diğer klan liderleri tugay kurdu. Hiçbir zaman oyuncu ve sistem odaklı bir Tugay maalesef adam akıllı kurulamadı. Hep içimde kalan şey buydu. Tüm Türk klanları bir tugay içinde olsun. Ayda bir ya da haftada bir event düzenlensin zaten kendi kendine yeten bir event olur. Alayların General ve Colonelleri Tugayda gerektiğinde fikir belirtsin toplantılar yapsın. Eminim her klanda çok yetenekli eli kolu uzun, iş yapan insanlar vardır ama maalesef bizim ortam böyle bir oluşum fikri geldiğinde sürekli bir "TUGAYI KİM YÖNETECEK QARDEŞİM" tarzı kahvehanedeki dedeler gibi saçma düşünceler ürettiği için bunu 32'nin en güçlü olduğu dönem 2015-2018 arasında bile başaramadık. Kolektif, objektif, menfaatsiz bir çalışma biçiminden habersiz olanlar yüzünden bu oyunda şu son zamanlarında bile hiçbir zaman birleşik türk alayları görememenin üzüntüsünü yaşıyorum.

2

Turkish Coalition Regiments
Türk Alaylarının her hafta Pazar günü saat 21.30'da toplanıp güncel durumu konuşması için kurulması düşünülen platform.

Eski Alayların Liderleri kendileri dahil 2 kişi, Aktif Alayların Liderleri kendileri dahil 3 kişi ile katıldığı bir Türk Konseyi benzeri yapıdır.



Konsey Geçici Başkanı,

Konsey Geçici Başkan Yardımcısı,

Konsey Geçici Sekreteri;


olmak üzere üç kişiden oluşan yönetim koordinasyonu ve idareyi sağlar.

Seçim nasıl yapılır? Açık oylama şeklinde yapılır. Her Alaydan en fazla bir yetkili yönetimde olabilir. Örnek: Başkan 32. Alay üyesi ise Başkan yardımcısı ve Sekreter 32. Alaydan olamaz gibi...

Oylama ile seçilen bu yönetimin her hafta Cumartesi saat 21.00'da tüm Türk oyuncularının başvuru ile katıldığı bir eğlenceli ve düzenli bir Event düzenlemek başlıca görevidir.


Bu konuda neler düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alaylar ve Groupfighting Takımları kategorisine daha uygun bir yapıda olduğu için burada açtım. Başka yere taşınmasın.
Spoiler
32. Alay forum konusunu gereksiz yere kapatan moderatör kimse konudan kilidi lütfen kaldırsın.
[close]

Pages: 1