Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - HyperCharge

Pages: 1
1
Merhabalar. Her güzel şey gibi 82nd de, artık zamanını doldurmuştur. Klanın yöneticileri olarak yapmadığımız şeyler yüzünden ailevi değerlerimize edilen küfürleri gördük. Bu tür şeylerle kafamızı daha fazla bozmak istemediğimiz için ve ayrıca neredeyse hiçbirimiz aktif olamadığı için, oyundan bıktığımız için klanın kapanması gerektiği sonucuna vardık.

halihazırda klanımızda bulunan ve oyunu oynayan kişileri de geçmişimizde bizi çok iyi bilen, bizim de iyi bildiğimiz 40th'ye gönderiyoruz.

82nd artık yok bundan sonra. Ne Warband'da, ne de Bannerlord'da hiçbir zaman var olmayacak.

Kişisel olarak bir şey söylemek gerekirse, sizinle aynı millette olduğum için milliyetimden utandığım zamanlar oldu. Yapmadığım şeyler yüzünden küfür yediğim oldu. Sırf 82'den birisiyim diye yemediğim laf kalmadı. Yapacak bir şey yok. Kötü söz sahibine ait demekten başka bir şey gelmiyor vicdanımdan.

Küfürü, sırf üstünlük kurmak için, gerçek hayatta ezilen benliğinin intikamını sanal hayattan almak için kullananlar yüzünden bu güzel oyun için yapılmak istenen her şey çöp oldu gitti. Kendi gözlerimle şahit oldum buna gerek Nizam-ı Cedid'de olsun gerek son 30 Ağustos töreninde olsun.

Bannerlordda daha kötü bir hal alacak burası. Şimdiden görüyorum. Eski insanlar buranın sahibi benim diye diye ortama yeni gelen temiz kalpli insanları oyundan soğutmakla kalmayacak, hayatında yaşamadığı psikolojik travmaları yaşatacaklar onlara. Şimdiden üzülüyorum o masumlara. Yazık. Çok yazık.

Neyse artık, güldük eğlendik sonuna geldik. 82nd artık tamamen kapandı ve hiçbir zaman geri gelmeyecek. Şimdi horonlarınızı gönül rahatlığıyla tepebilirsiniz.

Mutluluk ve sağlıcakla kalın.

2
Öncelikle yaptığımız maç için 32nd'ye teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Bu maçta biz 82nd olarak admine TK'yı açmasını söyledik defalarca oyun başında. Eğer burada bir hata varsa bu hakemin hatasıdır. Ancak hakemin yaptığı hatadan dolayı bizim emeğimizin, tabiri caizse kılıç hakkımızın olduğu 5 el(aslında 7 el ama saygıda kusur etmemek adına 5 el diyorum)'i yok saymak tamamen haksızlık olur. Maç tekrarı olmasındansa, 2 elin aynı oyuncularla tekrar oynanmasını daha uygun görüyorum. Ancak, bu tk olayından dediğim gibi sadece 32 mağdur değil. Biz de mağduruz.

Ancak maçın topyekün tekrarı kararı çıkarsa, bize yapılmış sayacağımız haksızlığa tepki olarak bu sefer 7-3 ile değil daha büyük bir farkla maçın sonuçlanabileceğini de 32nd'nin saygı değer yetkilileri her zaman aklının bir köşesinde bulundursun. Çok benzer bir örneğini ülkemiz yakın zamanda yaşadı zaten.  ;)

3
Regiments: 32nd vs 82nd
Tarih: 23/06/19 pazar günü
Saat: 19:00 GMT (Türkiye saati ile 21.00) GMT+2 Kullanıyoruz..
Hakem: Natsu
Asistan Hakem: Darkdragon

4
82nd için oyuncu eklemesi:

Waepa - 1839885
Lovi - 1279540

Çıkarılacaklar:

JaxT - 1872628
Aeric - 1644612

5

82nd_Centre_Cdt_Waepa // 1839885 // 12nci Alay maçında 82nci Alay yönetiminin GUİD girmemesi sebebiyle, "İLK UYARI" olarak sayılmıştır!

82nd_Centre_Cdt_Waepa // 1839885 // 71nci Alay maçında 82nci Alay yönetiminin GUİD girmemesi sebebiyle, "1 Maç Ceza" olarak sayılmıştır!


Burada bir eksiklik var. Düzeltmek adına söylüyorum:

Spoiler
[close]

Derinlemesine yaptığım araştırmamdan sonra farkettim ki lovi de guid listesinde olmayan oyuncularımızdan birisi. Lovi 71 maçında oynamış. Dolayısıyla ona da "ilk uyarı" verilmesi gerekliydi.

Organizasyonun daha dikkatli davranması gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum bu guid konularında. Bu, yaptığımız hatanın gerektiği şekilde cezalandırılmadığını düşündürmekle beraber, 82nd'nin bu şekilde öne geçirilmeye çalışıldığı algısını doğurur. NWL-TR, organizasyonunu bizim klanımızdan birisinin yaptığı bir etkinlik. Bu yüzden yanlış düşüncelerin filizlenmesine müsade etmemek için bu konuda tamamen şeffaf olmak gerektiğini kanaatindeyim.

6
82nd için oyuncu eklemesi:

1719675 - Kubilay

7
82nd Regiment of Foot GUID Listesi | EKLEME

JaxT - 1872628


Alayin lideri olan DAHITTT'in ve organizasyonun bilgisi ve onayı dahilinde bu başvuruyu atıyorum. Dahit müsait olmadığı zamanlarda 82'de muhatap alınacak kişiyim NWL'de.

8
Regiments: 12th vs 82nd
Tarih: 08/06/19
Saat: 19:00 GMT (Türk Saati ile 21.00) GMT+2 Kullanıyoruz..
Hakem: Belirlenecek.
Asistan Hakem: Belirlenecek.

Regiments: 12th vs 82nd
Tarih: 08/06/19
Saat: 19:00 GMT (Türk Saati ile 21.00) GMT+2 Kullanıyoruz..
Hakem: Natsu
Asistan Hakem: Light

Alayin lideri olan DAHITTT'in ve organizasyonun bilgisi ve onayı dahilinde bu başvuruyu atıyorum. Dahit müsait olmadığı zamanlarda 82'de muhatap alınacak kişiyim NWL'de.

Pages: 1