Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Cerci

Pages: 1 2 3 4 ... 7
17
Duruma tarafsız bakıldığında iki arkadaşın da banlanması gerekiyor

19
Oyuncu İsmi : Darel
Neden bu oyuncunun Onur Listesinde yer alması gerektiğine dair açıklamanız: trole baslamissiniz gene
+1

20
DUYURULAR
32.Alayın daha yeni ve aktif biz vizyona ihtiyaç duyduğu düşünülerek, General Hadrianusun liderdiğinde buluşulan subay toplantısında, 32.Alayın liderinin ve Generalinin Astero olmasına Colonelinin ise Hadrianus olmasına karar verilmiştir. İmajımız yani  ''Türkiyenin en Büyük Klanı'' , ''Nizam ve Kalite Alayı'' olarak değiştirilmiş ve yeni yönetimle birlikte bu imaj doğrultusunda çalışmalar yapılacağı kararlaştırılmıştır ve Yönetim Kurulu, 32.alayın eski yönetiminde yapılan kalp kırıklıklarını düzeltmeyi amaçlamış ve Türk alaylarıyla olan kötü ilişkileri iyileştirmek için çalışmalara başlamıştır
???  ;D

25
Ponçik ayıma başarılar diliyorum

26
NWL_TR' maçlarından hemen önce 57. Alay ve 22. Alay kurulacağı için Alayımızdan çıkanlara bizimle birlikte 32. Alay çatısı altında vakit geçirdikleri için çok teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki tam maçlar başlarken kimse çıkmasaydı ama olsun hepsine tekrar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Şimdiden 21 Haziran'da tekrar açılacak olan 57. Alay'a başarılar dilerim.
:D

27
Etkinlikler (Events) / Re: Türkiye 2019 5v5 Süngü Turnuvası
« on: June 06, 2019, 10:34:57 am »
Takım İsmi: Oc teyam
Takım Kaptanın Steam linki: https://steamcommunity.com/id/CerciXD/
Oyuncu İsimleri [Min 5 Max7];
Oc_CercOC
Oc_CjjOC
Oc_RavOC
Oc_HakOC
Oc_JusOC
Oc_Roonoc

28
Trole basladin gene kevin.

29
Neyse arkadaşlar bu güzel(!) turnuvaya katılan alaylara başarılar.

Pages: 1 2 3 4 ... 7