Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Darel

Pages: 1 2 3 4 ... 20
16
Burası tartışma konusu değil arkadaşlar, kendi fikirlerinizi başka yerde belirtin. Konu dışı yorum atmayın pls.







Konu sahipleri, lütfen, konularınıza sahip çıkın. 

18
Forum tasarımı çok eskimiş. Şuan ki konu "Türkiye'nin En Büyük Türk Alayı" olmuş, bu misyonu tamamlamış bir konu, bunu artık değiştirmek lazım.
aklıma baş komutan erdogan geldi


. Ileti Dizilerinde konu disina (Off-Topic) cikmayiniz.
Bir ileti dizisinde yer alan, konu disi iletiler, ilgili dizinin amacina ve tartismaya aykiri iletiler olarak degerlendirilir.  Kullanicilar surekli olarak ileti dizisini konusundan saptirmaya  tesebbusunde bulunursa; moderatorler, bu kullanicilara karsi yaptirim uygulayacaklardir.  Kullanicilarin, ileti dizisini konusundan saptirmaya tesebbus ettiklerini Moderatorlere bildirme sorumlulugu, Ileti Dizisi sahibine aittir.

19
Karaboğa ve Theoden yukarıdaki tartışmayı daha fazla devam ettirmeyin.  Forumun 2., 3., ve 8. maddelerini ihlal ediyorsunuz.  Her ikinize de yaptırım uygularım. Bilginize.

20
Türkçe Forum / Re: Moderator'den Duyuru ve Uyarilar.
« on: July 29, 2019, 08:52:14 pm »
Mekanın sahibi geri geldiBebeleri pistten alalım alalım  ;) 
umut kudurma evladım yine yicen şırdanı
Bakın yaklaşık, 10 dk.dır şikayette bulunan bir kullanıcıya, Luz1ka'nın yukarıdaki postunun hakaret içermediğini, ortaya soylenmiş bir söz olduğunu, yani; hedef göstermediğini izah etmeye çalışıyorum. Eğer biri bu sözden provoke oluyorsa, formda yazılan herşeyi üzerine alınıp provoke olur.  Ben niyet okumam. Somut hakaret içeren, hedef gözeten postların FSE kurallarına uygunluğunu denetlerim.  Bu formdaki 3 ya da 5 kişi devamlı birbiri ile atışıyor ve sorun çıkarıyor, formu kirletiyor.  Devamlı uyarmama rağmen, adeta meydan okurcasına formu kirletmeye devam ediyor.   Hep aynı kişiler bunlar.  Bu üç bes kişi yüzünden yeni kullanıcılar formdan uzaklaşıyor.  Son kez uyarıyorum. Üşenmem bu kişilerin daha önce aldığı ceza ve yaptırımlarından dosya hazırlar, banlanmaları için baş moderatöre muracaat ederim.  Kendinize gelin.  Ayrıca, kirlilikten Shepherd'ı suclu bulurdum. Demek ki yanılmışım.  Toparlanın gencler. Bu son uyarım.



Yukarıda yer alan son uyarıma rağmen; üzerinden sekiz saat bile geçmeden, ayrıntısı aşağıda kayıtlı FSE Kurallarını ihlal ettiği için, Luz1ka, 30 gün süre ile geçici olarak banlanmıştır. Forumda yer alan başlıklar altında Kurallara uygun davranarak; uygarca tartışmanızı, birbirinize hakaret etmemenizi önemle rica ederim.

  • 2. Trollük, hakaret ve diğer kişisel saldırılar
    Forum üyelerine veya moderatörlerine karşı olan kişisel saldırılar kesinlikle tolere edilmeyecektir. Bu hakaret etmeyi(her şekilde), provakasyonu, eşcinsel hakaretleri, tehditleri, intihara yönlendirmeyi, birisinin ölmesini istemeyi veya bir kullanıcıyı ölümle tehdit etmeyi kapsar. Bu konu (tehditler kategorisinde) mizah konusu edilemez, adli olarak suçtur kesin bir ban ile sonuçlanır.
  • 6. Özel yazışmaları ve kişisel fotoğrafları izinsiz paylaşmak
    Eğer bir özel yazışmayı karşı tarafın izni olmadan paylaşırsanız anında mutelenirsiniz veya moderatörler tarafından başka cezalara çarptırılabilirsiniz, ve mesajınız silinir. FSE bir diyaloğun kırpılmış bir halinin yanlış anlaşılmalara veya suistimallere yol açabileceğine inanıyor, daha önce yaşandığı gibi.
    Bir üyenin veya başka bir bireyin fotoğrafını izinsizce paylaşmak yasaktır ve duruma göre mute veya banla sonuçlanabilir.


21
Türkçe Forum / Re: Türkçe Forum'un Kapanma Olayı
« on: July 29, 2019, 11:53:55 am »
Türkiye forumunun değerli üyeleri,
FSE İdaresi adına, son olaylardaki yanlış anlaşılmalar için özür dilerim. FSE'deki Türk alt kurulunu kapatma niyetinde değiliz ve olmadık. Bu kurulun dili moderatörü olmaya gönüllü olduğumuz için Darel'e minnettarız ve hepinizin burada olmasına sevindik. Forum kurallarına uymayan bazı kişilerde bazı sorunlar var ve şu anda Darel ile işbirliği içinde bu konuyla ilgileniyoruz.

Geliştiricilere ulaşan biriyle ilgili olarak, bu kazayla oldu ve forum kullanıcılarının hatası değildi. Ayrıca, geliştiricilere herhangi bir sorunuzla ulaşmanız suç değildir. Ancak, FSE geliştiricileri forum yönetimi ve denetleme ile ilgili değildir. Darel'in cevaplayamadığı forum moderasyonu ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa, kendinize (Noorwegian) veya Shadow'a ya özel mesajla veya Steam üzerinden ulaşmaktan çekinmeyin.

Teşekkür ederim!



Dear members of the Turkish forum,
On behalf of the FSE Administration, I'd like to apologize for any misunderstanding in recent events. We do not, and have not, had any intention to close down the Turkish sub-board on FSE. We're grateful to Darel for volunteering to be language moderator of this board, and we're glad to have you here. There has been some trouble with certain individuals who have not obeyed forum rules, and we're currently dealing with that issue in co-operation with Darel.

Regarding someone reaching out to the developers, it happened by accident, and was not the forum users' fault. Besides, it's no crime to reach out to the developers with any questions you may have. However, the FSE developers are not involved with forum administration and moderation. Should there be any questions in regards to forum moderation which Darel can't answer, feel free to reach out to myself (Noorwegian) or Shadow, either by private message or on Steam.

Thank you!

22
Türkçe Forum / Re: Türkçe Forum'un Kapanma Olayı
« on: July 28, 2019, 11:43:22 pm »
Aşağıdaki mesajı az önce Shadow'dan aldım."..You can update your post to say that everything is ok unless ---- and ----- have said otherwise, you all are fine."Bilginize.

23
Türkçe Forum / Re: Moderator'den Duyuru ve Uyarilar.
« on: July 28, 2019, 11:39:47 pm »

Aşağıdaki mesajı az önce Shadow'dan aldım.

"..You can update your post to say that everything is ok unless ---- and ----- have said otherwise, you all are fine."

Bilginize.

24
Son zamanlarda yaşanan olaylara bi açıklık getiricek olursak, duygu sömürüsü yapmanın pek bir mantığı yok, eu forumuna baktığınız zaman sabah akşam birbirlerine hakaret eden insanları çok rahat görebilirsiniz, hatta bunlara ceza bile verilmediğini görebilirsiniz. FSE Yönetim'i çok istiyorsa TR-Sub forumunu seve seve kapatabilir, ama kaybedeceği oyuncu sayısını da göze almak zorunda. NW-TR topluluğuna kanser demeyi bırakın artık azıcık diğer forumlarda gezerseniz community olarak daha iyi olduğumuzu göreceksiniz. Biz elimizden geldigince Avrupa'da çok iyi bir şekilde Türkiye'yi temsil ediyoruz, yapılan ırkçılıkların haddi hesabı yokken sesimizi dahi çıkarmadık, oyunumuzu oynamaya devam ettik. Geldiğimiz bu noktada mesele Türk topluluğuysa forumdan seve seve gitmeye hazırız, ama eu forumuna bakarsak edilen küfür ve hakaretlerin sayısını toplayamayız bile. Uzun lafın kısası Taleworlds forumu admini Kiron boş bir insan olduğu için 2 haftada bir defa foruma girerek şikayetlere bakıyordu, baktı olmuyor bi bahane bulayımda Taleworlds forum moderatörlüğüm gitmesin NW topluluğunu da burdan yolliyim dedi ve bizi FSE'ye yolladılar, şimdi de anlam veremediğimiz bir şekilde sanki sadece bu olaylar TR forumunda oluyormuş gibi yine bize laf söyleniyor, ha dediğimizi sakın yanlış anlamayın Darel yani Fethi abi bizim yönetim olarak çok saygı duydugumuz birisi, yeri gelir yanlış karar verir sonuçta hatasız insan olmaz. Diyeceğimiz şu ki biz 98'nci Türk Alayı olarak, Sub-Forum kapatılır veya kapatılmaz pek umrumuzda değil, bu oyunu oynamaya devam edeceğiz. TR Forumu kapatılırsa gider EU'ya 98 konusunu açarız, ordan bizi yollarlarsa gider konuyu Yunancaya çevirip Yunan forumuna konu açarız. Fethi abiye bu zamana kadar gösterdiği emekler için teşekkür ediyoruz, bu saaten sonra TR-Sub Forum kapanır veya devam eder, Fethi abi bırakır veya Moderatörlüğe devam eder ki bizler 98 Yönetimi olarak kendisinden memnunuz devam etmesinide isteriz, sadece söylemek istediğimiz şu ki bizi artık boş duygu sömürüleriyle meşgul etmeyin istemiyorsanız açık açık belirtin istenmediğimiz yerde duracak değiliz.


FSE de hangi kullanıcı Bas Moderatoru ve EU Moderatoru atlayıp, doğrudan Dev Team"de yer alan herkese direkt kontakt kurmuş, bunu bir söyleyin bakalım.  Beni şikayet etmek isteyen, Forum Kuralları baslığına bir girsin, baksın.  Orda ne yazıyor. Once Senior / Eu Moderatore, o da olmassa Head Moderatöre şikayette bulunulur diyor.


Yukarıda yazdıklarından kim olduğun anlaşılıyor.  Çok  yazık. Duygu sömürüsü ie ne ilgisi var?


"FSE Yönetim'i çok istiyorsa TR-Sub forumunu seve seve kapatabilir, ama kaybedeceği oyuncu sayısını da göze almak zorunda."  Şantaj mı yapıyorsun?

25
kendinize yeni forum beğenin


İçinizden belli kullanıcılar, birbirine pm den attıkları ağza alınmayacak küfürleri, beni atlayıp,  doğrudan FSE Dev Team deki herkese atmış.  Beni rezil ettiniz. Sizi Allah'a havale ediyorum.  Ben muteluyorum diye bana kızıyorsunuz. Gidip en üst düzey adamları rahatsız edip koca bir ulusu rezil ediyorsunuz. Allah size akıl fikir versin. Ne diyeyim.  Büyük bir ihtimalle Turkçe Board'u kapatacaklar.  Muradınıza erdiniz.

26
Türkçe Forum / Re: Moderator'den Duyuru ve Uyarilar.
« on: July 28, 2019, 03:24:40 pm »
İçinizden belli kullanıcılar, birbirine pm den attıkları ağza alınmayacak küfürleri, beni atlatıp,  doğrudan FSE Dev Team deki herkese atmış.  Beni rezil ettiniz. Sizi Allah'a havale ediyorum.  Ben muteluyorum diye bana kızıyorsunuz. Gidip en üst düzey adamları rahatsız edip koca bir ulusu rezil ediyorsunuz. Allah size akıl fikir versin. Ne diyeyim.  Büyük bir ihtimalle Turkçe Board'u kapatacaklar.  Muradınıza erdiniz.

Certain users from among you are said to have sent the PM's they traded between themselves containing vulgar language, directly to each and every one on the FSE Dev Team. You disgraced me. God may deal with you.  You get mad at me because I mute you, but, you dont mind disgracing our Nation by writing your complaints directly to Top Brass. May God give you wisdom and mind. There is a great likelihood that they will shut down the Turkish Board. You had what you wanted.

27
Turk NW Topluluğu Onur Listesi için önerilen isimleri, karşılıklı saygı çerçevesinde, FSE Kurallarını ihlal etmeden ve uygarca ve sizden sonra gelecek nesillere örnek teskil edecek şekilde, bu konu başlığı altında tartışmanızı rica ederim.  İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

28
Gencler, merhaba!

Geçmişten bu güne, NW ye gönül vermiş, gelişimine ve NW Topluluğuna ve oyununa; yabancı ve Türk Alaylarında oynayarak katkı sağlamış, oyuncu yetiştirmiş, etkinlikler düzenlemiş ve başarı ile sürdürmüş, efsane Türk NW Oyuncularını bu baslık altında listelemek, katkı ve başarılarından dolayı isimlerini burada ölümsüzleştirmek istiyorum.  Ağustosun 3. gününe kadar, kişisel husumet ya da kırgınlıklarınızı bir tarafa bırakıp, dürüstce ve samimiyetle aşağıdaki formu, copy/paste ederek "Neden listede yer alması gerektiğini belirtin" kısmını da mutlaka doldurarak, isim (Profil ismi) önermenizi rica ediyorum. İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederim.



Not: Lütfen önerilen isimlere itirazlarınızı bu başlık altında tartışmamanızı; Onur Listesi Tartışma Konu Baslıgı ile açacağım Forum sayfasında, FSE Kurallarını ihlal etmeden, uygarca tartışmanızı rica ederim.

Spoiler
Oyuncu İsmi :
Neden bu oyuncunun Onur Listesinde yer alması gerektiğine dair açıklamanız:

[close]

Şimdiye Kadar Önerilen İsimler :

İbrahim Pasha, Luz1ka, Sayartun, Caucasian, Light, sNow, Muratov, Sabo, Rebellious Berkovic, Metalsie, Nedim, Kopernik, Marji, Gatts a.k.a. Zulfikar, AtsızMustafa (the Babür), Adilhan, HakanPasha, Johnny Joestar, Giles, Rumil, Delitürk, SooNational, Strawhead, Aurius, Sanel, Siamons.

29
Yukarıdaki kahramanların meskun mahal çatışmalarını anlatan Abdullah Ağar'ın Özgür Şehit kitabını mutlaka okuyun.

30
Mekanın sahibi geri geldi
Bebeleri pistten alalım alalım  ;)

umut kudurma evladım yine yicen şırdanı


Bakın yaklaşık, 10 dk.dır şikayette bulunan bir kullanıcıya, Luz1ka'nın yukarıdaki postunun hakaret içermediğini, ortaya soylenmiş bir söz olduğunu, yani; hedef göstermediğini izah etmeye çalışıyorum. Eğer biri bu sözden provoke oluyorsa, formda yazılan herşeyi üzerine alınıp provoke olur.  Ben niyet okumam. Somut hakaret içeren, hedef gözeten postların FSE kurallarına uygunluğunu denetlerim.  Bu formdaki 3 ya da 5 kişi devamlı birbiri ile atışıyor ve sorun çıkarıyor, formu kirletiyor.  Devamlı uyarmama rağmen, adeta meydan okurcasına formu kirletmeye devam ediyor.   Hep aynı kişiler bunlar.  Bu üç bes kişi yüzünden yeni kullanıcılar formdan uzaklaşıyor.  Son kez uyarıyorum. Üşenmem bu kişilerin daha önce aldığı ceza ve yaptırımlarından dosya hazırlar, banlanmaları için baş moderatöre muracaat ederim.  Kendinize gelin.  Ayrıca, kirlilikten Shepherd'ı suclu bulurdum. Demek ki yanılmışım.  Toparlanın gencler. Bu son uyarım.

Pages: 1 2 3 4 ... 20