Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Light

Pages: 1 2 3
1
Bugünlerde fse çok manyah kaynıyor.

3
Son 2 sayfayı okurken çok güldüm be xdddd

yaşayın siz çok yaşayın böyle devam.

5
Profil fotoğrafındaki 1-2 şey haricinde düzenli ve sade olmuş elinize sağlık.

6
Birisi seni çok fena doldurmuş kim dediyse. Olum bize ne senin kız arkadaşından öyle bir laf geçmedi hiç. #casualplay laflarına sinir oluyorsan o senin alınganlığındandır. Sen yıllardır o invite gittiğin adamların maçlarında fena derecede trolledin ve atldın gelip bana adamlığımı sorgulatma. Ha bir de her konuşmada daha çok klana gelmedim oluyor zülfikar. 9 ay ne amk 88th’ye hiç gelmedim o zaman?? Efor sarfetmekten kastımız en azından sıfırdan adam alalım demekti ama sen yok ben güvenmiyorum yok ben adam eğitmem olaylarıyla kendi safını belli ettin. Konuşuyorsun en azından iftira atma.

Öyle bir hale getirdin ki bizim için bir şakaya dönüştürdün tüm olayı. Belki yediremediğindendir. Siz saldırıyorsunuz ben cevap veriyorum olmuyor burada. Kendi kendine krizi çıkartıyorsun KKA maçında anana bacına sövmüşüz gibi davranıyorsun. A sen adam olsaydın zaten şu saçma şeyleri yapmazdın. Biz de biraz akıllı olsaydık seninle 4 yılımızı rezil etmezdik.

Üstteki yazımı senin göremediğin ve dışardan bakan birisinin nasıl görmesi gerektiği için yazdım. Senin anlamanı beklemiyorum.

7
Önceki yazılanlara hitaben kendimi tutamayarak bir şeyler ekliyorum şimdiden kusurum olduysa affola.

Shepherd, bu bir Coup değil yanlış bilgi verme. Zülfikar 88'i kapattı ve bizde çıktık yolları ayırdık. Ben ve Cauc 4 yıldır düşündüğümüz peşinde gitmeyi istediğimiz hayalleri tamamıyla gerçekleştirdik. Buna Zülfikar engelde oldu destekte burası böyle. 88'e ilk katıldığım zaman ben Lost'un beni ikna etmesi ve hiç bir türk klanının Avrupa klanlarıyla aynı ölçüde oynayamamasına üzüldümdendi. Benim için Türk klanları çöpten farksızdı. Oradaki amacım Avrupa eventlerine giripte aynı klasmana çıkabilecek bir klanda olmaktı ki o zaman hiç bir klan Avrupa klanlarıyla oynamıyordu bile. Ama biz başardık. Sonra sen sıkıldın ve kapattın klanı. Ben 96th'de Yabgu Burak'la gelişimi devam ettirmek istedim sen ve Cauc Nr88'i kurmamızda ikna ettiniz. Amacımız sadece oynamak değil kazanmaktı. PLANLI VE PROGRAMLI oynayarak sonuna kadar disiplinle kazanmaktı. Ve biz başardık. 4e'yi açtın hiç bir şey yapamadan kapattın. Ben utanç duydum açıkçası nr88'de adam ettiğimiz adamların ne hale geldiğini görünce. 88th'yi açtık ve INTERNATIONAL olalım diye plan yaptık. Sen bile yamuk yumuk ingilizce konuşurken işimiz zordu ama biz başardık. İngilizce dersleri vermeyi bile düşündüm sırf integrasyonu artırmak için. Hep biz PLANLAYARAK başardık.

Öncelikle Zülfikar, sunucu websitesi vs. gibi şeylerin ücretlerini karşıladığı için teşekkür ederim finansman desteği gibi destekledi klanı (liderliğinin dışında). Ben ilk 88'e geldiğim zaman klan bir hiçti. Sefilleri oynayan 20dk line olmaya çalışan bir takım güzel insandınız. Ben size acıdığım için bu kadar vakit vermek emek vermek istedim. Yüzlerce antrenman, taktik antrenmanı gecenin bilmem kaçında GF maçları sabahlara kadar katılım şemasını nasıl iyileştiririm gibi çalışmalar, harita yapmalar logo tasarımları, o kadar adamı saatlerce dinleyip klandan çıkmasın veya kavgalar büyümesin diye uğraşmak o kadar turnuva için nasıl daha iyi yaparız'ı düşünmek gibi şeyler yaptım. Ve sen utanmayıp bana sen ne yaptın bu klan için diyorsun. Bu noktada ben sana laf söylemem başkaları söyler. Emek verdiğim insanlar söyler.

Biz senin arkandan pis pis gülmüyoruz senin durumuna acıyoruz. Eğer bizim kadar senin açıklarını kapatabilecek grup bulabilirsen onlara çok iyi davran ve en özünde dinlemeni tavsiye ederim. Çünkü ben sana anlatmaktan yoruldum.

Luzika klana geldiğinde serseri gibiydi tamamen katılıyorum. Ama ben Luzika'ya dedim, eğer uğraşırsan benim çıkardığımdan daha iyi iş çıkartırsın. Senin burada Luzika'ya laf sokmana hakkın yok. Onu kaybetmeseydin şu an 98th yerine çok daha güçlü bir oluşum olacaktı. 88th'nin hiç olmadığı kadar. Luzika'ya kendisinin en iyisi ayrı bir yoldan gitmesi gerektiğini ben söyledim. Klan açılmadan benim haberim hatta onayım bile vardı. Ben askere gitmeden briefing bile verdim size ama geri döndüğümde nafile olduğunu gördüm. Luzika benim yapmaya çalışıpta yapamadığım işleri yapabiliyordu Luzika hala yapıyor. O kadar hata yaptı nasihatler özürler kabahatler... Ben onun için sorumluluk alıp laf yedim üzülüyor muyum? Hayır. 88'i bu zamana kadar ne yaptığımızı en çok bizimle içli dışlı olanlar bilir. Biz onlara çekirdek/kemik kadro diyorduk, onlar bile aynı lafları söylüyorsa özellikle sonradan katılanlar o zaman kabahat kimde?

Seninle uğraşmak cidden çok zor Zülfikar. Çok anlayışsızsın. 1 dediğimi 15dk'da 9 kişiye ikna ettirebilirim. Ama seni 10 saatte ettiremiyorum. Sana soruyorum karşı argümanın var mı diye sallamıyorsun. Tek tek hepimizi kaybettin herhalde son kaybedeceğin kişi ben olurum diyordum ama ben askerden döndükten sonra asıl hayal kırıklığını gördüm. Şu ana kadar yaptığımız tüm başarılar bir master plan dahilinde oldu. Sen kalkıp doğaçlama oynayalım nasıl olsa kazanırız modundasın. Ben sana 4 yıldır söylüyorum. Biz Türk'üz bize işlemez o tür oyun diye. Hiç dinlemedin. Sen dinlemedin ben anlattım başkaları dinledi.

Bizi iyi yapan 4 subay olduğumuz zaman bile hep farklı düşünen insanlar olmamızdı. Biz aynı kafadan olsaydık klan gelişmezdi evet.Ben eleştirmesem sende uğraşmasan Cauc dinleyip itiraz etmese... Biz bu hale gel-mez-dik. Oyunun konusunda hiç söyleyecek şeyim yok kendini çok geliştirdin. Event organizasyonu konusunda hep dakik oldun. Ama sen uzun süredir hep doğruyu yaptığını düşündün. 88 bizden önce yoktu. Bizden sonra nasıl olacak göstermek senin elinde tabii eğer ilgilenirsen.

PS: Bu arada Groupfighting sunucusuna tüm klanı sokmak antrenman değildir.

8
İddaa kuponuna çevirdiniz klanı beeee Aaaaa.

9
Beyler yeni bi düşmanımız var ama boşverin biraz yıkık biri. Bir de lightı silebilir miyiz? Moralimi bozdu.

sus yoksa depresyona sokarım lan seni

10
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama biraz geç mi kaldınız ne oldu öyle?

yazılanlardan bende hype'a kapıldım. O zaman genelli geçmişli gelecekli bir dilek olsun ha?

11
Ooo. Başarılar dilerim.

13
Spoiler
[close]

When cauc is lazy about making memes.

Pages: 1 2 3