Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Darel

Pages: 1 2
1
Turk NW Topluluğu Onur Listesi için önerilen isimleri, karşılıklı saygı çerçevesinde, FSE Kurallarını ihlal etmeden ve uygarca ve sizden sonra gelecek nesillere örnek teskil edecek şekilde, bu konu başlığı altında tartışmanızı rica ederim.  İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

2
Gencler, merhaba!

Geçmişten bu güne, NW ye gönül vermiş, gelişimine ve NW Topluluğuna ve oyununa; yabancı ve Türk Alaylarında oynayarak katkı sağlamış, oyuncu yetiştirmiş, etkinlikler düzenlemiş ve başarı ile sürdürmüş, efsane Türk NW Oyuncularını bu baslık altında listelemek, katkı ve başarılarından dolayı isimlerini burada ölümsüzleştirmek istiyorum.  Ağustosun 3. gününe kadar, kişisel husumet ya da kırgınlıklarınızı bir tarafa bırakıp, dürüstce ve samimiyetle aşağıdaki formu, copy/paste ederek "Neden listede yer alması gerektiğini belirtin" kısmını da mutlaka doldurarak, isim (Profil ismi) önermenizi rica ediyorum. İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederim.



Not: Lütfen önerilen isimlere itirazlarınızı bu başlık altında tartışmamanızı; Onur Listesi Tartışma Konu Baslıgı ile açacağım Forum sayfasında, FSE Kurallarını ihlal etmeden, uygarca tartışmanızı rica ederim.

Spoiler
Oyuncu İsmi :
Neden bu oyuncunun Onur Listesinde yer alması gerektiğine dair açıklamanız:

[close]

Şimdiye Kadar Önerilen İsimler :

İbrahim Pasha, Luz1ka, Sayartun, Caucasian, Light, sNow, Muratov, Sabo, Rebellious Berkovic, Metalsie, Nedim, Kopernik, Marji, Gatts a.k.a. Zulfikar, AtsızMustafa (the Babür), Adilhan, HakanPasha, Johnny Joestar, Giles, Rumil, Delitürk, SooNational, Strawhead, Aurius, Sanel, Siamons.

3
Türkçe Forum / Forum Kurallari Degisiklikleri
« on: April 28, 2019, 12:11:24 pm »
Kabul Edilebilir Yetiskin Icerik basligi tasiyan eski 10. madde yururlukten kaldirildi.  Bundan boyle, Yetiskin Icerik FSE de yasaklanmistir.

4
Türkçe Forum / Moderator'den Duyuru ve Uyarilar.
« on: November 15, 2018, 12:52:50 pm »
Sayin Uyeler,


Onemli gordugum bir kac hususu duyurmak istiyorum.


  • Uyelerimizden biri devamli olarak, "Amk" ifadesini kufur olarak rapor ediyor.  Kendisine de, PM den aciklamaya calistigim gibi, Turkiye"de AMK ismi ile spor gazetesi hala bayilerde satista.  Bana gore, Ingilizce dilinde WTF gibi, aslinda kufur ihtiva eden uzun cumlenin kisaltilmisi. Ancak, TDK Sozlugunde karsiligi yok. Anilan kisaltma rapor edildiginde, ilgili forum sayfasina girip, kisiye hakaret icin kullanilip kullanilmadigi hususunu tespit etmeye calisiyorum.  Kisiye hakarete yonelik olduguna kanaat getirirsem, Forum Kurallarinin 2nci maddesini ihlalden yaptirim uyguluyorum.  Bilmenizi isterim.
  • Bir kac gun once rapor edilen Profil Resminde yer alan " Ben ve Annamin......" sozlerinden oturu, ilgili uyeyi "Mute" ladim. Benzer vakalara hos goru gostermeyecegimi bilmenizi isterim. FSE  kufurbazlarin yeri degil.
  • Buradan Turkiye Takim Kaptanligi icin yarisanlara basarilar. Insallah, Ulkemizi yabancilar nezdinde duzgun Ingilizce konusan, akil, mantik, terbiye ve sportmenlikte kim daha iyi temsil etme yetenegine sahipse o secilsin. Ancak, lutfen, yabancilarin forumlarinda, birbirinizi kucumseyecek, kucuk dusurecek, "I support .... too, he's more skilled(as an officer too) and got like thrice more iq than the other guy lel" gibi ifadesinde yer alan, "Diger adaydan, daha yetenekli,...IQ su uc kat daha fazla.." gibi yorumlarda bulunmamanizi rica ederim. Hele, "Keep Turks Out" sozunu soylettirecek hareket ve yorumlardan lutfen kacinin.
  • Kisileri degil konulari tartisin.
Basarilar,
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dear Members,


I like for you to know a few items of importance here-below.


  • One of our members regularly reports the posts containing the abbreviation "Amk", as swearword. As I tried to explain to him through PM, there is still a sports news magazine being sold out in the open at the newsstands in this Country, that is named as "AMK". To me, it is actually an abbreviation of a longer swearing phrase like WTF in the English Language. However, there is no mention of such an abbreviation in the Official Dictionary of the Turkish Language Institute (TDK).  Every time I get such a post reported to me, I go over to the Forum Page, where that post is made, and try to determine whether the abbreviation in question is used there with the intent of swearing to insult individuals/members, etc..  If I am convinced that such is the case, I, then, go on with punishing for violation of Item No.2 of the Forum Rules.
  • I muted the member who had the words " I and my mother's ...." on his Profile Picture, when it was reported a few days ago.  I like for you all to know that I wont tolerate similar cases.  FSE is not a place for foul-mouths.
  • I wish you all good luck, the FSE Turkish Language Forum Members who are competing to be the Turkish Team Captain on Napoleons Cup - NW World Championship.  I hope for the wiser, more reasonable and sportsman of you to be chosen to represent our Country out there as the Team Captain. I also like to take this opportunity to request/ask you to, please, refrain from comments such as "I support .... too, he's more skilled(as an officer too) and got like thrice more iq than the other guy lel" on Foreign Forum Pages.  Please, also refrain from actions, comments and posts that would cause to make some non-Turkish members say "Keep Turks out!".
  • Discuss Topics, not individuals.

6
Battle Cry of Freedom / MOVED: Sizce nasıl olacak?
« on: September 10, 2018, 03:27:33 pm »
This topic has been moved to Off-topic, since not related to BCoF

https://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=39725.0

7
Türkçe Forum / Forum Rütbeleri
« on: September 09, 2018, 06:36:08 pm »
Forum Rütbeleri

Forumumuzda belirli bir süre aktif olarak gezinerek, post yazarak aşağıda kayıtlı rütbeleri kazanabilirsiniz. Forum sayfasında herhangi bir işlem yapmaksızın, sayfanın açık bırakılması halinde, geçen sürenin rütbe kazanmanız için gereken süreye katkı sağlamadığını biliniz. Üyelerimizi konu ile ilgili ve, sadece, gerektiğinde post yazmaya teşvik etmek ve forum konusu ile uzaktan yakından ilgisi olmayan (Off-topic) postları azaltmak için, post sayısına bağlı rütbe sisteminden kaçınmaya karar verdik.

       Süre Bazında Rütbeler      

     
     
Rütbe İşareti     Rütbe     Süre
     Volunteer/Gönüllü     0 Saat
     Private/Er     5 Saat
     Corporal/Onbaşı     20 Saat
     Sergeant/Çavuş     30 Saat
     First Sergeant/Ast. Çavuş     50 Saat
     Sergeant Major/Ast. Baş Cvş.     70 Saat
     Second Lieutenant/Teğmen     100 Saat
     First Lieutenant/Üst Teğmen     200 Saat
     Captain/Yüzbaşı     400 Saat
     Major/Binbaşı     500 Saat
     Lieutenant Colonel/Yarbay     700 Saat
     Colonel/Albay     1000 Saat
     Brigadier General/Tuğ General     1500 Saat
     Major General/Tüm General     2000 Saat
     Lieutenant General/Kor General     3000 Saat
     General/Or General     5000 Saat
     Commander in Chief/Genel Kurmay Başkanı     10000 Saat
     President     26300 Saat

9
Türkçe Forum / Forum Kuralları
« on: September 08, 2018, 06:18:57 pm »
Forum Kuralları - İngilizce hali bu konuda bulunabilir.

Forumda kabul edilemeyecek bazı davranışlar vardır. Lütfen forum kurallarını okuyup, uygulayınız.

Forum yönetimi and FSE kuralları

FSE kendi forumunu uygun gördüğü şekilde idare etme hakkına sahiptir. Yaptığınız yanlış bir davranışa "Kurallara aykırı değil" diyerek arka çıkmanız hiçe sayılacaktır. Geri bildirimleriniz ve alınan kararlara karşı anlayışınız bizim için önemlidir. FSE'nin topluluğa karşı olan sorumluluklarının farkındadır. Bu konuda üyeler FSE yönetiminin ve moderatörlerinin talimatlarına uymalılardır. Aksi takdirde çeşitli yaptırımlarla karşılaşabilirler. Bu forum FSE'nin şirket bütçesinden karşılanan özel bir forumdur, burada FSE'nin sözü son karardır.

  • 1. Etnik köken, milliyet, cinsiyet, din veya kişisel inançlara dayalı aşağılayıcı veya ayrımcı açıklamalar
    Irkçılık veya nefret suçu içeren açıklamalar kesinlikle yasaktır. Bir mesaj göndermeden önce bu forumda dünyanın her yerinden insanlar olduğunu unutmayınız. Size normal gelen bir konuya herkes aynı gözle bakmayabilir. Irkçılığa sert bir şekilde müdahale edilecektir.
    Nasyonel-Sosyalizm'i öven ifadeler ve görseller özellikle yasaktır.
  • 2. Trollük, hakaret ve diğer kişisel saldırılar
    Forum üyelerine veya moderatörlerine karşı olan kişisel saldırılar kesinlikle tolere edilmeyecektir. Bu hakaret etmeyi(her şekilde), provakasyonu, eşcinsel hakaretleri, tehditleri, intihara yönlendirmeyi, birisinin ölmesini istemeyi veya bir kullanıcıyı ölümle tehdit etmeyi kapsar. Bu konu (tehditler kategorisinde) mizah konusu edilemez, adli olarak suçtur kesin bir ban ile sonuçlanır.
  • 3. Spam ve alıntı piramitleri
    İçeriği boş, gereksiz mesajlar atmak forum kurallarına aykırıdır ve cezalandırılır. Mümkün olduğuca peşpeşe mesajlar atmamaya özen gösteriniz. Eğer bir şey eklemek istiyorsanız peşpeşe iki mesaj atmak yerine bir üstteki mesajınızı düzeltmeyi deneyiniz. Gereksiz ve içeriği boş mesajlar da (Konu dışı görseller veya GIF'ler vs.) spam olarak sayılabilir.

    Alıntı piramiti forumda özellikle istenmeyen bir davranıştır. Alıntı piramidinde yer aldığı gözlemlenen kullanıcılar en az %60 uyarı puanı alırlar.
    Ek olarak, moderatörler talep edildiği takdirde bir konuyu tamamen silebilirler.
  • 4. Telif hakkı ihlalleri
    Korsanlığa müsamaha göstermiyoruz. Korsanlık, warez, crack, hack, ürün anahtarları, ürün anahtarı oluşturucular veya telif hakkı ihlallerine dair diğer her şey başınızı belaya sokabilir. Bunu bilerek veya bilmeyerek yapmanız farketmez. Bu konunun ihlali kesin bir mute ve olası bir ban ile sonuçlanabilir duruma göre. Buna başka kullanıcıların oyun üzerindeki düzenlemelerini izinsiz kullanmak da dahildir. Eğer başka birinin yaptığı bir işi kullanmak istiyorsanız önce yazılı bir izin almanız gerekmektedir.
  • 5. Uygunsuz içerik
    Bu foruma her yaş grubundan insanlar ulaşabilmektedir. Bu sebeple yetişkinlere yönelik her türlü içerik kesinlikle yasaktır. Pornografi, vahşet görüntüleri veya diğer rahatsız edici içerik kaldırılacaktır ve kullanıcı cezalandırılacaktır.
  • 6. Özel yazışmaları ve kişisel fotoğrafları izinsiz paylaşmak
    Eğer bir özel yazışmayı karşı tarafın izni olmadan paylaşırsanız anında mutelenirsiniz veya moderatörler tarafından başka cezalara çarptırılabilirsiniz, ve mesajınız silinir. FSE bir diyaloğun kırpılmış bir halinin yanlış anlaşılmalara veya suistimallere yol açabileceğine inanıyor, daha önce yaşandığı gibi.
    Bir üyenin veya başka bir bireyin fotoğrafını izinsizce paylaşmak yasaktır ve duruma göre mute veya banla sonuçlanabilir.
  • 7. Alternatif hesaplar yasaktır
    Eğer FSE'de bir hesabınız varsa alternatif veya ek bir hesap açmanız yasaktır. Muteyi aşmak için "sahte" bir hesap daha açmak iki hesabınızın da banlanmasına sebep olabilir. Ancak eğer eski hesabınıza orjinal hesabınızı artık kullanmıyorsanız veya silinmişse, eğer aynı yerden bağlandığınız bir arkadaşınız veya aile üyeniz varsa bu kural tolere edilebilir. Bu durumu bu konudan bildirmeniz gerekmektedir.
  • 7B - Oluşum hesapları
    Birden fazla kişi tarafından kullanılan "Alay hesapları" veya "Oluşum hesapları" Alaylar bölümüyle sınırlı kalmak ve konu dışı mesajlar atmamak kaydıyla açılabilir. Oluşum hesaplarını kişisel hesap gibi kullanamazsınız ve kişisel tartışmalarınıza dahil edemezsiniz.  Oluşum hesabını geçerli banınızı veya mutenizi aşmak için kullanırsanız iki hesap da cezalandırılabilir. Unutmayın, kimlerin hangi oluşum hesaplarına girdiğini görebiliyoruz. 7B kuralına uymayan oluşum hesapları kapatılacaktır ve kullanıcılar cezalandırılacaktır. Son olarak isim değiştirmek için yeni bir hesap açmak yerine, bir moderatörden isminizi değiştirmesini talep ediniz.
  • 8. Konu dışı mesajlar atmayınız.
    Konuyla alakasız olan mesajlardan uzak durmalısınız. Attığınız mesajlar ilgili konuyla alakalı olmalıdır. Eğer bir kullanıcı bu konuyu sık sık istismar etmeye kalkışırsa bir yaptırımla karşılaşabilir.
  • 9. Cezalarla övünmeyiniz
    Raporları, banları veya uyarıları imza, avatar olarak kullanmak veya başka türlü olarak bunlar üzerinden övünmeye çalışmak yasaktır.
  • 10. Forum yarışmaları
    FSE kimin daha iyi olduğunun belirlenme çalışıldığı anketlere veya yarışmalara izin vermez. Bu daha önce çeşitlik sıkıntılara sebep olmuştur ve yasaktır. Turnuvalara dair yarışmalar Mess Hall bölümüyle kısıtlıdır.


Yöneticinin kararına itiraz etme
Sorunların çözümü için forumun baş yöneticisi ile iletişime geçebilirsiniz. Aceleci bir karar beklemeyiniz. Eğer talebiniz reddedildiyse karara saygı duyunuz. Refleax ile iletişime geçmeyiniz.

Bir yöneticiyi şikayet etme
Yukarıda belirtildiği gibi, baş yönetici ile iletişime geçiniz.



Feragatname

Rapor fonksiyonunun istismarı
Lütfen gönderi raporlama fonksiyonunu trollemek, diğer kullanıcılara hakaret etmek, rahatsız etmek veya sahte iddialar için kullanmayınız

Bağışlar
Bağışlar iade edilebilir değildir. Bağışlar FSE'nin projelerine kaynak üretmek için kullanılmıştır, buna kaynak olarak haftalık geliştirici blogları gösterilebilir. Bağış yapmanın faydalarından faydalanabilirsiniz. Bağışçı bölümüne erişim hakkı kazanırsınız.

Hediyeler yaptığınız bağışa karşılık olarak verilir. Eğer bir kullanıcı forum kurallarına aykırı davranırsa veya ban gerektiren bir şey yaparsa, Bağış yapan üyelere özel bölüme erişim hakkını kaybeder. Buna rağmen hala diğer hediyeleri alma şansları vardır.

Lütfen sabırlı olunuz
Bir talepte bulunduğunuz veya soru sorduğunuz zaman lütfen cevabı beklerken sabırlı olunuz. Geliştiriciler yeni projelerde sıkı bir şekilde çalışmaktalardır ve moderatörler sizinle aynı zaman diliminde bulunamayabilirler veya çeşitli sıkıntılardan dolayı başka zorluklar olabilir. Sabrınız için teşekkür ederiz ve çıkabilecek herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz. Lütfen duygularınızı aşırı bir şekilde moderatörlere yansıtmamaya çalışınız. teşekkürler.

Banlı veya susturulmuş üyelerin adına mesajlar atmayınız
Bundan dolayı üyenin banlanmış/susturulmuş olmasının bir anlamı kalmaz. Bu kuralı çiğnediğiniz takdirde cezayla karşılaşabilirsiniz. Bu kuraldaki tek istisna ilgili kişi adına ban kaldırma talebinde bulunmaktır.



FSE Rules çevirisi için Gatts'a teşekkür ederiz.

Pages: 1 2