Author Topic: Moderasyon Tercihiniz..  (Read 5551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline General Shepherd

  • Retired General #AbimYok
  • Lieutenant Colonel
  • *
  • Posts: 1439
  • Former-82nd Regiment Leader S&M Creative Producer
    • View Profile
    • 82nd Regiment
  • Nick: General Shepherd
  • Side: Union
Moderasyon Tercihiniz..
« on: September 07, 2018, 03:11:57 pm »
Merhaba arkadaşlar..

Bildiğiniz üzere, Taleworlds Forumda alınan kararlar neticesinde, Napolyon Savaşları bölümü kapatılmış olup bütün, konularda kısıtlanmalar konulmuştur, ve üyeleri 'FSE' yani buraya yönlendirmeye karar verdiler, bu kararı inanın sizin gibi bende doğru bulmuyorum fakat yapabileceğimiz bir şey yok, bu kararı almalarında daha çok; Troll, Kanser, Toxic olan kişilerin tetiklemesi 'Taleworlds Moderasyon' un bu kararları almasına sebep olmuştur.

O yüzden tek çaremiz burada ki oyunu çıkartan topluluğun resmi forumu üzerinde kaliteli bir ortam yaratmak, o yüzden herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyorum, beni ortamda tanıyanlar vardır. İyi/Kötü, sorunlu olduğumuz arkadaşlar vardır, bunlar benim gözümde artık eskinin günahları, sizlerin nezdinde de öyle olmasını bireysel bir kişi olarak diliyorum, bu 'FSE Forum' yeni bir başlangıç olarak görebilirsiniz..

Fakat Yeni bir başlangıç, yeni bir rota, yeni kararlar doğurur.. Bende bu başlangıç'ta geçmişte olduğu gibi Komünite'ye destek olmak kaydıyla yaptığımı belirtmek istiyorum..



Şu anda "FSE - Türkçe Forum Moderasyon" içerisinde yer alan "RebelliouS, Darel" isimli üyeleri bilen kişiler kadar/bilmeyen kişiler vardır..
Kendilerini bireysel olarak tanıyorum,bu hakkında bir yorum yapmak istemiyorum, onlara karşıt bir hareket olarak algılamalarını da istemiyorum.. Moderasyon olarak yeni kişilerin yapması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda gerekli Yöneticiler tarafından izin alınmış, ve kendilerinin tavsiyeleri üzerine böyle bir karar alınmıştır..



Sadece, bu ortamda daha güçlü bir işbirliği, ve bölümü daha iyi tesis etmek için kendimi "Moderasyon" olarak aday göstermek istediğimi belirtmek istiyorum, bu konuda sadece şahsımın dışında bir başka kişilerin de bu konuda adaylıklarını da bekliyorum, fakat bu konuda yapmak istediklerimi hep birlikte yapabileceğimizi ve daha güçlü bir işbirliği altında, bağımsız kararlar neticesinde yapabileceğimi de söylüyorum, bu konuda şayet ki ihtimal olur da sizlerin görüşleri ve oyları, Yöneticiler tarafından verilen kararlar neticesinde beni bu seviyeye getirecektir..

İhtimal olduğu taktirde bu konuları elimizden geldiği kadar hep birlikte yapacağız, ve bunun bazı adımlarını atacağımdan emin olabilirsiniz ve kısa öz belirtmek gerekirse düşüncelerimi aşağıda yer alan kısımlarda okumanızdır.


- Türkçe Bölüm Kuralı;

Aktif/Pasif daha önceden bu Napolyon Savaşları Türk Komünitesi içerisinde yer alan yetkili kişilerle bir araya gelerek "Forum Kuralı" konusunda birlikte çalışacağız ve bu olayı daha geniş çaplı hep birlikte yapacağız..

- Yetkiler;

 Moderasyon tarafından verilen yetkilerin, Hakaret, Küfür, Troll v.b. ihtimal olursa yapılacak "Yeni Türkçe Bölüm Kuralı" ve "FSE Kuralları" çerçevesince daha ağır bir yaptırım ile uygulanması.

- Yararlı Konular;

Topluluğun üyeleri tarafından daha etkili "Rehber" seviyesinde oyunu öğreten içeriklerin paylaşımı olacaktır..

- Önyargıyı bırak, Desteğini ver!;

Bu konu sadece bir kişi için değil, bütün herkesin uyması gereken bir koşul olacak. Yeni açılmış yada daha önce klan açıp başaramayan kişilerin tekrar girişimlerine önyargı ile bakmak yerine onlara daha seçkin bir kişi olduğunuzu kanıtlamak için yardımcı olmak gerekiyor, o yüzden bizlerin herkese karşı yardımsever bir tutum içerisinde olmamız gerekiyor..

- Aylık Değerlendirme Toplantısı;

Her ay sabit ve belli zamanlarda Türk Toplulukları ile gündemde olanları tartışarak, oluşabilecek sorunları çözmeye çalışacağız, bu konuda topluluğun liderleri elinden gelen adımı canı gönülden atacaktır.



"FSE Forum" farklı avantajları?

1. Konu sahibi olduğunuz Troll, v.b. gereksiz yorum atan kişiler oluyor, Konu Sahibi siz olduğunuz sürece istediğiniz şekilde o yorumları silebiliyorsunuz.

2. "Global Community" olduğu için, yabancı ulusların düzenlemiş olduğu "Event, Lig ve Turnuvaları daha yakın takip edebilirsiniz, ve Türk Forumu daha yakın olduğu için pratik bir şekilde canlı tutabilirsiniz..



Eğer sizlerde bu konuda Moderasyon olarak aday olmak istiyorsanız, burada ki konudan adaylığınızı koyabilirsiniz..
Aday koyan kişileri bekliyor olacağım, şayet yeterli kişi olduğu taktirde oylama başlatacağız..

Herkesin aday olan kişi hakkında olumlu desteğini ve yorumlarını bekliyor olacağız.



English;
Spoiler

Hello friends..

As you know, as a result of the decisions taken at the Taleworlds Forum, the Napoleonic Wars section has been closed, all of which have been restricted, and the members have decided to direct it to the 'FSE', so I do not believe this decision as you are, but there is nothing we can do, ; Troll, Cancer, and Toxic triggered the 'Taleworlds Moderation' to take these decisions.

So, the only solution is to create a quality environment on the official forum of the community that makes the game here, so I think that everyone should make a fall on everyone, there are those who know me in the media. There are friends who are good / bad, problematic, I wish they are the sins of the slave, and so are yours as an individual person, this 'FSE Forum' can be seen as a new beginning.

But a new beginning, a new route, new decisions will be born .. I want to point out that I did this beginning with the support of the Commune as it was in the past.


Currently, there are people who do not know / who are members of "RebelliouS, Darel" in "FSE - Turkish Forum Moderation".
I know them personally, I do not want to comment on this, I do not want them to perceive it as a movement against them. I think that new people should do it as a moderation, they have been given permission by the necessary Managers in this regard, and their decision was taken on their advice.


I would like to point out that I would like to nominate myself as "Moderation" in order to establish a stronger cooperation in this environment, and to establish the division better, I expect not only my personality but also my candidates in this matter to be able to do this, and in a stronger co-operation, I can say that I can do on the basis of independent decisions, in that case it is probable that your views and the judge will bring me to this level as a result of decisions made by the Directors.

If it is possible, we will do all of these things together as much as we can, and you can be certain that we will take some steps, and in short we read my thoughts in the following sections.


- Turkish Section Rules;

Active / Passive will come together with the competent persons in the Turkish Communities of Napoleonic Wars previously, and we will work together on "Forum Rules" and we will do this event more widely together.

- Authorities;

 The authorities granted by the Moderation, Defamation, Profanity, Troll etc. if it is probable that the application will be made with a heavier sanction under the "New Turkish Section Rule" and "FSE Rules".

- Useful Topics;

The community will share content that teaches the game at a more effective "Guide" level by its members.

- Leave the prejudice, Give your support!

This will be a condition that not only one person but everyone should obey. It is necessary to help you to prove to them that you are a more distinguished person than to look back at the initiatives of those who have previously opened the clan and prevail in the newly opened place, so we must be in a benevolent attitude towards all of us.

- Monthly Evaluation Meeting;

We will try to solve the problems that may arise by discussing what is on the agenda with the Turkish Communities at fixed and certain times every month, and the leaders of the community will be able to take this step by step.


"FSE Forum" different advantages?

1. You are the subject of Troll, et al. unnecessary commenters, you can delete comments as you like as long as you are Subject Owner.

2. As it is a "Global Community", you can keep track of events, leagues and tournaments where foreign nations are organized, and keep the Turkish Forum alive for the sake of being closer.


If you want to be nominated as a Moderation in this regard, you can put your nomination here.
I will be waiting for the candidates, if there are enough people, we will start voting ..

We will be waiting for everyone's positive support and comments on the candidate.


[close]




Adaylar;
General Shepherd
« Last Edit: September 07, 2018, 05:10:24 pm by General Shepherd »

Offline Deltabelt

  • First Sergeant
  • *
  • Posts: 130
  • Ülkeye Topçu Lazım
    • View Profile
  • Nick: Deltabelt
  • Side: Neutral
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #1 on: September 07, 2018, 04:28:20 pm »
Shepherd'ın bu işleri kararlılıkla ve ödün vermeden diğer moderatörler gibi boş koymadan disiplin ile bu işleri yapacağına sonuna kadar destek veriyorum.

Offline Astero

  • First Sergeant
  • *
  • Posts: 152
  • Öyle mi ?
    • View Profile
  • Nick: Astero
  • Side: Confederacy
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #2 on: September 07, 2018, 04:29:43 pm »
Shepherd'ın bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum ve kırımlınında dediği gibi diğer moderatörler gibi boş koymadan bu işleri en iyi şekilde yapacak adamlardan birisi. Bu konuda olan desteğim senledir Sehpherd
« Last Edit: September 07, 2018, 04:36:50 pm by Astero »

yecgga

  • Guest
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #3 on: September 07, 2018, 04:30:11 pm »
Keşke olayın üzerinden biraz zaman geçseydi, böyle bir konu açmak için bu kadar aceleci davranmasaydın.

Offline kaanpars

  • Volunteer
  • *
  • Posts: 11
  • kaanpars
    • View Profile
  • Nick: 98e[Artg]_SdAIII_kaanpars
  • Side: Union
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #4 on: September 07, 2018, 04:37:35 pm »
Bu konuda General Shepherd'ı destekliyorum. Kendi mesleğini bildiğim için kuralları aşmadan ve dinamik bir disiplinle forumun asayişini sağlayacağını düşünüyorum.

Offline Tenford

  • Donator
  • *
  • Posts: 1121
  • Bestu Spaniardu?
    • View Profile
  • Nick: König Tenford
  • Side: Confederacy
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #5 on: September 07, 2018, 04:39:07 pm »
Shepherd arkadaşım, seni bu konuda sonuna kadar destekliyorum, bu konuda iyi iş başaracağını düşünüyorum amigo, AbimYok
1+1=7

Offline General Shepherd

  • Retired General #AbimYok
  • Lieutenant Colonel
  • *
  • Posts: 1439
  • Former-82nd Regiment Leader S&M Creative Producer
    • View Profile
    • 82nd Regiment
  • Nick: General Shepherd
  • Side: Union
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #6 on: September 07, 2018, 04:43:47 pm »
Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim, bu konuda bütün samimiyetimle elimden geleni yapacağımı belirtmek istiyorum, sadece tek başıma değil, bu konuda tıpkı benim gibi elinden geleni yapacak aday arkadaşların da yazmasını bekliyoruz.

Offline Axrinn

  • Colonel
  • *
  • Posts: 145
    • View Profile
  • Side: Neutral
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #7 on: September 07, 2018, 04:46:00 pm »
Shepherdi destekliyorum. Gayet iyi sürdürebilecek biri

yecgga

  • Guest
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #8 on: September 07, 2018, 04:49:36 pm »
Yukardaki mesajlar adamların kendi görüşlerinden çok sipariş edilmiş mesajlara benziyor.

Özellikle ispanyol adamın hiçbir şey anlamadığı bir konuya gelip Türkçe yazması komik :D

+Moderatör seçiminin oylamayla yapılacağını düşünmüyorum ancak forum yönetimi tarafından resmi bir başvuru konusu açılırsa moderatörlüğe başvurmayı düşünebilirim.
« Last Edit: September 07, 2018, 05:11:14 pm by Gatts »

Offline General Shepherd

  • Retired General #AbimYok
  • Lieutenant Colonel
  • *
  • Posts: 1439
  • Former-82nd Regiment Leader S&M Creative Producer
    • View Profile
    • 82nd Regiment
  • Nick: General Shepherd
  • Side: Union
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #9 on: September 07, 2018, 04:57:00 pm »
Teşekkürler.
« Last Edit: September 07, 2018, 05:07:50 pm by General Shepherd »

Offline EnverPasha

  • Second Lieutenant
  • *
  • Posts: 27
  • Kingdom of Scotland Leader (Native)
    • View Profile
  • Nick: [Scotland]Woon
  • Side: Neutral
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #10 on: September 07, 2018, 04:59:00 pm »
Şu NW ortamında her zaman bana destek oldun bu yüzden seni destekliyorum Shepherd. Moderatör olmayı hak eden tek kişide sensin.
« Last Edit: September 07, 2018, 05:01:04 pm by EnverPasha »
Steam Profile badge for 82nd | EnverPasha: Get your our own Steam Signature at SteamProfile.com" title="Steam Profile badge for 82nd | EnverPasha: Get your our own Steam Signature at SteamProfile.com

Offline Theoden

  • Second Lieutenant
  • *
  • Posts: 166
  • My enemies are many but my equals are non!
    • View Profile
  • Nick: 32ndBL_2ndLt_Skeat
  • Side: Neutral
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #11 on: September 07, 2018, 05:07:18 pm »
Papurdu destekliyorum papur şupur adamdır

Offline Deltabelt

  • First Sergeant
  • *
  • Posts: 130
  • Ülkeye Topçu Lazım
    • View Profile
  • Nick: Deltabelt
  • Side: Neutral
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #12 on: September 07, 2018, 05:10:24 pm »
Ayriyeten  Aylık Değerlendirme Toplantılarında Shepherd'a yardımlarım için hazırım.
« Last Edit: September 07, 2018, 06:16:41 pm by KIRIMLI »

Offline Hazar17

  • Private
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
  • Nick: Leader of Nr.71[GuardRegiment]
  • Side: Union
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #13 on: September 07, 2018, 06:10:04 pm »
Şöyle böyle tartışacak çok şey var ama Shepherd'ın geçmişinde gömebileceğimiz/övebileceğimiz pek çok şey olmasına rağmen eğer bir Moderatör seçilecekse bizler Nr.71 Yönetimi olarak 82.Alay lideri General Shepherd'ı destekliyoruz.En azından forum moderatörlüğünde ve organizasyon düzenlemekte tecrübeli bir isim.Öte yandan aylık toplantılar falan fistan bu tarz organisayonlar hakkında derin şüphelerimin olduğunu da belirtmek isterim.
Sonuç olarak Nr.71'in oyu varsa bu oy 82.Alay lideri General Sheperd'a gidiyor.

Offline HakanPasha

  • Sergeant
  • *
  • Posts: 93
    • View Profile
  • Side: Neutral
Re: Moderasyon Tercihiniz..
« Reply #14 on: September 07, 2018, 09:08:57 pm »
Türk topluluğu olarak bu foruma geçtiğimiz için beklemeye gerek olmaksızın aktif olup ilgilenicek moderatör ihtiyacımız var,desteğimiz shepherda