Language boards > Türkçe Forum

Moderator'den Duyuru ve Uyarilar.

<< < (3/3)

Darel:

--- Quote from: Darel on July 24, 2019, 02:03:59 pm ---
--- Quote from: cugi on July 24, 2019, 12:03:55 pm ---
--- Quote from: Luz1kA on July 24, 2019, 09:07:40 am ---Mekanın sahibi geri geldiBebeleri pistten alalım alalım  ;)  Spoilerhttps://youtu.be/z3wAjJXbYzA?[close]
--- End quote ---
umut kudurma evladım yine yicen şırdanı
--- End quote ---
Bakın yaklaşık, 10 dk.dır şikayette bulunan bir kullanıcıya, Luz1ka'nın yukarıdaki postunun hakaret içermediğini, ortaya soylenmiş bir söz olduğunu, yani; hedef göstermediğini izah etmeye çalışıyorum. Eğer biri bu sözden provoke oluyorsa, formda yazılan herşeyi üzerine alınıp provoke olur.  Ben niyet okumam. Somut hakaret içeren, hedef gözeten postların FSE kurallarına uygunluğunu denetlerim.  Bu formdaki 3 ya da 5 kişi devamlı birbiri ile atışıyor ve sorun çıkarıyor, formu kirletiyor.  Devamlı uyarmama rağmen, adeta meydan okurcasına formu kirletmeye devam ediyor.   Hep aynı kişiler bunlar.  Bu üç bes kişi yüzünden yeni kullanıcılar formdan uzaklaşıyor.  Son kez uyarıyorum. Üşenmem bu kişilerin daha önce aldığı ceza ve yaptırımlarından dosya hazırlar, banlanmaları için baş moderatöre muracaat ederim.  Kendinize gelin.  Ayrıca, kirlilikten Shepherd'ı suclu bulurdum. Demek ki yanılmışım.  Toparlanın gencler. Bu son uyarım.
--- End quote ---



Yukarıda yer alan son uyarıma rağmen; üzerinden sekiz saat bile geçmeden, ayrıntısı aşağıda kayıtlı FSE Kurallarını ihlal ettiği için, Luz1ka, 30 gün süre ile geçici olarak banlanmıştır. Forumda yer alan başlıklar altında Kurallara uygun davranarak; uygarca tartışmanızı, birbirinize hakaret etmemenizi önemle rica ederim.


* 2. Trollük, hakaret ve diğer kişisel saldırılar
Forum üyelerine veya moderatörlerine karşı olan kişisel saldırılar kesinlikle tolere edilmeyecektir. Bu hakaret etmeyi(her şekilde), provakasyonu, eşcinsel hakaretleri, tehditleri, intihara yönlendirmeyi, birisinin ölmesini istemeyi veya bir kullanıcıyı ölümle tehdit etmeyi kapsar. Bu konu (tehditler kategorisinde) mizah konusu edilemez, adli olarak suçtur kesin bir ban ile sonuçlanır.
* 6. Özel yazışmaları ve kişisel fotoğrafları izinsiz paylaşmak
Eğer bir özel yazışmayı karşı tarafın izni olmadan paylaşırsanız anında mutelenirsiniz veya moderatörler tarafından başka cezalara çarptırılabilirsiniz, ve mesajınız silinir. FSE bir diyaloğun kırpılmış bir halinin yanlış anlaşılmalara veya suistimallere yol açabileceğine inanıyor, daha önce yaşandığı gibi.
Bir üyenin veya başka bir bireyin fotoğrafını izinsizce paylaşmak yasaktır ve duruma göre mute veya banla sonuçlanabilir.

Darel:

ZenQuiel:
Sayın üyeler,

Alaylar & Groupfight Takımları (Regiments and Groupfighting Teams) panosundaki pasif,isim değişmiş ve kapanmış alay başlıklarını kitledik. Tekrardan aktif olduğunuzda ya da konunun kodlarını almak için bize ulaşabilirsiniz,bilginize.

İyi forumlar.

ZenQuiel:
Merhaba arkadaşlar,

Daha demin steamden bir kullanıcı beni ekleyip bir video linki attı,videoda Napoleonic Wars hilesi kullanılıp tanıtılıyordu,bu tarz linklere ve videolara aldırış etmeyin ve kesinlikle kullanmayı denemeyin denettirmeyin. Bu tarz programlar 3. Part yazılım olarak geçmektedir,kullanılması hoş değildir...Ek olarak programın içine koyulabilecek zararlı yazılımlar kişisel bilgilerinizi tehlikeye atar.

İyi forumlar.

ZenQuiel:
Türkçe Forum moderasyon ekibi olarak tüm Napolyon Savaşları Türkiye camiasının yeni yılını kutlar,iyi dilekler temenni ederiz. Umarız yeni yıl dilediğiniz gibi geçer.

İyi forumlar!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version