Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Manopastero

Pages: 1 2
1
Sunucular (Servers) / Re: TR_Eglence
« on: January 19, 2020, 03:37:38 pm »
Tekrardan başarılar umarım güzel bir proje olur napolyon savaşlarını bir nebze daha ayakta tutar...

3
Oyuncu İsmi : Ibrahim Pasha
Neden bu oyuncunun Onur Listesinde yer alması gerektiğine dair açıklamanız: Hiç bir karşılık vermeden alay liderlerine, etkinliklere ve organizasyonlara yıllarca kendi cebinden parasını vererek sunucu sağlaması, gerek oyununu alarak başlattığı oyuncular olsun, gerek yardımları olsun bence kendisi bu listede olmalı.

+1 Bu arada

4
Yeni bölüğümüzle umarım güzel işler başarırız...

7
Umarım her şey güzel olur...

8
Tekrardan kurulmanızın şerefine başarılar.

9
Sunucular (Servers) / Re: TR_Duel [AKTİF] [ADMİN ALIMLARI AÇIK]
« on: June 28, 2019, 11:59:23 am »
Oyuncu Adınız: Mano
Steam Adresiniz: https://steamcommunity.com/id/Manopastero
Yaşınız: 18
Mensubu Olduğunuz Alay: (Opsiyonel) 82nd Regiment of Foot ''Gen.Shep.Vol.''
Neden Yönetici Olmalısınız?: Yaz aylarında özellikle Duel sunucularında Eu veya TR olsun çok oyuncu giriyor ve TR_Groupfighting, TR_CavalryGroupfighting sunucularındaki yaptığım adminliği bu sunucuda da girebilidiğim kadar yapabilirim adminliği de tarafsız yaptığımı düşünüyorum.
Yönetici Tecrübeleriniz: TR_Groupfighting, TR_Cavalry_Groupfighting, PK Sunucu Adminlikleri(2 sunucu), FantasyGroupfighting(İlginç bir gf sunucusu), Şimdiye kadar bulunduğum alayların sunucu adminliği(Önemli olduğunu sanmıyorum ama yazdım).

Not: Eski hesabım ile başvuru yapmıştım ama tekrardan yeni hesabım ile yapmak istedim eski hesabı kaybettim.

10
57 gibi 2 senedir ortamda kalmış bir alayın pasife dönüşüp tekrardan açılması gayet hoş tekrardan başarılar.

11
98th iken başarılar dileyememiştim 98° olarak dilemek isterim tekrardan başarılar.

12
İlerlerse tekrardan başarılı bir alay olması dileğiyle başarılar.

13
Etkinlikler (Events) / Re: [NWL-TR] [4.Sezon] Kapanış
« on: June 28, 2019, 11:45:56 am »
Şahsi düşüncem olarak ligin devam etmesi herkes için daha yararlıydı tabi ki ama birçok alayın mağlubiyeti ve başka başka yaşanan sorunlardan çekilmesi değişik gittikçe azalan alaylar ile resmen normal 1v1 linebattle teklif etmişiz gibi oluyordu bu lig bir daha tekrarlanması zor bir lig belki sondan 2. diyebilirdik ama Avrupa alaylarında bulunduğum zaman kaybettiğimizde bir sorun olmadan sonuna kadar gidilirdi Türk ortamında bunu temenni ediyordum bir daha bu tarz ligin olacağını zannetmiyorum tabi başkaları düzenler mi son bir kış sezonu olarak o bilinmez tekrardan 82nci Alay mensubu olarak yaptığımız bütün maçlarda rakibimize şahsi olarak teşekkür ve başarılarını dilemiştim diyecek pek bir şey yok TEŞEKKÜRLER.

14
''42nd Royal Highlander Regiment'' için yaptığımız antrenman haritasından memnunsunuzdur umarım...

15
Mano uzun uzun yazıp olayı başka yerlere çekiyorsun. Ben üşengeç birisiyim. Sizin özür dilemenizi isteme sebebim sadece tükürdüğümü yalamama isteğimdir (sizin istediğiniz gibi). Ben 82 ye sırf başındaki yürüyen ego yüzünden laf etmişimdir. Aksi takdirde 82 den bireysel sıkıntılı olduğum kişiler yok (buna ahmet ve mano da dahil). Ben yöneticilerime saygısızlığı hiçbir zaman uygun görmedim. Sana sıkıntı çıkaran varsa seninde banlayabileceğini ts3 te izah ettim. Hala egoistliğimden bahsediyorlar. Ben tüm herkesin okuyabildiği özgür bir forumda büyük harflerle bana özür dile demedim. Siz özür dileyince elime milyonlar geçmeyecek. Kimse ooo DeliTürk özür diletti ne büyük adammış demeyecek. Ben sizden özür aldığım takdirde beklettiğim için özür dilemeyi de düşünüyordum aslında. Tabiki suçlu olduğunu kabul ettiği halde hala banı tekme attığı için yediğini sanmasında dolayı inadına yenik düşüyor.


 Ayrıca Zülfikar bey abi Ben Kırşehir'de değil 19 yıldır Türkiye'nin Başkenti olan Ankara'da yaşıyorum. Ayrıca İmamhatipte okuduğumu kimden duyduysan o da eksik duymuş anlatmış. Ben bildiğin Anadolu lisesinde okuyorum. Elimde yetki olduğundan ego taslamıyorum. Sadece admine saygısızlık var ve bu herhangi bir admine olsa ondan da özür dilenmesi gerekiyor ( Yani sadece bana özel birşey değil bu). Tek tek log arayıp bulmak isterdim ama söylediğim gibi üşengecim ve aramaya üşendim. Ama boş yere uzarsa bir güzellik yapıp araştırırım. İyi günler dilerim Zülfikar abi.

-Amacıma ulaştım başardım vs demeyeceğim çünkü bu tarz haklı yazılar bazen bazı kişilerin işine gelmediği için haklı yazılarımızı bile görmezden gelip yok Mano uzatıyor o uzatıyor bu uzatıyor o zaman 'DeliTürk' senden ricam bana haksız ithamlarda bulunma ki bende haklı olacak kadar uzun yazmayayım.

-Ben sadece gerçekleri ortaya koymak için forumda senle münazara edeceğimi belirtmiştim öyle de oldu TS3'te tekrardan zaten sunucu girip te orda oynayacağımızdan değil ha ping iyi işi olu girer oynar ben 'Adminlik' görevini yerine getiririm vesaire kimsenin sunucusuna muhtaç kalmadık dimi yine bu sunucuyu sağlayan TR_82nd sunucusu var bizim için ki her alayın var bu yüzden sorun teşkil etmez.

-Şunu belirtmek istiyorum amacım hiçbir şekilde olayı olumsuzluğa bağlamak değildir gerçek olanları ortaya koymaktır.

Pages: 1 2