Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Zeus.

Pages: 1 2 3 ... 11
2
Yasaklanmasını İstediğiniz Oyuncunun Adı: saku
Neden Yasaklanmalı?:28 Temmuz 2022 günü(yani bugün) sabah saatlerinde kahvaltımı yapıp kişisel bakım rutinimi yaptıktan sonra eski günleri yad etmek adına TR_Cavalry_GroupFighting adlı sunucuya girdim,bir kaç dakika tek başıma at sürdükten sonra sunucuya 'saku' nickname'li oyuncu girdi,sunucuya girer girmez bana tamami ile alakasız sorular sormak sureti ile taciz etmeye başladı,ilk başta umursamamaya gayret gösterdim fakat bir süre sonra dini/maddi/manevi/ailevi değerlerime hakaret etmeye başladı,kendisini hakaret etmeyi bırakması hususunda telkin ettim ve uyardım,kendisi bu uyarılarıma kulak asmayarak peygamber efendimiz HZ.Muhammed(s.a.v) islam dünyasının 4. ve son halifesi HZ.Ali(s.a.v), ülkemizin ve illerimizden biri olan 46 plakalı KahramanMaraş'ın kurtuluşunda önemli bir rol oynayan milli mücadele kahramanı Sütçü İmam'a son derece ağır hakaretler etmeye devam etti.
Olayın Gerçekleştiği Tarih ve Saat: 28.07.2022 Türkiye saati ile 9:30 ila 10:00 arası
Kanıtlarınız : https://www.hizliresim.com/nwsa0hy  https://www.hizliresim.com/g8ve185

TR_Cavalry_Groupfighting adlı sunucunun forum sayfası TR_Groupfighting sunucusunun forumundan daha uzun bir süredir inaktif durumda olduğundan,2 sunucunun sahibinininde aynı kişi olduğunu göz önüne alaraktan şikayetimi 'TR_Groupfighting [AKTİF] leaderboard.gelibolutumeni.com' adlı bu forum sayfasına yapıyorum,en kısa sürede ilgilenilir umarım.
Kişi banlandı  8)

3
NWIL 3. Hafta maçımızı 8th'ye karşı 10-0 kazandık.


Spoiler
98e   10 vs 0   8th
Nothing to say, good attendance and good fairplay.
[close]





4
Regiments (Game Clans) / Re: 98° Reggimento di Parma [TR/EU]
« on: February 15, 2022, 03:28:21 pm »
 8) 8)

6
Merhaba dostlar, klanı en son birlikte açtığım ve 4 aydır birlikte yürüttüğüm @Col. Giles kardeşim ile uzun saatler konuşmamız sonucu klanı pasife alma kararı verdik. Başlarda NW, yoğun geçen günün yükünü ve stresini alsa da son zamanlarda iyice sıkıcı ve yorucu olmaya başladı. Ayrıca yaklaşık 2 yıldır ortada emek vermeye değecek bir türk topluluğu maalesef yok. NW-TR'nin son kalesi olan @98° Reggimento di Parma bugün itibariyle NW'yi bırakmıştır. İleriki zamanlarda Bannerlord NW modunda ve Battle Cry of Freedom oyunlarında aktif olmayı planlıyoruz. O zamana kadar Holdfast'e geçiş yapıyoruz. herkesin eline sağlık görüşmek üzere  :'(


9
RGL8 19th ile  olan maçımızı 15-7 kazandık.

Maçın videosu
Spoiler
[close]

13
Off-topic / Re: Forum üyeleri "keşke" dediği anılarını yazıyor
« on: August 07, 2021, 09:19:13 pm »
Keşke Türkiye'de yaşasaydım. Evet, ekonominin kötü olduğunu biliyorum. Ama Avrupa'da zihniyet "önce hayatım". Buradaki sahte insanlardan bıktım. İnsanların hala yaşlılara, aileye ve diğer insanlara saygıya değer verdiği bir yere gitmek istiyorum. Belki orman yangınlarından sonra, kim bilir... Sanırım bu daha ciddi yazılardan biri. Birkaç yıldır Türkçe öğreniyorum. Umarım hatalar minimumdur.
Gel yer değişelim

14
Off-topic / Re: NW'DE KEŞKE OLSAYDI DEDİĞİM BİR FİKİR
« on: July 30, 2021, 06:08:27 pm »
Bölüksel yapıda Lejyonlar'ı hiyerarşik olarak merkezi komuta'ya bağlamayı başarabilmiş fakat yetkili bölüklerde ki subay ve yetkili artık her kimse Hadri'nin istediğini idrak edememişlerdir o yüzden Hadri'nin planları bir nebze de olsa işe yaramış fakat istediği gibi olmamıştır.
özet bu okumanıza gerek yok
Hadi açalım clanları

Pages: 1 2 3 ... 11