Mam nadzieję, że pamiętasz takie pułki kawalerii jak 14pk czy 13ph (to stare, nie obecna podróbka).
O to się nie martw, każdy wie, że "podróbka", to "podróbka". Nie jestem tylko pewien, czy to dla twojego pułku to dobra wiadomość
Rozumiem, że masz ból dupy o nazwę 10ph, lecz nie porównuj tych dwóch rzeczy.
Stare 13ph wygrywało z najlepszymi na scenie, jak i osiągało wysokie wyniki w cav gf'ach. Dlatego mam prawo nazywać obecne 13ph tzw. "Podróbką".
Piszesz jakoby obecne 10ph, również bylo podróbką, Twojego 10ph, które osiągnęło 2 czy 3 miejsca w II lidze, w ktorej grały slabe pułki. To nie jest ta sama skala, co 13ph. Nie porównuj tego, do sytuacji gdzie mowa o najlepszym dotychczasowym polskim pułku huzarów.
Odchodząc od tego tematu.
Śmiesznie wygląda, kiedy osoba Twojego pokroju próbuje zgrywać doświadczonego i wysoko postawionego gracza NW. To, że grałeś jako zwykły członek w kilku lepszych regimentach (gdzie wyniki którymi się chwalisz robiły się same, a Ty byleś niczym Krychowiak w PSG xD), jak i będąc w najsłabszej jak dotąd reprezentacji 2k16 (chętnie wspomnę, że w 2k15 niestety byłeś za słaby na reprę xD), naprawdę nic nie znaczy. Zejdź chłopie na ziemie i pomyśl, nie ten poziom kolego.