Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - General Shepherd

Pages: 1 2 3
16





Önsöz


Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu konuyu neden hazırlama gereği duyduğumu sizlere açıklayayım, Napolyon Savaşları Türkiye platformunde yer alan birden fazla Alay/Tugay v.b. seviyesinde topluluklar var, bu toplulukları bir başkasına sorsanız kimilerine göre iyidir, kimilerine göre ise kötüdür.. Fakat bu tamamen sizin oraya gitmemeniz için yapılmış olan bir kara propaganda ve kötü bir algıdır, bu rehber sizlere en doğrusunu gösterecektir ve bu ön yargılarınızdan kurtulmanıza tamamen olanak sağlayacaktır..

Çayınızı, Kahvenizi alın ve iyi okuyun.! ;)


Quote from: İçindekiler

İçindekiler:

  - Genel Bakış
  - Neye ihtiyacın var?
  - Ne istediğini bilmelisin?
  - Zaman ve Stil?
  - Oyun içi ulus?
  - Alay üye sayısı?
  - Üyeler ve Milliyet



Genel bakış



Bu konunun yazılmasından itibaren, resmi alay listesinde, listede sayısız diğerleriyle birlikte 300 alayın bir yeri var. Bu çok fazla seçenek ve seni isteyen çok insan demektir. Bunu akılda tutarak, bir alayı bulurken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç ipucu.

Seçeceğiniz bir alay sizlere göre kolay veya zor olabilir, Bir çok insan gözlerini ilk kestirdiği alaylara katılmaktadırlar. İşte bu rehber, bu kararın arkasında sizlere biraz daha düşünme fırsatı verecek ve doğru kararı seçmenize olanak sağlayacaktır, Şunu unutmayalım ki, seçmiş olduğunuz alay, size saatlerce keyif verebilir, ya da bu oyunu sizin için kolayca mahvedebilir, Bu sebeple, biraz zaman garanti eden bir seçimdir. Günün sonunda, herkes bu oyunda oyun oynarken eğlenmeyi hedefler, sizler bu oyunu oynarken oluşabilecek en ufak yada geniş çaplı sorunlarla karşılaşabilirsiniz bunu biliyorum ve kesin olma ihtimali demesek bile olabilme ihtimalini gözden kaçırmamanız gereklidir, bu oyunu oynarken bir başkalarının, bir arkadaşının senin bir düşünceyle bir başka alaya çekebilir ve bu konuda seni bir başka yere gitmemen için oraya yönelik kötü düşünmene sebep olabilir, işte bunu istemiyorsun.

Bu konunun yazılmasından itibaren, "Napolyon Savaşları [Napoleonic Wars] Türk Alayları Listesi" listesinde yer alan, alaylar ile birlikte yabancı bir çok alayın da bu ortamda belli bir listesi vardır, bu konu için çok fazla seçenek hakimdir. Ve bu da seni isteyen/istemeyen çok insan demektir.. Bunu akılda tutarak,bunlar bir alayı bulurken göz önünde bulundurmanız için gereken bir kaç ipucu..



Bir alayı katılmak için gerekenler



Toplumda ki, hemen her alayın katılım koşulları için gerektirdiği şeylerin temellerini ele alalım, bunlar zor şeyler değildir ve kullanıcının "Oyun Kurulumu" dahil internet hızına göre en fazla 45 dakika veya 1 saatini alacaktır..

- Mount & Blade Warband ve Napoleonic Wars DLC paketi, Eğer sadece Warband sahipseniz Napolyon Savaşları oynamak için buna ihtiyacınız olacaktır...

- Team Speak 3 Client & Discord, oyuncu kitlesi ve toplulukların iletişim ihtiyaçlarına göre şu anda kullanılan iki iletişim programı vardır, birisi en çok kullanılan ve fazla topluluğun ihtiyaçlarını kolay karşılayan "Team Speak 3", bir diğeri bu aralar yeni çıkan ve farklı bir alternatif olan "Discord" bu ses programları tamamen İnternet üzerinden sesli iletişim kurmanıza olanak sağlar.. Ve çoğu alay bu programı etkinliklere dahil olmak için sahip olmanız gerekliliği koşulunu öne sürer, bir mikrofonunuz olmasını gerektirmez, sadece katılacağınız "Alay'ın kurallarına bağlı?" gerektirmez diyebiliyorum, çünkü bir çoğunluk "Mikrofon" şart koşulu belirtmektedir.
Tüm alayların bunu kullanmayacağını unutmayalım, ilk önce hangisi, hangi ses programını daha iyi ihtiyaç olarak görüyor ve onu kullanıyor diye kontrol ediniz..

- Steam, Tam olarak gerekli olmasa da, Steam çoğu oyuncu tarafından zaten kullanılıyor ve gerçekten de her şeyi ile alaylarda çok daha elverişli hale getiriyor.



Ne istediğini bilmek



Bu sadece senin bildiğin bir şey. Herkesin farklı zevkleri var, ve pek çok alayla seninkilere uyan birini bulmak için emin olabilirsin, Bununla birlikte, ne seçeceğiniz konusunda emin değilseniz, dikkat etmeniz gereken bazı temel noktalar var işte bunlar;


Zaman


Timezone(Zaman Dilimi), bir alayı ararken ilk göz atmanız gereken şeylerden biridir. Her şekilde sizin için uygun olabilir, ancak etkinliklere katılamayacağınız bir alay muhtemelen size pek iyi gelmeyecektir, bu yüzden size uygun bir saat dilimi seçtiğinizden emin olun.

Ayrıca, alayın etkinlik programına(Takvim) göz atınız. Bazı etkinliklerde büyük ihtimalle zorlanmayacak olsanız da, en azından bazılarına katılabileceğinizden emin olmak iyi bir fikirdir..



Stil


Alay tarzları bir çeşit politik ideallere benzer, ve bende bir alay lideri olarak bu şekilde düşünmeyi bende seviyorum. İki tarafın aşırılıkları var, Bu durumda rahat / veya troll (mutlaka birlikte aynı yolda gitmezler) ve profesyonel / ciddi ve aradaki her şey. İstediğinizi bilmeniz, o kadar kolay olmayabilir, çünkü alaylar genellikle beklediğiniz gibi değildir. Bu durumda, adanmışlık seçiminize dikkat edin çünkü aldatılabilirsiniz. Her zaman ilk açılan alay yerine, daha önceden açılmış ve sistemi oturmuş bir yere gitmenizi tavsiye ederim, ama tabi ki size kalmış.



Oyun içi Uluslar


Bu seçenek sizler için farklı önem arz edebilir, fakat o kadar önemi yoktur lakin aramanızı biraz daraltmanıza yardımcı oluyor. Oyunda yer alan toplam 6 Ulus bulunmakta ve seçim yapabileceğiniz çok sayıda alay da var, bu yüzden beğendiğiniz ulusa yakın ve orada onu kullanıp birlikte çalışacağını bir alayı seçmek iyi bir fikirdir..

Unutmayalım; Bir farklı olarak, bazı alaylar kendilerine has "Mod Texture Paketi" üretmekte ve bu paketleri kullanmaktadırlar, bu konuda kullanma/kullanmama özgürlüğü size kalmış bir şey..



Sınıflar



Napolyon Savaşları ortamında yeni bir oyuncu ve eğer alaylar konusunda yeni bir oyuncuysanız, bir dizi farklı türde bir alay / orduya gitmenizi öneriyorum, böylece onlara bir şans verebilirsiniz ve neyi sevdiğinizi görebilirsiniz. Hangi sınıfta oynamayı sevdiğini biliyorsan, onları ara. Ve katılım koşullarında bunu belirt, Genel olarak, bir kaç farklı birim türü vardır bunlar;

  • Hat Piyadesi(Line Infantry); Şimdiye kadar en yaygın olan sınıftır, nişan atışı ve yakın dövüşe odaklanın. Çoğu Linebattle müsabakalarının elyafıdır. Yırtılmadan önce birkaç voleybol atmaya eğilimlidirler.
  • Muhafız Piyadesi(Grenadiers); Ağırlıklı yakın dövüşe odaklanmış bir sınıftır, sanki bir yangını söndürme işlemine doğru sabit bir hareket etme eğilimindedirler ve bu odak birimden birime değişmektedir..
  • Hafif Piyade(Light Infantry); Temel hedefleri nişancılık olan uzun menzilli tüfekçilerdir, Yine de yakınlarını kendi arasında tutabilen ama daha uzak mesafeden düşmanları vurmaya odaklanmış durumda olan bir sınıftır, bağımsız bir hareket etme kuralları "Rifleman - Avcı Piyade" sınıfına göre biraz daha sıkıdır..
  • Avcı Piyade(Rifleman); Ateş edilen hedefleri vurma konusunda Tüfekleri menzil içerisinde kıyaslanamayacak derecede güzeldir, zayıf oldukları konu genellikle yakın dövüşte ve menzil dışı ateş etmede, fakat diğer sınıflar olan "Line,Light" Piyade sınıflarına göre menzilde vurmak çok daha iyi olacaktır, Süvari saldırılarına karşı aşırı dayanıksızlar, "Line" süngü taaruzlarına karşı maharetli bir oyuncu dipçik atarak baş edebilir..
  • Süvari(Cavalry); Birden fazla türde süvari vardır, bunlar; (Dragun, Mızraklı Süvari, Hussar, Zırhlı Süvari v.b.) diye gelip geçer, hepsi aynı genel amacı doldururlar, Hızlı hareket kabiliyetinle, öncelikle düşmanları öldür, ve mümkünse bertaraf et!
  • Topçu(Artillery); Topçu sınıfı 3 farklı birimi vardır, bunlar; (Topçu, Havan Topu ve Roket) diye geçer, ağırlık olarak Topçu ve Havan Topçusu kullanılmakta, Roketçi olarak çoğu sunucuda ve etkinlikte yasaktır.. Topçunun temel gıdası, büyük bir uzaklıktan vurmak ve olabildiğince düşman hedefi vurmaktır, birden fazla düşman öldürmenin katkısı aynı tarafta olduğunuz piyade sınıflarına güç verecektir.. Diğer rollerden çok fazla durağan yani, ağır hareket kapasitesine sahiptirler..

Türk ortamı içerisinde bu zamana kadar adını efsane bir şekilde yazdırmış topçu "Eldarado" tek atışta, 2 Hat Piyade birliğini yok etmesiyle bilinir.. Sadece bilinen efsane olmuş bir topçudur, hatırlatmak isterim.

ÖNEMLİ bir Açıklama; ÖNEMLİ! Bu sadece bir genel bakıştır! Elbette diğer tüm alaylar kendi sınıflarının bu tanıma uymayacak şekilde isimlendirir veya takı takarlar, onlara katılmadan önce yaptıklarını kontrol etmeniz daha uygun olacaktır. Yani, bir "Muhafız Piyade" birliği, "Hat Piyade" standartlarına göre oynayabilme ihtimali vardır..



Alay içi Üye Sayısı



Bu konuda belirtmek istiyorum ki, yabancılara oranla Türk ortamında aktif çoğunlukla bir "Linebattle Event" katılım oranı başaran ender türde alaylar vardır, fakat burada ki konu katılma ihtimaliniz olan Alay'ın üye sayısıdır.. Bir alayın 50-60 üyesi de olabilir, 90-100 üyesi de, sizler bu yüzden farklı üye sayısına sahip bu alaylar arasında ki avantaj/dezavantajları dikkatlice düşünmeniz gerekir..

Büyük bir Alay olacaktır ve çok sayıda etkinliğe, çok sayıda üye ile katılım ihtimali olacak. Bu, oyun için emir-komuta ve entegrasyonu daha zor hale getirebilir(ihtimal otoriteye nazaran düşük olabilir.) ve daha fazla kazanılması ihtimali de zorlaşır, Daha küçük bir alayda ise, ki bu olayın farklı boyutu olarak gözükür, çok misafirperver bir topluluğu grubuna sahip olabilir ve saflarında yükselme şansınız olduğunu belirtmek isteriz ve bu konuda emin olabilirsiniz. Lakin büyük alaylarda ki yükselme potansiyeliniz daha farklı olabilir, Tabii ki, bir den fazla dengeye sahip, bir den fazla Türk Alayı hakim bu ortama, bu yüzden seçimini akıllıca yap!



Üyeler ve Milliyet



Türk Alayları hiç bir zaman ağır etnik sorunlara sahip toplum değiller, çünkü nesilden nesile hoşgörü kültürü ile büyüyen bir topluma sahip olmak enderdir, fikir olarak detaylı bir etkileşim yaratma gayesi olanlar vardır, veya bu konuda görüşünü ifade etmek istemeyenler de olacaktır, sizlere tavsiyemiz, katıldığınız alayın rahat edeceğiniz bir dil, ve kültürsel bağla birlikte çalıştığından emin olun, Orada bir çok millet, memleket ve kültüre sahip toplum var. Kısacası, onlar size, siz onlara uyun!

Ayrıca, bir alayın var olan belli üyelerini de unutmayın, Bu konuda belki sizler Türk oyuncu toplumunu biliyor olabilirsiniz, ve bir kararınız olur alay içerisinde aleyhtar söylemleri olabilir bunlar sizi etkileyebilir, Bir alayda ki bir arkadaş sizleri yüzlerce beladan kurtarabilir ve daha iyi yapabilir, ama sevmediğiniz/yada sevilmediğiniz birisi onu çabucak bozabilir.. Bunu hiç bir zaman unutmayın!



Yeni alayınızı seçerken hepinize iyi şanslar diliyorum, Oyun keyfini çıkarmanız için burada olun ve bu yüzden bir başka alayın onu mahvetmesine izin vermeyin! İyi eğlenceler! ;)

Not; Bu konudan esinlenerek yapılmıştır..

17
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açma amacım, "Türk Alayları" içerisinde diğer rakipleri bularak, "Etkinlik(müsabaka,1v1,2v2,event v.b.)" ayarlamanız için açılmış bir konu, ayrıca yeni açılan alayların özellikle rakip bulması kısıtlı olması sebebiyle açılmıştır, aynı zamanda sadece resmi maçlar için de değil, antrenman, dostluk ve eğlence temalı maçları bu başlık içerisinde de kullanabilirsiniz.. "Groupfighting" takımları da buna dahildir, lütfen aşağıda yer alan başvuru ekinde ki yönlendirmelere dikkat ederek başvurularınızı atınız..
İyi şanslar.!



Uyarı;
  • Konuyla ilgili alakasız mesajlar doğrudan silinecektir..
  • Mesajınızı güncel tutmak yerine, yazılmış olan mesajınızı "Değiştir" yada "Alıntı" yaparak, altına "Güncel" ifadesi yazmanız yeterli olacaktır..
  • Başvuru yapacak alayların sadece, lideri veya bağlı olduğu yöneticileri mesaj gönderecektir. Aksi halde, bir ilgisi olmayan yöneticilerin burada yazmaları sorunlar yaratabilir..
  • Üst üste olası bir alıntı durumunda, Forum kuralları olarak, "Flood" olarak olmaması için yazılan bu uyarılara lütfen dikkat ediniz..
  • Antrenman,dostluk ve eğlence temalı maçları, takımların orjinal forum sayfalarına yazmamaya önem gösteriniz."İki takımda kabul etmesi durumunda yazabilirler, Aksi halde silinmesi için yetkililere başvurmak zorunda kalabilirsiniz ve bu biraz sizler için zaman kaybı olabilir.."
  • Resmi olacak müsabakaları, bilinen "NWL-RGL" kuralları çerçevesince uygulanmalıdır, özellikle bu konuda dikkat etmeyi unutmayınız..



Quote from:
Alay ismi: --
Maç Tarihi ve Saati: --
Alay ismi: --
Aranan oyuncu sayısı(Örnek 15vs15): --
Maç Tipi( Eğlence / Resmi / Antrenman): --
İletişim Bilgileri: --

18

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açma amacım, "Public" sunucularda kendinizi gösterip, alay bulamayan kişiler için açılmış bir konudur, Steam adresinizi ve iletişim bilgilerinizi ekleyip, bir çok kişinin sizlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Oynadığınız "Sınıfı/Class" , iletişim bilgilerinizi lütfen doğru yazalım..
İyi şanslar.!


Uyarı;
  • Konuyla ilgili alakasız mesajlar doğrudan silinecektir..
  • Mesajınızı güncel tutmak yerine, yazılmış olan mesajınızı "Değiştir" yada "Alıntı" yaparak, altına "Güncel" ifadesi yazmanız yeterli olacaktır..
  • Üst üste olası bir alıntı durumunda, Forum kuralları olarak, "Flood" olarak olmaması için yazılan bu uyarılara lütfen dikkat ediniz..



Quote from: Takım Arayan Oyuncular
İsim: --
Şehir: --
Yaş: --
Oynadığı mevki: --
Daha önce bulunduğu alaylar: --
Online süresi: --
Online olduğu gün ve saatler: --
Nasıl bir alay istediği: --
İletişim bilgileriniz: --

19
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açma amacım, konularınız da "Klana alımlar devam etmektedir." yazıları yazmak yerine, bu başlık altında daha net bir şekilde oyuncu alımları yapmanız için açılmıştır, Bu "FSE" bölümü çatısı altında gelebilecek ve oyuncu arayan takımların oyuncu eksiklerini kısa bir dönem içerisinde karşılayabilirsiniz. Yeni kurulan alaylar için faydalı olacaktır, lütfen aşağıda yer alan formu doğru bir şekilde yazınız..


Uyarı;
  • Konuyla ilgili alakasız mesajlar doğrudan silinecektir..
  • Mesajınızı güncel tutmak yerine, yazılmış olan mesajınızı "Değiştir" yada "Alıntı" yaparak, altına "Güncel" ifadesi yazmanız yeterli olacaktır..
  • Başvuru yapacak alayların sadece, lideri veya bağlı olduğu yöneticileri mesaj gönderecektir. Aksi halde, bir ilgisi olmayan yöneticilerin burada yazmaları sorunlar yaratabilir..
  • Üst üste olası bir alıntı durumunda, Forum kuralları olarak, "Flood" olarak olmaması için yazılan bu uyarılara lütfen dikkat ediniz..



Quote from: Oyuncu Arayan Takımlar
Alay ismi; --
Şehir; --
Takımınızın online süresi; --
Takımınızın online olduğu gün ve saatler; --
Nasıl bir oyuncu arıyorsunuz (ayrıntıları yazalım); --
Aradıkları(varsa) potansiyel mevki; --
İletişim bilgileri; --

20


Türk Alayları Listesi



Merhaba arkadaşlar..

Bu konu daha önce, "Taleworlds" platformunda tarafımca paylaşılmış olup orada ki forumun kapanması nedeniyle, burada tekrar bu konuyu açmış bulunmaktayım. Lütfen aşağıda yer alan kısımları okuyunuz;



Pasiflik olan alaylara dair!; Pasif olduklarını "FSE-Forum" üzerinde ki konularında belirten, yada bu konu altında doğrudan pasiflik başvurusu yapan alayları "Pasif Alaylar Listesi" isminde ki "Spoiler" halinde pasif listesine ekleyeceğim..

Eskilere dair!; "Bir zamanlar eskiler" adında ki "Spoiler" halinde geçmişte olan klanların da paylaşılacağını belirtmek istiyorum..



S.S.S.

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyalım?

Cevabı görmek için Tıkla!
Yabancı alaylar veya kendi ulusal forumlarında böyle bir liste hazırladılar, daha çok insanların görebileceği ve aktif/pasif/geçmişte var olan Türk Alayları listesini görmeleri için yapmaktayız.
[close]

Bunun bizlere getirisi ne olacaktır?

Cevabı görmek için Tıkla!
Bu sorunun bir cevabı yukarıda saklı, burada Aktif olan alaylarınızın listesini veriyorsunuz, yeni gelecek insanların burada ki listeye göre seçerek bir nevi aktifliğiniz belirten bir çizelge olarak düşünebiliriz, bu sebeple burada ki liste yeni üye kazancı açısından yarar sağlayacaktır, ve aynı zamanda Komünite'ye bir çeşitlilik katacaktır..
[close]




Quote from: Başvuru formu;
Klanın Lideri: --
Klan Sancak Kodu: --
Kuruluş Tarihi:  --
Klanın Üye Sayısı: --
Klanın Resmi Web Sayfası: --
Klanın Forum Sayfası: --
Klanın Team Speak 3/Discord Adresi: --
Eklemek istedikleriniz; --

Başvuru Form'unu buradan atabilirsiniz..



Klan Sancak Kodları;

Hangi sancakları kullandığınız gösterir, başvuru formu için ihtiyacınız olacaktır..

Lütfen başvurunuzu yaptığınızda Sancak Kodunuzu aşağıda ki "Spoiler" içerisinden bulup, başvuru listesinde bulunan Klan Sancak Kodu'na ekleyiniz..

Klan Sancak Kodları
Klan Sancak Kodları













[close]

Bütün klanlara başarılar dilerim..

21
Türkçe Forum / Napoleon Savaşları Ekran Görüntüleri
« on: September 08, 2018, 04:36:44 pm »

Uyarı: Yeni bir ekran görüntüsü yayınlanmadığı sürece bu konuya farklı ekran görüntüleri yazmayın, bu konu ile ilgili yazı yazanların iletileri silinecektir. Eğer ekran görüntüsü ile ilgili bir konuda sorularınız olursa o kişiye bunu kişisel iletiyle yada sorunuzu bir ekran görüntüsünü "Alıntı" halinde konuya yazarak yapabilirsiniz..

Olması gereken: Ekran görüntülerinizi "spoiler" içine almaya dikakt edin. Büyük biçimde olabilecek resimlere ise "link" veriniz..

Spoiler
[close]

"Taleworlds" üzerinde olan bir sabit konu olduğu sebebiyle böyle bir konu tekrar ihtiyaç olabilir diye düşündüm.

Paylaşın ve paylaştırın!



22
Türkçe Forum / Moderasyon Tercihiniz..
« on: September 07, 2018, 03:11:57 pm »
Merhaba arkadaşlar..

Bildiğiniz üzere, Taleworlds Forumda alınan kararlar neticesinde, Napolyon Savaşları bölümü kapatılmış olup bütün, konularda kısıtlanmalar konulmuştur, ve üyeleri 'FSE' yani buraya yönlendirmeye karar verdiler, bu kararı inanın sizin gibi bende doğru bulmuyorum fakat yapabileceğimiz bir şey yok, bu kararı almalarında daha çok; Troll, Kanser, Toxic olan kişilerin tetiklemesi 'Taleworlds Moderasyon' un bu kararları almasına sebep olmuştur.

O yüzden tek çaremiz burada ki oyunu çıkartan topluluğun resmi forumu üzerinde kaliteli bir ortam yaratmak, o yüzden herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyorum, beni ortamda tanıyanlar vardır. İyi/Kötü, sorunlu olduğumuz arkadaşlar vardır, bunlar benim gözümde artık eskinin günahları, sizlerin nezdinde de öyle olmasını bireysel bir kişi olarak diliyorum, bu 'FSE Forum' yeni bir başlangıç olarak görebilirsiniz..

Fakat Yeni bir başlangıç, yeni bir rota, yeni kararlar doğurur.. Bende bu başlangıç'ta geçmişte olduğu gibi Komünite'ye destek olmak kaydıyla yaptığımı belirtmek istiyorum..



Şu anda "FSE - Türkçe Forum Moderasyon" içerisinde yer alan "RebelliouS, Darel" isimli üyeleri bilen kişiler kadar/bilmeyen kişiler vardır..
Kendilerini bireysel olarak tanıyorum,bu hakkında bir yorum yapmak istemiyorum, onlara karşıt bir hareket olarak algılamalarını da istemiyorum.. Moderasyon olarak yeni kişilerin yapması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda gerekli Yöneticiler tarafından izin alınmış, ve kendilerinin tavsiyeleri üzerine böyle bir karar alınmıştır..



Sadece, bu ortamda daha güçlü bir işbirliği, ve bölümü daha iyi tesis etmek için kendimi "Moderasyon" olarak aday göstermek istediğimi belirtmek istiyorum, bu konuda sadece şahsımın dışında bir başka kişilerin de bu konuda adaylıklarını da bekliyorum, fakat bu konuda yapmak istediklerimi hep birlikte yapabileceğimizi ve daha güçlü bir işbirliği altında, bağımsız kararlar neticesinde yapabileceğimi de söylüyorum, bu konuda şayet ki ihtimal olur da sizlerin görüşleri ve oyları, Yöneticiler tarafından verilen kararlar neticesinde beni bu seviyeye getirecektir..

İhtimal olduğu taktirde bu konuları elimizden geldiği kadar hep birlikte yapacağız, ve bunun bazı adımlarını atacağımdan emin olabilirsiniz ve kısa öz belirtmek gerekirse düşüncelerimi aşağıda yer alan kısımlarda okumanızdır.


- Türkçe Bölüm Kuralı;

Aktif/Pasif daha önceden bu Napolyon Savaşları Türk Komünitesi içerisinde yer alan yetkili kişilerle bir araya gelerek "Forum Kuralı" konusunda birlikte çalışacağız ve bu olayı daha geniş çaplı hep birlikte yapacağız..

- Yetkiler;

 Moderasyon tarafından verilen yetkilerin, Hakaret, Küfür, Troll v.b. ihtimal olursa yapılacak "Yeni Türkçe Bölüm Kuralı" ve "FSE Kuralları" çerçevesince daha ağır bir yaptırım ile uygulanması.

- Yararlı Konular;

Topluluğun üyeleri tarafından daha etkili "Rehber" seviyesinde oyunu öğreten içeriklerin paylaşımı olacaktır..

- Önyargıyı bırak, Desteğini ver!;

Bu konu sadece bir kişi için değil, bütün herkesin uyması gereken bir koşul olacak. Yeni açılmış yada daha önce klan açıp başaramayan kişilerin tekrar girişimlerine önyargı ile bakmak yerine onlara daha seçkin bir kişi olduğunuzu kanıtlamak için yardımcı olmak gerekiyor, o yüzden bizlerin herkese karşı yardımsever bir tutum içerisinde olmamız gerekiyor..

- Aylık Değerlendirme Toplantısı;

Her ay sabit ve belli zamanlarda Türk Toplulukları ile gündemde olanları tartışarak, oluşabilecek sorunları çözmeye çalışacağız, bu konuda topluluğun liderleri elinden gelen adımı canı gönülden atacaktır.



"FSE Forum" farklı avantajları?

1. Konu sahibi olduğunuz Troll, v.b. gereksiz yorum atan kişiler oluyor, Konu Sahibi siz olduğunuz sürece istediğiniz şekilde o yorumları silebiliyorsunuz.

2. "Global Community" olduğu için, yabancı ulusların düzenlemiş olduğu "Event, Lig ve Turnuvaları daha yakın takip edebilirsiniz, ve Türk Forumu daha yakın olduğu için pratik bir şekilde canlı tutabilirsiniz..



Eğer sizlerde bu konuda Moderasyon olarak aday olmak istiyorsanız, burada ki konudan adaylığınızı koyabilirsiniz..
Aday koyan kişileri bekliyor olacağım, şayet yeterli kişi olduğu taktirde oylama başlatacağız..

Herkesin aday olan kişi hakkında olumlu desteğini ve yorumlarını bekliyor olacağız.



English;
Spoiler

Hello friends..

As you know, as a result of the decisions taken at the Taleworlds Forum, the Napoleonic Wars section has been closed, all of which have been restricted, and the members have decided to direct it to the 'FSE', so I do not believe this decision as you are, but there is nothing we can do, ; Troll, Cancer, and Toxic triggered the 'Taleworlds Moderation' to take these decisions.

So, the only solution is to create a quality environment on the official forum of the community that makes the game here, so I think that everyone should make a fall on everyone, there are those who know me in the media. There are friends who are good / bad, problematic, I wish they are the sins of the slave, and so are yours as an individual person, this 'FSE Forum' can be seen as a new beginning.

But a new beginning, a new route, new decisions will be born .. I want to point out that I did this beginning with the support of the Commune as it was in the past.


Currently, there are people who do not know / who are members of "RebelliouS, Darel" in "FSE - Turkish Forum Moderation".
I know them personally, I do not want to comment on this, I do not want them to perceive it as a movement against them. I think that new people should do it as a moderation, they have been given permission by the necessary Managers in this regard, and their decision was taken on their advice.


I would like to point out that I would like to nominate myself as "Moderation" in order to establish a stronger cooperation in this environment, and to establish the division better, I expect not only my personality but also my candidates in this matter to be able to do this, and in a stronger co-operation, I can say that I can do on the basis of independent decisions, in that case it is probable that your views and the judge will bring me to this level as a result of decisions made by the Directors.

If it is possible, we will do all of these things together as much as we can, and you can be certain that we will take some steps, and in short we read my thoughts in the following sections.


- Turkish Section Rules;

Active / Passive will come together with the competent persons in the Turkish Communities of Napoleonic Wars previously, and we will work together on "Forum Rules" and we will do this event more widely together.

- Authorities;

 The authorities granted by the Moderation, Defamation, Profanity, Troll etc. if it is probable that the application will be made with a heavier sanction under the "New Turkish Section Rule" and "FSE Rules".

- Useful Topics;

The community will share content that teaches the game at a more effective "Guide" level by its members.

- Leave the prejudice, Give your support!

This will be a condition that not only one person but everyone should obey. It is necessary to help you to prove to them that you are a more distinguished person than to look back at the initiatives of those who have previously opened the clan and prevail in the newly opened place, so we must be in a benevolent attitude towards all of us.

- Monthly Evaluation Meeting;

We will try to solve the problems that may arise by discussing what is on the agenda with the Turkish Communities at fixed and certain times every month, and the leaders of the community will be able to take this step by step.


"FSE Forum" different advantages?

1. You are the subject of Troll, et al. unnecessary commenters, you can delete comments as you like as long as you are Subject Owner.

2. As it is a "Global Community", you can keep track of events, leagues and tournaments where foreign nations are organized, and keep the Turkish Forum alive for the sake of being closer.


If you want to be nominated as a Moderation in this regard, you can put your nomination here.
I will be waiting for the candidates, if there are enough people, we will start voting ..

We will be waiting for everyone's positive support and comments on the candidate.


[close]




Adaylar;
General Shepherd

23
The topic is out of date.







82nd Regiment of Foot Historical Board - 82nd Regiment History
Greetings everyone!

We are the"82nd Bashibazouks & Shadow Company" who roleld up in 2015 withing the movement of  Movement of Generals(General Borabey / General Shepherd) founded as a regiment who livet its Golden Age!, which for a number of reasons got disbanded. We revived under the name 82nd Bashibazouks & Shadow Company / People Regiments with the leadership of General Shepherd! With the intervention and help of General Shepherd got revived once again of continued to operate until August 2016 which ended its time... What about now?

Now! Always and All the TIME!

It doesn't matter who you are, if you want to create a new order and shape the order which exists with General Shepherd! The mostl important to them all, if you want new friendships and fellowships, this is the place you're looking for! Our goal is to knock down every single of the foreigner communities out there. And we WILL work for it! Let's get to work!

But to join us we have conditions!

Quote from: EU Recruiting Commander!
Shadow Company ; 'Gryphon Platoon' now the Opened recruiting for the EU Community!


You may post your applications below this post.

Meanwhile, we have sign-ups available for the NA and EU battalions.

We welcome any new coming players to 82nd, also we would like to Express that we're open to any sort of projects.


General Shepherd



Peace at Home! Peace in the World
Mustafa Kemal Atatürk

Conditions of Participation!

  • You are to be no less than 17 year old..
  • You are to be expected that you're in a 19th century soldier's FOV making sure not to criticize the military simulation, and not disrespecting command..
  • Without disrespecting the command of General Shepherd, you'll need to own self-confidence and be freethinker.
  • As for the matter of cheating, you are FORBIDDEN to use any cheats!
  • A Trol or not it doesn't matter for us... You're only required to to do the one thing that is right and be true, are you be willing to show the two basis of maturity?





82nd Regimental System - Oscar Mike!
82nd Regimental Command HQ

Volunteers Battalion
(82nd Regiment - Volunteer Battalion)


General Commander


Battalion Command Post


Company Command Post

Centre Company
(82nd Regiment- Centre Bölüğü)



First Lieutenant - Centre Company Commander

Butcher Platoon Section

Butcher Platoon Section
(Butcher Platoon)





[close]
Butcher Platoon is Not Active!

Disciple Platoon Section

Disciple Platoon Section
(Disciple Platoon)





[close]
Disciple Platoon is Not Active!

Shadow Company
(82nci Regiment - Shadow Company)



CSM  - Shadow Company Commander

Gryphon Platoon Section

Gryphon  Platoon Section
(Gryphon  GF Platoon)



RESERVE
[close]
Gryphon Platoon is Active!

Avatar Platoon Section

Avatar Platoon Section
(Avatar GF Platoon)



Lance Corporal Mano- Shadow Company Avatar PECO


Musketeer Albatros - Shadow Company Avatar 2nd PECO


[close]
Avatar Platoon is Active!

Golden Company
(82nd Regiment - Golden Company)



2nd Lieutenant DAHİTTT - Golden Company Commander

Foxtrot 'Rifleman' Platoon Section

Foxtrot  Platoon Section is Active!
(Foxtrot  Rifleman Platoon)



   


Lance Corporal Dragathil - Golden Company Foxtrot PECO
[close]
Foxtrot Platoon is Active!

Excalibur 'Artillery' Team Section

Excalibur 'Artillery' Team Section
(Excalibur Artillery Section)



Battery Serjeant Sahin - Golden Company Excalibur NCO


Bombardier Kaanpars - Golden Company Excalibur PECO
[close]
Excalibur Team is Active!


Beginner's Branch
(Begineer's Company)



Signatures



[close]

Thank you!

82nci Regiment of Foot 'General Shepherd's Volunteers', For a Steam / Signature / Avatar designs made for the 82nd Regiment, we offer our thanks to the Light named friend Lt. Colonel of the 88th Regiment..

Steam Avatars the 82nd Regiments!














[close]






24




82nci Alay bir Türk oluşumundan ziyade, Uluslararası bir topluluk hedefiyle kurulmuş ve bunu başarmıştır.. Şu anda Volunteers Taburu içerisinde yer alan toplam üç bölük yer almaktadır; iki Hat Piyade Bölüğü, bir Nişancı Piyade Bölüğü ve iki top bataryası barındırabilecek kapasiteye sahip Topçu Batarya Takımı.. Bu Tabur-Bölük istemi, üyelerimizin bireysel rol oynayabileceği ve fark yaratabileceği daha bölükler içerisinde daha etkin olmasını kılmak ve etkinliklerimizde bütün alay olarak geniş bir varlığa katkıda bulunmamızı sağlıyor! Şimdiye kadarki amacımız, ister yepyeni isterse tecrübeli oyuncular olsun, her türlü oyuncu için profesyonel ama eğlenceli bir Napolyon Savaşları deneyimi sunan bir Global Alay olarak bu ortamda varlığımızı sürdürmektir. Topluluğumuz Rekabetçi turnuvalar(NWL, RGL, CNWL) gibi rol oynama odaklı etkinliklere kadar çok çeşitli etkinlik türlerine katılıyor ve ev sahipliği yapıyoruz(NWL-TR, CNWL-TR) - bu nedenle, her tür NW oyuncusunun kişisel olarak bizimle zevkle oynayabilecekleri bir şeyler bulacağına inanıyoruz!

Türkiye içerisinde yer alan bütün oyuncuları, ve bütün uluslarada yer alan üyeleri kabul ettik, ve halen kabul etmeye devam ediyoruz. Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça ve Lehçe gibi dil konusunda bilgisi olan üyelerimiz mevcuttur. Bu konuda daha iyi işbirliği yaratmak amacıyla, PRO Topluluğu içerisinde yer alan bütün oyuncularla Türkçe-diğer Ulus Dilleri ile ortamı daha iyi zenginleştirmek için her türlü girişimimiz mevcuttur, ve bundan 82nci Alay olarak gurur duymaktayız, eğer sizler geçici olarak veya bizimle birlikte misafir olarak etkinliklerimize katılmak istiyorsanız doğrudan bize ulaşın..

Türk ortamı içerisinde oyuncuları en çok diğer alaylara kabul edilen ve bu ortamın organizasyon ev sahibi alaylarından biri olduğumuz için kendimizle gurur duyuyoruz, üyelerimizi dikkatli takip ediyoruz ve 82nci Alay'ın sistematik bir şekilde yönetilen alay olduğundan ötürü alay kadrosunu her zaman güncel tutuyoruz; Kadroda ki aktif olmayan oyuncular alaydan çıkarılır veya bir ay içinde rezervlere taşınır, böylece kadromuzda her zaman aktif üyeler bulunur.. Mazeret Formu gibi oyuncuların sistemsel olarak oluşabilecek sorunlara ve terfi kaybı yaşamamak adına etkinliklere doğrudan usul bakımından katılım sağlamaları kendi sorumluluğundadır, oluşabilecek terfi alma/terfi düşüklüğü gibi seçenekler her zaman 82nci Alay'ın yönetimi tarafından garanti altındadır..


Sakin, Eğlenceli ve Tecrübeli 82nci Alay'ın ve General Shepherd önderliğinde 82nci Alay çatısı altında birleşin!
  82nd Regiment of Foot "General Shepherd's Volunteers"






Adı; John W. Shepherd

Ünvan: General Shepherd, Abim, Kamarow

Hizmet Ettiği Organizasyonlar: NWL, NWL-TR, CNWL, CNWL-TR, RGL, PSO, PRO, NC

Bağlı Olduğu Birlik: 82nd Regiment of Foot "General Shepherd's Volunteers" , People Regiments Organizations, TSC

Rütbesi: Korgeneral

Sloganı: #AbimYok, .*.*.*.*.

Taktik/Doktrin: Çapraz Vuruş Taktiği, Süver Taktiği, Falk-Palk, Combat Escape Soul Style

Hizmetler
2012: 70y Pehotniy Polk, 26th Regiment of Foot, 90th Perthshire Regiment

2013: 26th Regiment of Foot, 90th Perthshire Regiment, 3rd Brigade(18th Simbirsk Inf. Regiment)

2014: 26th Regiment of Foot, 90th Perthshire Regiment, ex-3rd Brigade Former (18th Simbirsk Inf. Regiment), 27e Regiment de La Vistule, TCR, 1st Alabama NA-Brigade

2015: 90th Perthshire Regiment, 82nd Bashibazouks & Shadow Company ex-27e & ex-72nd, 6th Hellway NA-Division, 82nd N&S Regiment Dixieleand Army, PSO, PRO

2016: 82nd Bashibazouks & Shadow Company People Regiments, 1st Phoenix Army 2nd Louisiana Folk NA-Division & 92nd Armada NA-Corps & Corps Martial Referee , TSK, PSO, PRO

2017: 82nd Bashibazouks & Shadow Company, Nizam-ı Cedid Brigade & Division , PRO

2018: 82nd Regiment of Foot "General Shepherd's Volunteers" , PRO

Türk Ortamına Kattıkları: NWL-TR, CNWL-TR, Tugaylar ve Tümenler Dönemi, Sistemsel Tugay ve Tümen Yönetimi

Kişiliği: Otoriter, Sert Tutumlu, Yardımsever ve Sıcak












82nci Alay Toplam "55+" 2019 Mevcudiyeti  - 60+ Subay & ve diğer rütbeleri


82nd Regimental Steam Group



Haftalık Etkinlik Takvimi

82nd Regimental HQ.

Haftalık Etkinlik :
Perşembe @ --- (Ek gün ilan edilebilir..)
Cuma @ 19.00 ile 22.00 arası.
Cumartesi @ 19.00 ile 23.00 arası.
Pazar @ 19.00 ile 22.00 arası.


Eventler:
Cuma - 1Rhein Friday-Siege @ 19:00 UK(22.00 TR) Saati
Cumartesi - PRO Linebattle @ 19:00 UK(22.00 TR) Saati
Pazar - 1Rhein Sunday-LB @ 19:00 UK(22.00 TR) Saati






Centre Reserve-Team-  aktif birim

82nci Alay'ın yeni gelen oyuncularının eğitildiği, ve bütünüyle doğrudan "Bölük Komutanlığı"na bağlı olan, Centre Company içerisinde yer alan Acemilerin yetiştirildiği minimum 3 hafta süreç boyunca onların denetimi ve eğitim süreçleriyle ilgili Tabur Komutanlığına paylaşım yapan, ve Yaverler tarafından eğitim süreçleri sağlıklı ve düzgün bir şekilde ilerleyen bir Takımdır, burada 82nci Alay'ın oyuncularını elimizden geldiği kadar yetiştirmekteyiz.

"Centre Rezerve-Takım"   
(20+)


CO's: 1
NCO's: 1 + 2
Enlisted: 5
Recruits: 15+


Centre Company  -  aktif birim

82nci Alay'ın "Volunteers" Taburu içerisinde bulunan 3 ana bölüğün en önemlisidir. Bir çok oyuncu ilk başladığı zaman bu bölükten başlar, ve elimizden geldiği kadar diğer bölüklere atama yapılmadan oyuncuları profesyonel bir hale getirmeye çalışırız. "Kış Dönemi" süresince, bu bölük içerisinde ki bütün oyuncuları eğitir, inceler ve uzman oldukları birimlere aktarmaya çalışırız, Capt. Ensar tarafından yönetilmekte ve denetlenmektedir. Bu bölükte olan oyuncularının yegane hedefi, disiplin ve süngü açısından iyi bir oyuncu olmak, ve aynı zamanda 82nci Alay'ın hedeflerini ilerletmektir.

"Centre Bölüğü"
(25)

CO's: 3
NCO's: 3
Enlisted: 35
Recruits: 15




Avatar Müfrezesi  -  pasif birim

Şu anda pasif bir müfreze olduğu için, bu konuda ayrıntılı bilgi verilmemektedir. Lakin pasif halde bulunan Shadow Company'nin alt takımlarından birisidir diyebiliriz.

"Avatar Süngü Müfrezesi"   
(0)


CO's: -
NCO's: -
Enlisted: -
Recruits: -


Gryphon  -  pasif birim

Şu anda pasif bir müfreze olduğu için, bu konuda ayrıntılı bilgi verilmemektedir. Klanımızın üyesi olan yabancıların bulunduğu, Shadow Company'e ait bir takımdır.

"EU-Gryphon- Süngü Müfrezesi"
(0)

CO's: 0
NCO's: 0
Enlisted:0
Recruits: 0




Foxtrot -  pasif birim

82nci Alay'ın Golden(Altın) Bölüğü içerisinde yer alan iki müfreze takımından birisidir, 82nci Alay'ın nişancı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açılmıştır, bu zamana kadar bu hedefin işe yaradığının en temel özelliğini PRO ve 1Rhein Sunday Etkinliklerinde test etmiştir.. 82nci Alay'ın "Genel Komutanlığı" tarafından bizzat yönetilmekte, ve Golden Company Bölük Komutanı olan Lt. DAHİTTT tarafından organize edilmektedir, şu anda Kış/Okul dönemi süresince pasif bir Müfrezedir..


"Foxtrot Nişancı Müfrezesi"   
(0)

CO's: 0
NCO's: 0
Enlisted: 0
Recruits: 0


Excalibur -  aktif birim

82nci Alay'ın ilk kurulduğu 2015 yılından bu yana süren gelişme ve evrimler neticesinde, 82nci Alay'ın en sağlam birimi olarak kendisini kanıtlamıştır, 2015 yılında bu ortamda bilinen en iyi topçulardan birisi olan ve birliğin ilk komutanı olan Capt. Eldarado tarafından yönlendirilmiştir, o zamandan bugüne birden fazla komutan tarafından yönetilmiştir. Şu anda hali hazırda yönetimi Batarya Lt. Şahin tarafından sağlanmakta ve organize edilmektedir. 82nci Alay'ın günümüze kadar parlayan en büyük incisinden birisidir.

"Excalibur - Topçu Bataryası"
(12)

CO's: 1
NCO's: 1
Enlisted:6
Recruits: 4







PRO-Pact
People Regiments Organizations, 82nci Alay tarafından, 2014 yılında 90th ile işbirliği altında açılmaya başlanmış.. Başta ki hedefi bir etkinlik zinciri olan 27e-82nd-90th-PSO-PRO Etkinlikleri olarak açılmış ve 2015 yılında, PSO-PRO olmak üzere düzenlenmeye başlanmıştır.. O zamandan bu yana uzun bir süre boyunca düzenlenen bu etkinlik, şu anda PRO olarak; 82nd başta olmak üzere; 5tes, 1Rhein, 65y, 8pp, 42nd tarafından düzenlenmektedir.. Bu etkinlikten ziyade Napolyon Savaşları ortamında; Dil, Din, Irk ayırt etmeksizin sağlam bir diyalog açısından bu topluluk her daim devam etmektedir..
 
[close]







25
Community / Teamspeak 3 is announced to those who Regiments need it. [FREE]
« on: December 02, 2017, 09:25:36 am »
Hello Everyone! 

 Anyone wants free Teampseak 3 server can contact me. Max slot is 128 and if you specify a valid reason we can upgrade it.
 Atm we have 32-64 and 128 max slot. 
 We have active DDoS protection. and Location France.
  Every Saturday at 8 Pm we take backup servers..
We answer any question you have?

Steam: General Shepherd



Quote from: Service Regiments
82nd Regiment of Foot "General Shepherd's Volunteers'
2º Regimiento de Infantería de - Comunidad de Simulación Táctica
4th "The King's Own" Regiment of Foot
"Armed Forces of the Crown"
"50th Queens Own Regiment of Foot"
"73rd Regiment"
"17e Régiment d'Infanterie de Ligne"
"12thSS "


Original Thread;

26
For the disbanded 82nd Bashibazouks & Shadow Company / PeopleRegiments

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nW0dRghuBlU&feature=youtu.be[/youtube]

27
Official Servers Bans & Unbans / Unban Request Groupfighting_Server
« on: August 21, 2016, 09:24:32 pm »
Unban Request

In-game Name: 82nd_SC_Onb_Burchan
Admin Who Banned You (If Known): I dont know.
Reason For Ban:  wrong team kills.
Time/date (If Known): February 2015 time
Apology/Statement Against Ban: I'm sorry, I promise I will not do it again ..
Player ID (If Known): I write private message.

28
Designed by 82nd Regiment











✓ 82nd Bashibazouks & Shadow Company 25.02.2015 tarihinde 27e Regiment de la Vistule & 72nd Bashibazouks alayları arasında yapılan birleşme sonucu kurulmuştur...
✓ Yönetim sistemi olarak General Shepherd tarafınca Halk Başkanı olarak, subay ve astsubaylar tarafından olağanüstü olarak ve topluluğun söz konusu işleyişi gündeminde olan konuları denetlemek üzere kurulmuş olan Disiplin Kurulu denetimin tam ve yürütmenin kısmi olarak yapıldığı  , ve bütün topluluğumuzda ki kişilerin eşit olduğu ve topluluğumuzdan birinin seçilmesi ile T.O.Y Beyliği olarak onun başkanlığında kararları verme merkezidir ve herkes eşittir , yürütmenin ve onayın tam yetki halinde kişilerce topluluk onaylarının verildiği yerdir..
✓ Söz konusu Ordu güvenliğine önem verdiğimizden dolayı üyelerimizi paylaşmıyoruz ve gizli kalması hususunda üyelerimizle olan bir gizlilik anlaşmamız mevcuttur , gerekirse her türlü desteği verir ve zıttı olursa da karşılığını anında veririz.
✓ Turkish Coalition Regiment - Türk Koalisyon Alaylarının öncülü bir klandır ve PeopleRegiments bağlı bir topluluktur.
✓ Klanımızda puan sistemi sürekli güncellenmektedir , puan statüsü ,aktif durum raporu ve disiplin durumuna aşırı önem verilmektedir , ayrıca rütbe sistemide bunlara etki etmekte olan unsurlara girmektedir.
✓ Klanımızda puan sistemi her cumartesi günü güncellenmektedir ve puan statüsü , aktif durum raporu ve disiplin durumuna aşırı bir şekilde önem verilmektedir. Ayrıca Modern Türk Silahlı Kuvvetleri'nin rütbelerini kullanmaktayız..
✓ Topluluğumuz , People Regiments Official - PRO (eski adıyla PSO) eventlerinin ana sahibi bir klandır.
✓ Söz konusu bir yönetimin olmadığı zamanlarda yetkililer asayişi düzeltmek ve bazı konularda onay/red gibi durumlarda emir-komuta içerisinde subay,astsubay,uzman ve erler olarak hareket etme şartı koşulu vardır ve alınacak her bir karar doğrudan Ana Karargah gönderilerek daha sonradan durum raporu ve disiplin ile ilgili işlemlerin yapılmasını sağlar.
✓ Söz konusu klanımızda terbiyesizliğe,ahlaksızlığa ve saygısı düşük insanlara yer vermiyoruz.Ve aynı zamanda trol amacı olarak gelicem diyorsanız,yolunuza başlamadan geri dönmenizi şiddetle tavsiye ederiz..










GENEL HALK ALAYLARI YÖNETMELİĞİ


1) 82nd Bashibazouks & Shadow Company / PeopleRegiments diğer isimleriyle 82nd Alay, 82nd Halk Ordusu, Halk Alayları, 82nd Türk Alayı olarak gözükmektedir..
2) Oyuncular arası olan gizlilik klanda olan bağlılığı ifade etmektedir, söz konusu gizlilik ifşa olma durumunda bu hareketleri yapan kişiler ile doğrudan ilişki kesilecektir..
3) İnsan düşünce özgürlüğü ve Vicdan temel prensiplerimiz arasında yer almaktadır, sizler söz konusu bu durumda ilkelerimize uymadığınız taktirde Halk Ordusunda savaşan bir kişilik değilsinizdir ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti sınırlarına karşı yapılması planlanan bölücü kavramına karşı zıt olmak ve Atatürk inkilaplarına bağlı bir görüş sergileyen milliyetçilikten ziyade "Halk Birliği" adı altında birbirine yardımcı olan millet kavramını esas almaktadır.
3.1) Bu yukarıda yazılan 3 kural söz konusu değişmesi mümkün değil ve teklif edilemezdir..
4) Eğitimde trolleyen kişiler özel odaya çekilip net bir şekilde uyarılacak tekrarlanması durumunda eğitimden atılıcaktır (Eğitimden atılma -25 düşme sebebidir..)
5) Antrenmandan 2. Kez atılan kişiler Askeri Yüksek İdare Mahkemesinde klandan ihraç edilme açısından yargılanacaktır..
6) Hergün söz konusu eğitimler yada antremanlar olucak ve bu etkinlikler genel olarak aynı saatlerde düzenlenecektir.
7) Eğitimler zorunlu antrenmanlar isteğe bağlıdır. Söz konusu gelemediğiniz etkinlikler için mutlaka mazeretinizi belirtiniz..
8 ) Oyuncular arası olan etkileşimli davranışlarınızı Mahkemeye taşımayacak yüz kızartma sorunları yaşadığınız taktirde 5-10 gün arası uzaklaştırma, 2.kez hata devamında ise Mahkemeye taşınması ve ihraç yargısı ile yargılanma hakkı vardır..


SAVAŞ KURALLARI


1) Eventten 1 saat önceye kadar eventi yönetecek olan subaya katılmak istediği birliği bildirecek ve subay mevcud sayı ve ihtiyaç doğrultusunda kişiye özel görev verecektir.
2) Emir-komuta zinciri altında ki bağı Subay-Astsubay-Uzman ve Erbaş sınıfı olmak üzere devam ettirmek şartıyla eventlerde etkin katılım gösterilmektedir, bu katılımlarda söz konusu bir aşşağılayıcı ve 82nd Alayı temsil etme durumu esnasında bir sorun yaşandığı taktirde General Shepherd ile iletişim kurunuz..
3) Event,Lig ve Maçlar esnasında karşı takımda olan kişi ister Türk ,ister Yabancı bir kökene bağlı milletten olsun, saygı ve edepli olmaya çalışınız, biliyoruz ki her insanın bir sabır taşı vardır ve bu şekilde kişilerden mutlaka uzak durunuz, eğer söz konusu bir sorun olduğu taktirde en yakın Komutana ulaşınız..
3) Ts3 odaları savaşta ayırılacak ve emir-komuta zinciri komutası sadece yetkili officerda olacaktır..
3.1) Ts3 söz konusu savaş ve etkinlik esnasında müzik ve garip sesler açmak klanda Mahkemeye sevk edilme sebebidir..
4) Line kuralları ve anlamları!
- (FiC - Fire in Charge : Charge yapıldığı anda ateş edilmesi yasaktır! )
- (RiC - Reload in Charge : Charge yapıldığı anda doldurmak yasaktır! )
- (FoL - Formation of Line : Line formasyonu yapılması gerekmektedir! )
- (OA - Officer Aim : Düşman subayını öldürmek yasaktır. Bu uyarı geldiği zaman onu zaten öldürmüşsünüzdür..)
5) Line Formasyonun'da hareket kurallarına uyulacaktır. Aksi halde eğitime gelmediği için "İzin verilen kişilerin izinleri iptal olma durumu olmakta ve mazeret geçersiz sayılmaktadır" eğitim cezası verilmektedir..
6) Light Formasyonun'da hafif piyade formasyon düzeni almak gerekmektedir..



KLAN KURALLARI


1)T.O.Y. Beyliği ve Mahkeme sistemi ayrı şekilde devam edecektir.
1.1) T.O.Y. Beyliği yöneticisi T.O.Y. Beyimiz ve Askeri Yüksek İdare Mahkemesi yöneticisi eşit olarak Başkomutan olan General Shepherd yetkilidir.
2) Rütbe sadece klanda yapılacak hizmetlere ve etkinliklere katılmayla verilecek eventlerde kill almanın hiçbir önemi yoktur..
3) Disiplinsizlik ve trollük yaparak şikayet edilen yetkili Askeri Yüksek İdare Mahkemesine sevk edilip rütbesi düşürülmesi hakkında Mahkeme kararı alınacaktır..
4) Söz konusu Madalya bozdurmak 2 Ayda 1 geçerli olan birşeydir ve yapılması için T.O.Y. Onayı gerekmektedir..
5) Event/Eğitim esnasında sesler açık olucak ve Üyeler boş konuşmayacaktır, aksi halde konuşmaya kalkanlar ise yetkili kişi tarafından "İkaz" ile uyarılacaktır ve boş yapmaya devam eden kişiler Askeri Yüksek İdare Mahkemesine sevk edilecektir..
6)Klana yeni katılan üyelerimiz ilk 7 gün "Dokunulmaz" süresince yetki sahibi tarafından korunmaya alınmış kişilerdir.
7 )Bashibazouks Bölüğüne alım yaşı 14-16 arasında olup katılmalar doğrudan Ana Bölük Komutanlığına bağlı Subay,Astsubay ve Uzmanlar tarafından yapılmış olucaktır ve aynı zamanda, Shadow Company Bölüğüne katılım şartları ise 16 ve üstü kişileri , yüksek disiplin ve saygılı kişilik olanlar alınacaktır..[/font][/size]




Resmi Marşımız
[youtube]

[/youtube]
[close]








Genel Komutan




82nd.ts3turk.com


#82nd BashiBazouks - Shadow Company - PeopleRegiments Fan Page!









29
Official Servers Bans & Unbans / Unban 15th_Bot_VS_Humans
« on: February 07, 2016, 11:54:50 pm »
Nickname : 82nd_General_Shepherd

please unban.

30
Events: EU / Referee needed! Look the subject!
« on: October 11, 2015, 01:46:54 am »
Hello, we have an event in saturdays, we are searching for a referee for that event, can you help us with this?

 This is my steam account

 [82nd] General Shepherd

Pages: 1 2 3