Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Cortex

Pages: 1
2
57th ile yapılan gf maçında 15-9 galip geldik, kendilerini tebrik ederiz.
Spoiler
[close]

4
Cidden bu berat haddini aşmaya başladı ayıp ama yahu

5
Klana Thelardı almamı diyorsan almadan önce küçük bir tartışmamız olmuştu ama beraber insan gibi konuştuktan sonra öylelikle birazcık samimileştik ve geçen maçta klana katıldı. Anlamadığım şey şu, Nr.3'de akli sıkıntısı olan bir arkadaş görmedim ve Nr3'ün ortamı seviyesiz,engelli insanların bulunduğu bir ortam değil aksine herkesin en az bir konuda bilgi birikimine sahip olduğu kendince takılan bir klandı. Hatta klanda herkes ''Kültür Klanı'' diyordu o kadar konuşuyorduk sen ben yeni oyuncu geldiğinde ''Bizim klan garip bir klan işte lider,yönetim kadrosu imansız bir imanlı ben varım'' diyordun ve hepimiz gülüyorduk. Nr.3 kurulduğu zamanda kendine 32'nin devamı demişti çünkü ben ve savaş geçmişi unutmuyorduk. Böylesine bir klanın senin açından küçük görülecek ne gibi bir yanı var anlamadım ? Evet büyük değildi, güçlü değildi ama arkadaş ortamı güzeldi bunu sen,ben ve klanda bulunan herkes çok iyi biliyor.


Evet gerçekten çok kültürlü bir klandı. Ben katıldığım zamanları hatırlıyorum da. İnsanlara sıraya geç dediğinde kes ananı **** diye cevap alıyordun. Yani arkadaş ortamına lafım yok ama klan içi disiplin yetersizliği olsun kalitenin berbatlığı olsun bunlardı bizi toplanıp tekrardan 32 kuralım kararına iten.

6
SDPŞIGYHUOŞFASYEDHFISEOLŞFOS :D

7
Yeni bir misyon sahibi olan 32. alayın yeni disiplin kurulu başkanına görevinde başarılar diliyorum.

8
Regiment Name: 32ndBL
Regiment Leaders: Cortex https://steamcommunity.com/id/CortexLuciusVictor/
Regimental Referee: Hadrianus https://steamcommunity.com/id/159753456789131/
Regiment Steam Group: https://steamcommunity.com/groups/32ndblacklegionmerkezalay
Regiment Roster: TBA

9
Etkinlikler (Events) / Re: Türkiye 2019 2v2 Turnuvası [11/16]
« on: March 09, 2019, 12:23:29 am »
Takım İsmi: CortexianuS
Oyuncular: Hadrianus ve Cortex
Steam Linkleri:  https://steamcommunity.com/id/159753456789131/ // https://steamcommunity.com/id/CortexLuciusVictor/

Pages: 1