bütün konuları ve gönderilmiş mesajları tek tek okudum, sen iyicene altmış altıya bağlamaya başladın, azıcık bile onurun ve şerefin varsa alayını kapatıp -veya başka birine devredip- şu ölmekte olan oyunda bile adını kirletmeyi başardığın türk topluluğundan defolup gidersin
Sorun birazda sende saruman, arkadaşlara böyle şerefli, muhturalı, herkesi banlamalı bir darbe yapmayı öğretememişsin, eskiden darbelerin bir tadı şerefi vardı, açıkca çıkar saruman. DARBEYİ BEN YAPTIM. der trtden neşet ertaşını atar darbesini yapardı. kimse kimseyi gizli odalara çağırmazdı.Bu arkadaşlar bize darbe yapamadı. kurduğumuz hiçbir klana darbe yapamadı hatta. 3 adam gönderdiler üçünüde eğittim klandan ayrıldılar. meğersem ajanmış
şimdi bizim gibi herkesi baktılar sessiz sessiz oturuyor. ortam uygun. bi organizasyon yapmışlar. oyunu eğlenmek için oynamak yerine birbirine zehir etmek için oynamışlar. biz ara sıra rakip, ara sıra konuşsak, veya kavga etsek bile böyle işlere girişmedik. EEE SONUÇ OLARAK NE OLDU. İki üç yabancı maymuna rezil olduk amk. ÇOKTA SİKİMİZDENİYDİ. Boktan bir iki yabancı klanın diline düştük. Bence olayın en kısa zamanda kapanıp. 1-2 ay hiçbir şekilde bir olay olmaması gerekiyor. belki anca o şekilde unutulur…