Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - [66pp]Kvothe

Pages: 1
1
Community / The Slavs - Teamspeak 3 Server For any regiment.
« on: December 23, 2015, 10:56:12 am »
Hello guys. I created (as some of you may know, if you are looking at TW Forums) "The Slavs" clan which is not active yet (will be after Bannerlord Release).
Well, i've got TS3 Server with 50 slots and i am not currently using it. If you (leader) want TS3 for your regiment, i can give you Admin rights and you can create your own rooms etc.
Feel free to PM Me :) 

2


Salakienove dobrodúžstva, ktoré sa vôbec netýkajú Salakiena.


Spoiler
V jeden slnečný deň, sa objavil sám velký Salakien, na záchode pod dohladom svojich verných potkanov, ktorí sa medzitým pokúšali o podporenie Slnka v jeho pokusoch o vytvorenie diktatúry v československom FSE boarde. Jeho pokusy ale boli zmarené Sokullom a preto zakričal: Za všetko môže Sokull! A potom sa len zdrtene pozdrel do Slnka, zvalil do Dunaja a dlho nebol Wencosca zvaný debil s tým nepochodil. *wat?* Tak sa Wencosca rozreval a odišiel, preto Salakien utešujúci Wencove zarmútenie sa rozhodol, že potrestá Tristana najhorším trestom - holením palca. No Tristan sa rozhodol, otočil a vystrčil svojho cabana, ktorý bol pokrývený časom a tak navrhol, aby ste si....
[close]


Každý môže napísať 3 slová, nikto nemôže double postovať.

Môžte okomentovať post niekoho iného alebo okomentovať svoj vlastný post, toto okomentovanie musí byť označené hviezdičkou "*"

Začnem :D :D


"V jeden slnečný..."
-Za tento post môže Sokull.
-Sprostredkované pod heslom: Za všetko môže Sokull

Pages: 1